Slöjan och skadeståndet

Farah Alhajeh vägrade skaka hand med en man vid en anställningsintervju. Följden av detta blev att hon kunde vända sig till DO och kamma hem ett nätt skadestånd på 40 000.

Kan tyckas vara lättförtjänta pengar att vägra något p.g.a. sin religion, men också ett bevis på att religionen islam har svårt att respektera och integrera. Nästa steg är väl att muslimska kvinnor i niqab får skadestånd för att de vägrar visa ansiktet för arbetsgivare de söker jobb hos.

Nu har Rebecca Weidmo-Uvell grävt fram intressanta uppgifter om Alhajeh och hennes familj. Som att hennes far kandiderar för ett av regeringspartierna i höstens val.

TIDIGARE: Muslimska extremister bestämmer vad som är diskriminering i Sverige

30 thoughts on “Slöjan och skadeståndet

 1. Som arbetsgivare måste man vara säker på att inte ta in någon muslim till arbetsintervju, mao ingen ankommande eller motsvarande där risk kan finnas för hälsningsnekande.

  • Det går även ifall det blir en intervju för en anställning med att även kunna sålla ur dem.
   När det finns fler sökande då finns det även dem med mera kvalifikationer och har meriter samt mer på CV.

  • Håller med dig mitt blodtryck gick också i höjden. Allt i detta märkliga land är insnott med muslimer som flyttar fram sina positioner dag för dag. SD kan inget göra om de inte får egen majoritet och de lär de inte få. Landet är förlorat förbered flytt men vart?

 2. 40k för att inte vilja skaka tass.
  60k för att blivit av med sin dotter i terrordådet.
  19,5k i böter för att ha grillat på sin tomt
  Snack med föräldrarna för att ha eldat mängder av bilar.
  Sverige i totalt förfall.
  Jag tror tyvärr det är för sent. Sverige kommer bli muslimskt vare sig vi vill det eller inte. Det går inte att vända det. Dels för att det gått så långt men framförallt för att för stor del av befolkningen fortfarande lever i den svenska bubblan. Dessa vaknar först efter övergången.

 3. Man kanske skulle börja tjäna lite pengar här. Jag konverterar direkt. En anställningsintervju i månaden= en månadslön.

 4. I Schweiz var det är 2016 två muslimska pojkar som inte ville ta sin skolfröken i hand, varför familjens process att få medborgarskap avslutades.

  I Frankrike var det i år en algerisk kvinna som inte ville ta en myndighetsperson i hand som skulle dela ut hennes medborgaskap, varför det helt enkelt blev annullerat.

  I Sverige är Alhajeh som påstår (i BBC) att hon inte har någon kontakt med vare sig kvinnor eller män och tror sig kunna leva i Sverige utan att aldrig behöva vidröra någon människa utanför sin familj. Istället för att bli omedelbart utvisat ur Sverige, fick hon 40 000 kr i ersättning för diskriminering av en potensiell arbetsgivare`!

  Tror hon att hon är en porslinsdocka? Dags för henne att hänga på sig skylten: “Vidröres enbart mot betalning”

  https://www.bbc.com/news/world-europe-45207086

 5. Jag vill inte skaka hand med dem men i det fallet blir de naturligtvis tilldömda skadestånd för kränkning, garanterat.

 6. Hur ska integrationen lyckas då myndighetspersoner gång efter annan sätter käppar i hjulen utan att inse vad de gör? I Sverige hälsar man och kvinna likaså kvinna och man, det är sed att ta i hand. Men se det bortser våra inskränkta myndighetspersoner från med ursäkten att en religion kräver att kvinnan ej vidrör en främmande man.
  Varför skall vi böja oss för invasiva religioner, den Gud de säger sig tillbe tror jag nog ser med tillfredsställelse på att hans gesiplar tar seden dit de kommer. Om de är så troende att svenska seder inte passar in i deras tro så får de helt sonika söka sig annan tillflyktsort.

 7. De flydde från det muslimska förtrycket där slöjan var en skyldighet.
  När de kommit hit vill de gärna återuppta slöjan, för här är slöjan en rättighet.
  Läste på Uvell.se att hon gör det p.g.a. muslimsk övertygelse, vilket inte är en rättighet sett ur ett anställningsperspektiv.

  Du kan gå klädd hur fan du vill, men kom inte och bestäm hur mitt företag eller vårt land ska styras. Det visar bara på den extrema attityd som muslimerna har. Att Sveriges politiker och massmedia är flata har gjort att detta kan uppstå. Eftersom de flesta av muslimerna kan resa hem på semester så har de ljugit om sina asylskäl. Då är det bara att packa och ta sig dit slöja är en skyldighet. Jag kommer aldrig att lägga min röst på partier som undergräver demokratin genom att proritera muslimer som inte är på flykt.

 8. Med sådana myndigheter så är det inte konstigt att utvecklingen går som det går i Sverige.
  70talet en av alla de palestinier som Palme släppte in i sitt storhetsvansinne av att frälsa världen med svensk socialism. Resultatet vet vi nu.

 9. vi betalar skadestånd för motvilja att skaka hand.
  vi betalar för att tjuvar och banditer stjäl våra bilar – högre försäkringar
  vi betalar för några som eldar upp våra bilar – högre försäkringar
  vi betalar för nedbrända skolor – högre försäkringar
  vi får betala extra till brottskadenämnden om vi kör för fort – högre avgifyer
  några skall betala skadestånd, men vem fan betala vi vi vi,
  de har ju aldrig en Krona
  men vi skall behandla dom som vore Kungar

 10. Och om hon nu fått en anställning men vägrat jobba, hade det då genererat nya martyr-stålar ?

 11. På med offerkoftan och lura av svenskarna allt de har jobbat ihop !
  Ut med er , ni kan ju inte anpassa er till hederlighet !

Kommentera