Nekas medborgarskap för att de inte skakade hand

Ett muslimskt par som vägrade skaka hand med personer av motsatt kön nekas nu medborgarskap i Schweiz.

Borgmästaren i staden Lausanne motiverar det med att Schweiz bygger sitt samhälle på jämlikhet och att paret visat brist på respekt för detta faktum. Nu har de 30 dagar på sig att överklaga beslutet. I Sverige får muslimer som vägrar skaka hand med det motsatta könet skadestånd på tiotusentals kronor.

AFP

12 thoughts on “Nekas medborgarskap för att de inte skakade hand

 1. Sara 18 år från Afghanistan skall tvingas att utvisas trots att hon riskeras att dödas av sin egen och sin mans släkt då de anser att hon har dragit skam över dem. Kvinnan från Ukraina som blev ett av offren på Drottninggatan och fick sitt ben förstört och bär benprotes blir utvisad tillbaka till Ukraina. Dessa kvinnor som bär hijab och vägrar ta en man i hand har egentligen inget skyddsbehov som uppehållstillstånd här då de skulle kunna leva tryggt i ett muslimskt land med sharialagar. De sistnämnda tar bara platser ifrån andra som är mer behjärtansvärda att hjälpa med fristad i Sverige.

 2. Katerina har en lång artikel med sammanställning om dessa som har gått till DO som vägrar att skaka hand.
  Hon har skrapat närmare på dessa Uppsalakvinnor.
  Fatima Doubakil som nu senast fick 40.000:- kr i skadestånd.
  Fast DO hade begärt att hon skulle få det dubbla.
  Fatima Doubakil har varit i rampljuset tidigare.

  Katerina nämner också vilka som sitter med och representerar i denna Referensgrupp till DO.
  De sägs representera ”Det muslimska civilsamhället”.
  Tala om vilken opartisk grupp med vilka som sitter där.
  I denna grupp finns även – just det – Fatima Doubaki, Muslimska mänskliga rättvisekomitten
  Samt den kände Rashid Musa, Sveriges unga muslimer.
  På det en frilansande imam.

  ”Slöj- och diskrimineringsaktivister är viktiga brickor i islamiseringen av Sverige”.

  Katerina nämner i sin inledning med:

  ”Att diskrimineringsaktivisterna försöker sätta sharia- och islamistnormaliseringen i system är tydligt när man skrapar närmare på Uppsalakvinnorna bakom. 2013 sökte Safad Alhajeh medial uppmärksamhet genom att anklaga en butik för diskriminering eftersom hon nekades arbeta i slöja. Farah Alhajeh uppvisade aktivistiska tendenser redan som 15-årig (då obeslöjad) elev i Gränbyskolan. 2018 är Farah Alhajeh tillbaka i rampljuset och får rätt i DO när hon anmäler en chef för handskakningsdiskriminering. I referensgruppen hos Diskrimineringsombudsmannen sitter, föga förvånande, några av de värre shariavurmande islamisterna i Sverige, däribland Fatima Doubakil och Rashid Musa, samt en “frilansande imam”. De sägs representera “det muslimska civilsamhället”.
  http://katerinamagasin.se/sloj-och-diskrimineringsaktivister-ar-viktiga-brickor-islamiseringen-av-sverige/

 3. Det är det muslimska paret som har blivit godkänt att bli medborgare i landet dom flyttat till , kan man inte godta ett handslag för att bli godkänd för att bli medborgare. Då har man absolut inget i landet att göra, vet dom ingenting om landet dom flyttat till. Eller är det deras djungelregler som gäller vart dom än flyttar till ?
  Helt rätt att neka dom medborgarskap, deportera dom dagen efter dom vägrar ta i hand. Dom har inget att göra i ett fungerande samhälle med lagar och regler

 4. Och Sverige feministiska regerings kvinnor är nere i Iran iförda hucklen och hukar sig för Ayatollorna.
  Ja, det är sjuka individer som de svenska fåren har röstat in.

 5. Schweiz är ett av de få länder i världen som fortfarande har en demokrati värd namnet, men så är de ju inte med EU heller.

 6. Mycket bra! Det borde vara likadant i Sverige, men här tjänar muslimer pengar på att förtrycka andra. Bedrövligt!

 7. Ja, tänk om vi alla 10 milj. individer skulle sluta att skaka tass. Då skulle det minsann bli snurr på finanserna och Magdalena skulle kunna ljuga ihop att Sverige går som TVÅ tåg. BNP går upp och lånekarusellen börjar snurra igen. Grattis barnbarnen. Ni amorterar så småningom. Det finns en film som heter ”Skenbart”, med Lorry-gänget och vi verkar vara en del av den…

  • Bra idé! Och vilken chans till snabbspår för alla som vill bli jurister, en DO på varje större ort! Och tänk om svenska kvinnor börjar med sjal allihop när vi söker jobb, vad många skadestånd till alla med sjal som
   i n t e fick jobbet….

Kommentera