Muslimska extremister bestämmer vad som är diskriminering i Sverige

DISKRIMINERING. Nyligen meddelades Arbetsdomstolen en ny ”handskakningsdom” där en arbetssökande muslimsk kvinna vägrat ta en svensk man i hand och får 40.000 kronor i skadestånd för att hon inte fick jobbet. Nu avslöjas att Diskrimineringsombudsmannens referensgrupp består av shariaförespråkare och personer som inte vill kriminalisera terrorresor.

Muslimer får skaka hand enligt Darura utan att Allah och Muhammed blir griniga

Diskrimineringsombudsmannen menade att hon utsatts för indirekt diskriminering då företagets krav på att man skakar hand missgynnar gruppen muslimer. Myndigheten stämde företaget och krävde 80.000 kronor i diskrimineringsersättning. En oenig AD gav kvinnan rätt men halverade den begärda ersättningen till 40.000 kronor.

Förespråkar sharia
Nu skriver författaren och debattören Katerina Janouch om att Diskrimineringsombudsmannen tar hjälp i sina beslut av en ”referensgrupp som sägs representera det muslimska civilsamhället”. Där ingår ”bland annat aktivisten Fatima Doubakil som är emot att terrorresor kriminaliseras och Rashid Musa som anser att sharialagar bör råda”.

I referensgruppen ingår bland annat även:

Shaima Abdelhady, Svenska muslimer för fred och rättvisa
Maimuna Abdullahi, Muslimska Mänskliga Rättighetskommitten
Ibrahim Bouraleh, Islamiska Förbundet
Hassanain Govani, frilansande imam, shiamuslimska föreningen i Märsta
Abdullahi Haji, Svenska Somaliska Akadamikers förbund
Awad Olman, imam, Fisksätra moské
Zaynab Ouahabi, Ibn Rushd
Kadidja Bedoui, oorganiserad, aktiv i flyktingfrågor

”Svenska muslimer för fred och rättvisa” leddes förut av Yasri Khan, tidigare politiker för Miljöpartiet, som uppmärksammades för att också vägra ta en kvinna i hand. Han har även haft uppdrag för Sveriges unga muslimer och Ibn Rushd.

-Pettersson säger att detta är galenskap, i Sverige tar vi varandra i hand och i koranen står att kommer en muslim till ett land där det inte finns sharialagar ska muslimen följa det landets lagar och regler och detta går bra utan att Muhammed och Allah blir förbannade.

Darura är ett muslimskt begrepp som närmast går att jämföra med det gamla svenska ordspråket ”nöden har ingen lag”

 • Darura innebär helt enkelt att om det är nödvändigt får man göra det som är förbjudet ”haram” enligt islam och detta utan att Allah och Muhammed blir griniga.
 • Alltså finns det inget halalslaktat kött i Sverige eftersom det är olagligt att slakta utan bedövning här då äter man icke halalslaktat eller inte alls…
 • Finns det bara fläskkött på menyn går det bra att äta detta eller gå omkring hungrig…
 • Tillåter inte arbetet att man vänder arslet i vädret fem gånger om dagen så går det bra att be vid annat tillfälle…
 • Bor man i ett land utan sharialagar så får man acceptera det landets lagar…
 • Får man inget arbete för att man går klädd i tält går det bra att ta av sig tältet…

− Pettersson inser att Darura ger muslimerna möjlig att ta seden dit de kommer om de vill. Tyvärr vill många av dem inte och eftersom Darura verkar vara ett begrepp som de inte känner till så får vi påminna dem och våra politiker att vi behöver inte anpassa oss efter dem.

Allah har godkänt att de anpassar sig efter oss – Darura på er!

När inte muslimerna själva bryr sig om koranen så…

28 thoughts on “Muslimska extremister bestämmer vad som är diskriminering i Sverige

 1. Om mannen hade lyckats att fysiskt tvaangshaelsa paa den muslimska kvinnan saa hade det enligt muslimskt saett att se det hela varit kvinnans fel, saavida hon ej haft det erforderliga antalet vittnen haevdande motsatsen. Muslimsk raettsskipning skulle foermodligen anse att kvinnan maaste ha visat sina haender foer mannen och hur skall han daa kunna avhaalla sig fraan att soeka tvaangshaelsa paa henne.Om ingen beroering av haender skett saa aer det i saadana fall mannen som skall anses vara kraenkt eftersom kvinnan vaegrat haelsa paa honom.

 2. De gör som de vill här i Sverige …
  Vad skulle hända om en manlig chef vid anställning inte sträckte ut sin hand till en muslimsk kvinna ,skulle hon anmäla honom för islamofobi ?

 3. Mona Sahlin har ingen offentlig position längre. Hon vågar inte sticka fram sitt tryne längre med åsikter som passar den dagliga agendan. Sist man såg henne var som passiv åskådar utanför denSvenska Akademin när dess representanter hade sin interna grannfejd och bråk. Undrar vad hon tänker och tycker idag.

 4. Helt i linje med kontraktet som socialdemokraterna skrev på med Muslimska Brödraskapet 1999!

  Vi är invaderade!
  Sverige är inte längre vårt fosterland!

  • Sant, vi är snart invaderande, men Sverige är fortfarande vårt fosterland.
   Detta måste vi alla som bor och lever i kämpa för.

 5. Jag anser att alla som har legitima skäl ska få komma och stanna om de accepterar: att arbeta för sin och den eventuella familjens försörjning, att de gör allt för att anamma svenska seder, att de lär sig svenska, att de utvisas om de begår våldtäkt, att de utvisas om de begår s.k. hedersbrott, att de bestraffas om deras barn kallar svenska flickor “svennehora.”

 6. Detta är ett sätt att få pengar. Det är bedrägeri i högsta grad. Skadestånd! Vad förtjänar hon Skadestånd för?
  Vakna svenskar och kasta ut alla muslimer som arbetar på Migrationsverket. Det är en skådespel som pågår i detta getingshålla.

 7. Att det går utför men hur fort?
  När man läser detta så får man intrycket att det inte finns någon botten på eländet.

 8. Mia ! Tycker du om resultatet ??? Framtiden ser ljus ut för Sverige och våra nästa generationer !!!

  • Vilket resultat?
   Angående hälsande så tycker jag att det blir mer och mer vanligt att ge en kram än att hälsa med ett handslag. För att inte tala om alla andra sätt att hälsa på.
   I Japan t.ex bugar man. I många sydeuropeiska länder ger man en kindpuss eller flera. Så varför ska det egentligen vara så farligt att lägga handen på hjärtat?
   Sedan har jag märkt att det brukar bli extra ståhej om en man gör det än om det är en kvinna, om än inte i det här fallet.

   Däremot är jag nästan allergisk mot alla anmälningar till diskrineringsombudsmannen. De kan man dra in på om det inte gäller något alldeles extra grovt.

 9. Ger man muslimerna ett lillfinger, tar de hela handen. Sen fortsätter de med armen om ingen sätter ner foten och stoppar eländet. Som Pettersson skriver så kan muslimer faktiskt anpassa sig till våra sedvänjor, lagar och regler. Enligt koranen får tex en muslim inte döda en annan muslim. Alla är bröder. men det görs ju ändå. Shia och Sunni gör allt för att ta kål på varandra och är bara syftet gott, så är det också ok enl deras tolkningar av koranen.
  Hittills har ju svenskarna visat att man vill ha det så här. Valet nu snart kommer att visar om man fortfarande vill ha denna utveckling.

 10. Det är inte bara i “diskrimineringsombudsmannens referensgrupp” det ser ut så, hela Sveriges domstolar och myndigheter har överlåtits till konstgjorda jobb åt muslimer.
  Därav kort samhällstjänst för våldtäkter.

 11. Ja, muslimska kvinnor i Sverige är lika utsatta som i de värsta länderna i Mellanöstern.
  Framförallt Sveriges journalister och vänsterns är nyttiga idioter och hjälper kvinnoförtryckande muslimska män.

 12. Det ante mig så jag kollade. Mycket riktigt. DO lyder under Kulturdepartementet. Det är således Alice Bah som är ansvarig. Hon har givetvis vetat om detta men hemlighållit för väljarna.

 13. Samma på UD och ambassaderna. Varför kan inte vi som har bott hela vårt liv här bli gynnade vid tjänstetilldelning?
  Bara en massa djävla utlänningar som får jobben.
  Eller som Mona Sahlin sa,
  Om två söker ett jobb ska han som heter Mohamed ha det.
  Hur fan kan någon Svensk rösta på sossarna?

 14. Styrk mig! Alla som hånade och hånar oss som varnat för islamisering av Sverige. Det är tröttande att se hur islam flyttar fram sina positioner hela tiden. Jag vill inte leva i mångkulturella samhället, med islam som största inslag.

  • Du är långt ifrån ensam att inte vilja så.
   Men vem skall stoppa dom om vi inte går man ur huse i massor och protesterar på gatot och torg.
   Vet att är näst intill omöjligt idagens läge, men vad som händer efter valet kanske kan få befolkningen att tänka till.

   • Ja, jag vet inte längre vad som ska göras? Jag började blogga 2006 och drev flera bloggar med realistisk information. Men det var rasism iallafall. Blev motarbetad t o m av SD-vurmar som snodde mina texter och hånade mig för att jag inte kunde acceptera kvinnoföraktet som flödar i Sverige. Jag har länge känt att det inte finns utrymme för demokrati som vi i väst tänker oss, inte jämställdhet som i Sverige. Det finns ingen fredlig lösning längre ens en gång. Tyvärr!

   • Jag tror precis som du, dom fredliga lösningarna är borta, tyvärr.
    Jag ser ingen lösning än ta tillbaka landet med våld, eller har du någon annan lösning ?

 15. Sveriges styre är lite som en flygkapten som slår sönder cockpit och sedan går ut i kabinen och frågar efter om det finns någon passagerare som kan flyga planet.

Kommentera