Man skjuten utanför Göteborg

BROTTSLIGHET. En man i 30-årsåldern har hittats skjuten i benet vid en matbutik i Landvetter utanför Göteborg, skriver flera medier. Enligt polisen har mannen inte skjutits på platsen utan själv kört dit på ett tvåhjuligt fordon.
– Vi vet i nuläget inte var brottsplatsen är, vi håller på med omfattande spaning och utredningsarbete just nu, säger Joakim Hansson vid polisen i Göteborg.

7 thoughts on “Man skjuten utanför Göteborg

  1. Varför skriver ni Göteborg när Landvetter inte ligger i Göteborg?Landvetter ligger i Härryda kommun. Jag skulle uppskatta om Petterssons blogg var korrekt i sin rapportering. Det är tråkigt att inte bara mainstream-media, utan också alternativmedia ser det som okej att sprida osanningar.

    • :anonym
      De Pettersson skriver är att en man har blivit skjuten utanför Göteborg och inte i Göteborg. Jag förstår inte varför de skulle bidra till att sprida osanningar.
      De primära i nyheten är att en man har blivit skjuten vid en matbutik i Landvetter. De geografiska termerna har ingen som helst betydelse i detta fallet. Jag skulle vara glad om MSM medierna höll sig till millimeter fel istället för kilometer.

      • Rubriken säger ”Man skjuten i Göteborg”. Detta kan tyckas vara en oskyldig osanning, men det är ändå problematiskt att medier ljuger så obehindrat. Finns det en enda nyhetspublikation som inte ljuger eller viljeleder?

KommenteraAvbryt svar