Visslare blir utvisslad

YTTRANDEFRIHET. Inte ny men aktuell eftersom de vänsterblivna motborgarna säger att de ska störa ut Sverigedemokraternas valmöten. När Danmarks dåvarande statsminister Helle Thorning-Schmidt skulle hålla 1 maj-tal 2015 trädde Mikkeline Liv Rask-Hellensten fram, en av vänsteraktivisterna som blåste visselpipa för glatta livet så att ingen skulle kunna höra vad ministern sa.

Efter aktionen bjöd Danmarks Radio in Mikkeline Liv Rask-Hellensten för en intervju där hon skulle få förklara sitt och gruppens agerande.

Vad hon inte visste var att journalisten tänkte låta henne få smaka sin egen medicin. Varje gång som Mikkeline Liv Rask-Hellensten skulle säga något blev hon överröstad av journalistens visselpipa.

Det verkar inte ha varit så roligt att bli utsatt för det man utsätter andra för…

-Pettersson skulle gärna se SR eller SVT göra något liknande med de svenska vänsterblivna aktivisterna men det är nog inte att tänka på eftersom Public Service tillhör samma gäng…

Stöd bloggen…

26 thoughts on “Visslare blir utvisslad

 1. I kväll var jag bara vara tvungen att se videon igen, efter en tråkig dag. Skrattar åt härligheten. Den här videon får mig att må bra. Den är obetalbar!

 2. Jag läser “vänsterblivna” i artikeln, är det felstavat, skall det stå “vänsterefterblivna”?

 3. Oh nej, oh nej i flatbockarnas land Sverige skulle något liknande aldrig få hända. “Vi kan väl inte låta vänsterkrafterna utsättas av sina egna metoder, de anser vi inte vara demokratiskt.”

 4. Vanliga människor fungerar ju inte så, men det måste till något
  ditåt för att stänga igen käften på dom små men betydelselösa
  rödingarna, dom har fått alldeles för stor plats i förhållande till
  sin egen betydelse! Att stå med en finger i vädret säger en hel
  del om deras mentala tillstånd.

  • Naturligtvis!
   Journalisten ifråga tjänar ju nitiskt sina herrar och vill inget hellre än krossa Tommy Robinson, de ser helst att han blir dödad och bryr sig inte ett dugg om ifall även hans familj råkar illa ut.
   Journalister = mentala tjänstehjon.

 5. De efterblivna, dvs 7-klövern bör få pröva på medicinen att skatta dubbelt så mycket som andra medborgare, skuldsättas om de lever på bidrag, så de kan få känna på att det kostar att bjuda in människor med andras pengar.

 6. Det skulle använts mot fjanten från ung vänster igår, det är patetiskt när han inte vill bli avbruten, det som hans små fähundar praktiserar varje gång när åsikterna inte passar dem. Men som sagt SVT finns på samma planhalva.

 7. Det här var det allra bästa jag har sett på länge! Helt rätt .Vi måste tillämpa samma förfarande.

 8. Mycket har man sett men det var nog något av det bästa , snacka om att bli förnedrad , det måste nog svida i vänster hjärnhalva . Det var tur för henne att det inte var en trumpet som det blåstes i .

  • Dror Feiler blåste i saxofonen när Jimmie Åkesson skulle hålla tal i Vitabergsparken. Det blev inte långvarigt. Polisen tog tag i honom och tryckte hans ansikte mot gruset. Där åkte Dror som en gräsklippare , ansiktet var både grå och grön. Då apploderade jag och blev filmad. Blev även filmad när jag plockade bort Sds affischer . När vänsterkärringar hoppade på mig gjorde jag mig dum och sade att det här är ju inte ok. De började springa efter mig, jag är dock snabb , eftersom jag har tävlingsidrottat . Kvällen slutade med att vi på bänken och ni må tro att våra bilder valsar litet överallt. Skönt att våga !

 9. Få se om Jonas kan få bli lite avbruten i kommande valdueller. Kanske inte lika kul för kommunisterna då.

 10. Kan inte säga det nog…
  DANMARK NI ÄR BÄST….NI ÄR INGA FEMINISTISKA YNKRYGGAR…den sämste hos er har mer ryggrad än den ”bäste” av 7-klövern…( då inte menat, att det finns nån bra hos 7-klövern).

  Så underbart gjort….att det finns så toppen journalister…DANMARK ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

  Ps. Den lilla vilsna vänster stollen förstår ingenting.

 11. Hur skulle detta kunna genomföras i Sverige?
  Kommer aldrig få ske i en studio som vi skattebetalare (äger).

 12. Ja, dessa vänsterblivna idioter blir vår kulturs undergång om vi inte sätter dem på plats! Bra att denna figur fick smaka på sin egen medicin, ynkligt tilltag att förvägra allmänheten att lyssna på andra åsikter än den egna!

   • Det trodde jag oxå …. Löfven är 61 år…då skulle han behöva bli 3000 år.

   • Jo det finns ju de som inte har några förutsättningar….Saknas helt hjärnceller,som i ditt exempel finns ingen hjälp att få !

Kommentera