Alban och Irakier efterlysta för mord i Vivalla, Örebro

BROTTSLIGHET. På tisdagskvällen den 3 juli inträffade en skottlossning i stadsdelen Vivalla i Örebro, varefter två män dödades. Flera män sitter häktade misstänkta för mord, och två män är efterlysta för inblandning.

Herrarna som Interpol efterlyser är den 22-årige Muhamed Murseli och 30-årige Ramadan Ramadan, som båda misstänks för mord. Männen är nu uppförda på Interpols lista över efterlysta.

-Pettersson säger att teorin om namnen stämmer förvånansvärt ofta…

TIDIGARE 2018-07-04. Två av tre skjutna har dött i Örebro

BROTTSLIGHET. De två män i 20-årsåldern som skadades allvarligt i en skottlossning i Örebro i går kväll har avlidit uppger polisen. En person har också anhållits som misstänkt för mord.

Skottlossningen inträffade vid 22 tiden i Vivalla centrum. Tre män besköts, den tredje mannen skadades lindrigt.

Två män är identifierade och kända av polisen. – Vi vet ännu inte vem den tredje är, säger Christina Hallin vid polisen i region Bergslagen.

Om Vivalla på bloggen…

Polisen

 

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

5 thoughts on “Alban och Irakier efterlysta för mord i Vivalla, Örebro

  1. Jag har en bra metod mot flugor i huset:

    En sprayflaska med vatten med lite diskmedel.

    En fluga ”elimineras” på några sekunder. = problemet upphör.

  2. Operation Självsanering pågår!
    Så länge de tar ihjäl varandra så är det ingen större skada skedd! Minimera socialbidrag!

  3. Ramadan Ramadan, festligt namn, han verkar ha allmänt svårt med avhållsamhet och att avstå från kriminella handlingar. Han kanske ska byta namn till Jihad Jihad?

Kommentera