Bilbränderna, skjutningarna, gruppvåldtäkterna hänger på namnen…

BROTTSLIGHET. Som ni vet har vårt land berikats med en ny företeelse, bilbränder som har börjat dyka upp i allt större skala sedan ungefär tio år tillbaka. Ingen i PK-etablissemanget verkar veta vad det beror på, andra har teorin om att det blir så med många unga män på ett ställe men vi som varit med vet att det inte stämmer. En gång när Sverige hade en krigsmakt värd namnet bodde det 100.000 tals unga män i våra regementsstäder men inte brann det några bilar då, det var heller inga skottlossningar trots tillgång till vapen och granater eller gruppvåldtäkter. 

Ett exempel är Östersund som likt många andra städer i landet tidigare var en militärstad, där fanns Jämtlands flygflottilj, Fältjägarbrigaden, Infanteri med försvarsområdesstab, Norrlands artilleriregemente, Arméns tekniska skola och krigsflygfält med tillhörande basbataljon.

Sammantaget tusentals ynglingar som var långt hemifrån, inte spottade i glaset när de var lediga och naturligtvis var de ute och härjade, men inte eldade de upp några bilar trots dåligt med pengar, inte gruppvåldtog de några flickor eller tog bössorna med sig ut på stan.

– Petterssons har en annan teori, och det är att det beror på föräldrarnas val av namn. När jag var ung militär hette vi Anders, Pelle, Björn, Ingvar, Alfred, Håkan, Kalle, Lasse osv. Visst, det förekom en och annan våldtäkt men aldrig gruppvåldtäkter, aldrig några misshandelsfall med tio mot en, inga rån mot pensionärer inget skjutande på gatorna osv.  så jag är övertygad om att det hänger på namnen…

Nu heter pojkarna som åtalas för grova brott Ali, Mohamed, Abdullahi, Ahmed, Jama, Mhamad, Abdi, Alkarraf, Bessam, Ibrahim, Mustafa, Mulugeta, Abdelkarim, Yohanes, Hedayat, Salahedin, Mohammadi, Morteza, Aziz, Rahmati, Azim, Rustam och Rafi. Det är inga namn jag hittat på utan killar som är dömda för gruppvåldtäkt.

De som skjuter och grillar bilar har liknande namn så…

-Pettersson säger att det är något för Sarnecki, Arnstad och Lindberg med flera att fundera över. Det är många brott som kommit med de nya namnen…

Stöd bloggen…

18 thoughts on “Bilbränderna, skjutningarna, gruppvåldtäkterna hänger på namnen…

  1. Nu har dom gripit tre av de invandrare som var med och brände bilar i Göteborg.
    Varför jag skriver invandrare är för att jag är 100% säker på att det är det.
    Tre män är gripna. Hade det varit Svenskar så hade vi fått veta vad dom hette och var de bor samt bild på dom.

  2. Av de 23 utrikiska gossenamnen som Pettersson anger, kan dessa härledas till:

    Somalia & Etiopien, 5 st (22%)
    Iran & Afghanistan, 6 st (26%)
    Arabiska, 12 st (52%)

    Det ger åtminstone en fingervisning om våldets ursprungsland.

  3. Polis, åklagare och professor i statsvetenskap vid Göteborgs universitet, Henrik Oscarsson, kritiserar de vilda spekulationerna på de sociala medierna om orsakerna och vilka de skyldiga är till bilbränderna på olika platser de senaste dagarna i Sverige.

    Delcitat

    Politiker spekulerar om bilbränderna – ”olyckligt” säger forskare

    Den vänsterpartistiske riksdagsledamoten Daniel Riazat gick tidigt ut på Twitter och menade att bränderna såg ut att vara en politisk aktion, orkestrerad av extremhögern, ett spår som flera andra hakade på.

    Centerpartiets rättspolitiske talesperson Johan Hedin skrev på Facebook att bränderna bara kan ses som ett försök att förändra valet och att sprida en bild av ett Sverige i upplösning, ett tema som också upprepades av Aftonbladets politiska chefredaktör Anders Lindberg.

    Både polis och åklagare har sedan avfärdat att politiska motiv skulle ligga bakom bränderna. (Publicerat15 augusti 2018)

    Slut delcitat

    Läs gärna vidare på länken nedan:

    https://www.svt.se/nyheter/lokalt/vast/diskussion-och-spekulationer-i-sociala-medier-efter-bilbranderna

  4. Man kan säga likadant som President Trump, att Media är folkets fiender,
    och det stämmer i ännu högre grad här i Sverige där man granskar folket och jobbar för makten. Måtte Median här dö en kvalfylld död.

  5. Ja och när ett land inte ställer några som helst krav, personen ljuger om att ha tappat sina pass, dock har dom lyckats att hålla reda på Mobilerna.
    Det yttersta ansvaret ligger hos sju klöverpartierna som jobbat fram denna kravlöshet. Den som inte kan styrka vem man är har inte i landet att göra.

  6. Verkligen enkelt behövs ingen avancerad forskning och professorer i kriminologi för att se sambandet.
    I SvD uttalar sig en global Stjärne ekonom vid namn Chaterine Mann om att Sverige har ett gynnsamt läge med all utländsk arbetskraft som finns tillgänglig. Hjälp! Hon har framgår det också jobbat för den internationella bankmaffian som Fredrik Reinfeldt.

    • Jadu, en del ser människor som utbytbara delar, men inte hur delarna är funtade. Otäck människosyn de har, de där, Reinfeldt med anhang.

    • Fungerade det då, Svensson blev Swanson, Nilsson blev Nelson, fungerar det säker idag. Man tar seden dit man kommer, äter ärter med fläsk och dansar ” Små groderna”. Annars tar man apostlahästarna och går hem.
      – Gick du hit kan du gå hem!

KommenteraAvbryt svar