Vänsterledaren Jonas Sjöstedt vägrar fördöma ung vänster sabotage av andras möten

VALET 2018. Vänsterpartiets Jonas Sjöstedt var först ut i P1-Morgons partiledarutfrågningar. Han fick flera frågor om hur V tänker agera i höstens regeringsbildning – och gav en hård känga till Stefan Löfven: – ”Socialdemokraterna sätter alltid makten först, det är det enda man kan vara säker på”. 

Sjöstedt kommenterade även Ung Vänsters uppmaning att störa Jimmie Åkessons tal. Ungdomsförbundet skriver ”Ta med dina polare, eventuella megafoner och din kampvilja. Let’s crash this party”.

– Yttrandefriheten gäller Jimmie Åkesson och den gäller de som vill demonstrera mot rasism. Båda har rätt att i Göteborg få säga vad de tycker utan att bli stoppade, säger Sjöstedt men han tycker det är bra att människor demonstrerar mot rasism. – Jag förutsätter att man kommer ha demonstrationer på ett sätt som inte inskränker andras yttrandefrihet. Det är inte förbjudet att höras på en demonstration. I slutändan är det polisen på plats som avgör vad man får göra och inte göra.

-Pettersson konstaterar att eftersom Jonas Sjöstedt vet hur Ung vänster brukar uppträda och han inte fördömer det rakt ut så accepterar han våldsamheterna…

Sjöstedt pratade också om skattehöjningar och det är inte så konstigt när man vet att han gillar att leva på skattebetalarnas pengar…Kommunisten från New York

Vänsterpartiet vill även ge illegala invandrare full rätt till socialbidrag och sjukvård.

Men tycker du att skattehöjningar, mer bidrag, ökad invandring, lägre straff för brottslingar är bra så röstar du på Jonas och hans polare…

Kommunisten softar i New York för skattebetalarnas pengar. 2,5 år med drygt 38.000 i månaden av skattebetalarnas pengar för att slippa arbeta.

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

19 thoughts on “Vänsterledaren Jonas Sjöstedt vägrar fördöma ung vänster sabotage av andras möten

 1. Är man rasist om man vill ha begränsad invandring? I så fall måste det bli protester när Stefan Löfven talar.

 2. Dessa kommunist-as har sedan jag föddes varit världens olycka. I dag för 50 år sedan,åkte detta ryska pack (röda armén) in i Prag med sina panzar, och slog ned den reformation som tjeckiske ledaren Dubcek sökte utforma. Många hundra tjecker blev offer för deras grymma ingripande,mot ett litet land.
  DDR som alltid slogs för dessa stod med sina trupper redo,att hjälpa till att mörda sin nabos !
  https://upload.wikimedia.org/wikipedia/en/d/d5/Alexander_Dubcek.jpg
  Dubcek som efter nedslagningen fick tillbringa sitt återstående liv fram till 1992,då döden befriade honom som livegen.

 3. Ung vänster har systematiskt stört SD`s valmöten utan att Jonas Sjöstedt ser det som ett demokratiproblem eller velat vidta åtgärder..
  Det ingår förstås i en kommunistisk diktatorisk och antidemokratisk övertygelse som (V) och deras partiledning kraftigt understryker genom sin brist på agerande trots att de ”suddat bort” ordet kommunisterna i sin partibeteckning.
  Man kan konstatera att Zebror är ett randigt djur oavsett vad någon påstår.
  Extramaterial. VÄNSTERPARTIET: Ett kunskaps- och demokratiproblem.

 4. Ja och småkräken lyckades att avbryta SD s möte, så JONAS KAN KÄNNA SIG NÖJD MED SINA ADEPTER? Hoppas att du och ditt
  demokratiföraktande parti missar ett antal hundra röster för idioternas
  tilltag.

 5. Någon som är förvånad?, vänstern (kommunister) har väl aldrig varit kända för något demokratiskt sinne. Det är bara på vänsterpatraskets villkor och människor med den rätta värdegrunden som demokratin är giltig och gällande.

 6. Man kan ju undra vad som skulle hända om SD skulle sjunka så enormt lågt att dom började störa möten??
  SD vet att om man inte tycker om ett vist möte GÅR MAN INTE DIT.
  Gillar inte jag valsabotörernas möten så går jag väl inte dit som dessa idioter gör som går på möten dom inte gillar. Har dom ingenting att göra på sin lediga tid?????

 7. Men visst är det lustigt ändå Jonas Sjöstedt gormar alltid mot kapitalismen, samtidigt som han jobbar för globallisterna som ju är
  en del av Georg Soros och Amerikanska banker, alltså storkapitalet,
  det är ju dom som ser till att det dräller in bidragstagare till Europa, och detta är ju Hycklar Jonas för, alltså jobbar han för storkapitallisterna?
  Kan någon begripa sig på kommunisterna?

 8. Jonas Sjöstedt är en feg nolla som jag aldrig i livet skulle tänka mig att rösta på, bakom den hycklande fasaden om inga vinster i välfärden, så
  lever denne gåslever proletär ett Medelklassliv, han vägrar att ta avstånd
  när hans glin stör andras rätt att uttrycka sig, precis som han lotsas att inte veta att kommunister är världens värsta mördarpack!

  Medelklasslivet har också satt sig runt midjan på honom, han
  blir rundare för varje gång man ser honom?

 9. ”Socialdemokraterna sätter alltid makten först, det är det enda man kan vara säker på”.

  Där har han i och för sig rätt.

 10. Lågt av honom! Men SD har de förföljt på alla sätt och krävt än det ena än det andra och Jimmie har hoppat precis så högt och lågt som de velat. Urk!

 11. En i grunden parasitär salongsrabulist och finansmaffians ägda konkubin vet naturligtvis att behaga sina subversiva sutenörer, varför ett fördömande av våldsvänsterns frenetiskt utomparlamentariska koreografi skulle strida mot vedertagen agenda.
  Andreas.

Kommentera