17 thoughts on “Statsminiminister Löfven utlovar hårdare tag

 1. Bra Löfvén! Tillsätt ännu en utredning! Det är precis vad landet behöver. Prio ett är dock att befria dig från att tillsätta fler utredningar. Det löser vi den 9:e september om inte velpajasarna i L och C hjälper dig kvar vid makten.

  • Har Molgan Johansson tid med luddet, han är ju strängt upptagen med försämra folkets rätt att uttala sig om alla försämringar.
   Och Johansson är ju ganska luddig innan, munnen rör sig men man begriper inte vad han säger?

 2. Jag bor själv i kulturfördärvat område och jag är typ den enda som tömmer det så tror inte det är ett könsproblem.

  Uppfostran.

 3. Varför kommer Lövet med detta utspel just nu och inte tidigare (snart val) hur länge har 7 klöverns kriminella anarkisamhället existerat i Sverige och är det någon s.k vanlig medborgare med sunt förnuft ute i den riktiga verkligheten som tror på sossarna de kriminellas egna parti ?

 4. Känns igen och ger rysningar av obehag, dock fin musik med text som är verklighet på många områden.

 5. ”Icke ställa grupp mot grupp, gol vår galne högste tupp
  Klass mot klass och man mot kvinnan, glatt han ställde gället innan

  Lögn och käbbel utan nyp, tuppen dog trots alla kryp
  När han sänktes ned i stacken, enbart krypen stod för tacken”

 6. Såg och hörde i SVT Morgonstudion idag ett kort referat av Stefan Löfvens sommartal igår. I ett kort klipp sade Stefan Löfven så här:

  ”Jag vill göra allt för att bekämpa segregationen. Då gör dom (= SD) allt för att utlandsfödda ska känna eller tro att dom aldrig kan bli riktigt svenska.

  När jag sliter för att möta och bemöta nazisterna och dom nynazistiska rörelserna då sprider Sverigedemokraterna deras världsbild och deras konspirationsteorier. Hur skulle jag nånsin, nånsin kunna samarbeta med en sådan rörelse.”

  Då frågar man sig. Vem, vilka statsministrar och regeringar är det som i decennier bakåt i tiden har åstadkommit dagens enorma segregation i Sverige med en ansvarslös och totalt misslyckad massinvandringspolitik.

  Det är ju ett verk som åstadkommits växelvis av de RödGröna och Alliansen. SD har ju alltid blivit utestängda av 7-klöverpartierna från allt inflytande i denna fråga trots att man haft rätt i sakfrågorna hela tiden.

  Inslaget i SVT Morgonstudion kommer vid c:a 43 min. in i videon på länken nedan:

  https://www.svtplay.se/video/18655110/morgonstudion/morgonstudion-13-aug-06-00-96?info=visa

  • De tittar åt fel håll när de pratar nazism. Den klampar in bakom ryggen på dem, men de inbillar sig att SD är nazism. Kan inte fatta att de biter sig fast i sin egen fantasi och vägrar se hur det förhåller sig.

Kommentera