SD utsattes för äpple- och stenkastning samt verbala hot i Nyköping

VALET 2018. Ett 30-tal Sverigedemokrater i Nyköping hade mött upp i det mångkulturella paradiset Brandkärr för att träffa invånarna där. Det gick sådär, mötet spårade ur och några SD:are träffades av stenar och äpplen från de som inte gillar olika.

På Facebook står det lite mer, många har kommenterat, Ali Ahmed, är en av dem knulla sd eran horungar”. 

Några andra kommentarer från en annan grupp…

”Besökte Brandkärr för första gången och min upplevelse blev ju besannad ! Tyvärr !

Behöver jag säga skriva vilka ord barnen skrek…? OBS !!! Inga Svenska barn syntes till…
Jag är rent av chockerad vilka ord som barnen skrek… och utöver detta attityden….

När vi skulle lämna området ca 15:10 så hade den enda ( en ) Polis lämnat området redan… när vi gick så började de kasta stenar och äpplen varvid 3 personer av oss blev träffade.

Tyvärr så tror jag att det är försent att rädda Brandkärr”

***

”jag är 19 år o har bott här i brandkärr i 16 år varav 3 år i oxelösund. 
Branskärr är ett rent jävla helvete här helt ärligt.. 
jag kan gå utanför porten o blir kallad för hora utan anledning. dom har lärt sig mitt namn o skriker då mitt namn o att jag är en hora jag är äcklig osv. har blivit misshandlad.
äckel ungarna kastar sten mot oss när vi går ut dom kastar sten mot min HUND som redan är livrädd för han är omplacerings hund. 8 månader gammal fick vi han o innan oss blev han slagen. hunden är livrädd. dom skäller o triggar hunden ALLT! på nyår skjuter dom raketer i våran TRAPP vi har en livrädd hund!!! hade jag kunnat göra vafan jag ville precis vad som helst hade jag kastat ut varenda jävla svarting som beter sig som idioter. det finns dom som är skitbra dom kan få stanna. men resten som beter sig som fittor kan tamefan fara åt helvete härifrån!  (URSÄKTA ORDVALEN MEN ÄR FRUKTANSVÄRT TRÖTT PÅ DERAS BETEENDE)”
Den Eskilstunastyrda lokaltidningen Södermanlands Nyheter skriver om Brandkärr, dock inte om attacken på Sverigedemokraterna.

TIDIGARE 20118-08-12. Bostadsområde i Nyköping inte säkert för alla

VALET 2018. Detta e-postmeddelande går till Sverigedemokraternas samtliga medlemmar i Nyköping och Oxelösund! Nu på söndag (12/8) har alla partier i fullmäktige bjudits in till en träff med invånarna i Brandkärr i Nyköping.

Bilden från Verdandis hemsida

Under 1 timma ska vi ha ett tält och ett informationsbord uppe på innergården i Brandkärr. Verdandi är arrangör till detta.

Vid informationsmötet mellan Verdandi och de politiska partierna framkom det att Verdandi inte kan garantera vår (SD:s) säkerhet utan beskedet löd ”ni får komma på egen risk, men vi vill givetvis att ni kommer.”.

Det känns minst sagt för jävligt på ren svenska att inte kunna besöka ett bostadsområde i Nyköping utan att gå med en klump i magen och oroa sig för sin egen och kollegornas säkerhet. Samtidigt känns det som en ännu större förlust om ”buset” ska få vinna genom att skrämma bort oss från arrangemanget och bostadsområdet.
Det är här min vädjan kommer in i bilden.

Har du möjlighet att närvara i Brandkärr mellan kl 14:30 till 16:00 så är du mycket välkommen att göra mig och övriga SD:are sällskap. Ju fler vi blir desto tryggare kommer vi att vara. Din blotta närvaro räcker. Vi kandidater tar de politiska diskussionerna.

Trevlig helg! Thom Zetterström, ordförande SD Nyköping

-Pettersson som inte är medlem i SD säger att så är läget för ett politiskt parti i Nyköpings kommun och säkert i många andra kommuner i vårt land. Verdandi som arbetar i området vet säkert hur läget och säkerheten är.

Anledningen till att säkerheten hotas sägs inte rent ut men ni som inte känner till området kan läsa om Brandkärr på bloggen…

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

14 thoughts on “SD utsattes för äpple- och stenkastning samt verbala hot i Nyköping

 1. Ali Ahmed lär dig Svenska, du har väl antagligen snyltat här
  i landet i många år, men kan inte uttala en hel mening utan
  oförskämdheter, pajas!

 2. Hur ska den avskyvärda blaskan SN kunna förklara bort detta nu då? Eller de sätter väl in en hyllningsartikel om de som angrep demokratin (för det är precis detta stenkastarna gjorde).
  Enklast för SN är väl att helt enkelt mörka detta.

 3. Betänk då att lilla lokala Brandkärr endast är ett av 100-tals liknande,som växt upp runtom i hela Absurdien under just påbörjade århundrade !

 4. MITT EUROPA ( SVERIGE) BYGGER INGA MURAR !
  ALLA(H) SKA MED !

  // Ding Dong Kokko

  Vill ni ha 4-år till med än mer av detta ?
  Eller vill ni ha: ANSVAR-TRYGGHET-HARMONI och FÖRSTÅND !?

  Tycker ni dessa 4-åren gjort Sverige bättre !?
  Om svar ja….fortsätt då i samma anda, med mer av denna terror och detta sönderfall !

  VAL 2018…för FÖRSTÅND och NOLL HYCKLERI och NOLL SANDLÅDENIVÅ !

 5. Fast detta gynnar ju bara SD och den sympatiske Thom Zetterström. Vi ses på torget Thom. Fisken med sin ständige kompis Bamse! OBS! röstar KD.

 6. Tyvärr är det så att så länge 7-klöver med ligaledaren och islamisten Löven i spetsen får härja fritt i landet utan att bli gripen för alla de grova brott dom begår varje dag så kommer detta helvete att fortsätta och blir bara värre och värre för varje dag. Rösta på Sveriges ända demokratiska parti SD i valet så kan vi få en regering i Sverige.

 7. Skrämmande ”utmaning”.

  Respekten för demokratin och yttrandefriheten, är helt klart ett ökande problem i Sverige.

Kommentera