Finns det något äkta med socialdemokraterna?

VALET 2018. I socialdemokraternas senaste valfilm verkar det mesta vara fejkat och bluff. Vi såg att invandrarbarnen på skolgården i Rågsved bytts ut mot blonda barn för att S inte ville visa dagens verklighet, till filmerna hittade de inga socialdemokratiska arbetare utan fick hyra in skådespelare och nu det verkliga helgerånet.

I Socialdemokraternas valfilm köper statsminister Stefan Löfven en kokt korv ur en korvkiosk som har inspirerats av den klassiska korvkiosken i Majorna. Kiosken i filmen är uppbyggd och filmen är inspelad i Stockholm men har samma särskrivna skylt, ”Korv Kiosk”, som den i Majorna.
– Jävla stockholmare säger jag. Det är vår skylt och vår kiosk, säger Maria Hahne som arbetat i korvkiosken i sexton år.

Läs mer på GP.se…

Det är konstigt. Socialdemokraterna var griniga på Moderaterna för att de bytte etniciteten på en brinnande bil men byter själva ut etniciteten på barn, arbetare och korvkiosker. Anders Lindberg och S tror tydligen att dubbelmoral betyder dubbelt så bra… 

Twitter

-Pettersson säger att det är som så ofta med socialdemokraterna, de fuskar och kopierar allt från korvkiosker till politiken men kopior är alltid sämre än originalet…

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

37 thoughts on “Finns det något äkta med socialdemokraterna?

  • Så som jag uppfattar denna förljugna film, visade denna egentligen bara scenprov av statsministerns skådespelarkonst. Löfven hoppas nog få spela gangster i en kinesisk C-film efter valet, för med sitt utseende och utstrålning är han som klippt och skuren för den rollen.

 1. Ja Anders Lindberg är ganska säkert bortom all räddning, där har det gått för långt? Tänk ifall A.L skulle bli arbetslös vem f-n vill anställa en sådan tönt?

 2. Ja det finns en sak som är äkta när det gäller detta otäcka och maktfullkomliga parti: De är en absolut garant för kommande skattehöjningar.
  I övrigt är de fullständigt opålitliga!

 3. Nånting äkta med (S)..?? Ja, vad tror ni..?? Höjda skatter och flera MENA-blattar…. Det får du med (S). Och för den delen (MP) också.

   • Vi får till och med betala för hans korv. Hoppas den makade väldigt ila. För övrigt är det väl första gången han äter korv, oxfile och gålever hade nog varit en mer passande meny.

 4. Hans parti har målmedvetet medverkat till att alla gamla äktsvenska korvkiosker bytts ut mot skattefifflande falaffel- och kebab-kiosker.
  Vill man ha varmkorv idag, så får man koka den själv.

 5. Finns det korvkioskar kvar i Sverige eller missar S på målet där med?
  Det är väl på bensinmackar du kan köpar korv med bröd nu för tiden.
  S verkar inte veta hur det ser ut i landet längre utan kör med kuriosa istället för vad som gäller för folket i landet.

  Om löfven hade gått in på en pizzeria och beställt Calzone av en arab så hade det varit trovärdigare.

 6. Det finns faktiskt mycket som är äkta hos en socialist.
  Dom är för det första genuint falska och opålitliga och det är äkta!
  Vidare så är deras girighet också äkta, hatet mot den egna befolkningen är äkta och genuint och synnerligen typiskt för en socialist!
  En socialist står heller aldrig vid sitt ord, det kan är något som vi alltid kan lita på.
  Det finns naturligtvis mycket som är äkta hos en socialist, men sammantaget så kan man i korta ordalag säga att dom är och har alltid varit äkta skitstövlar. En socialist gör sig allra bäst som en äkta blöt fläck på ett lakan!

  • Tja Mia,Socialakrobaterna har kommit ”snitt pau de”, i snart 50 år.
   Likväl framställer de sin ”reformator Palme”,som något stort !!!

   • Ja Olof Palme var stor, i alla dom länder som var mottagare av generösa bidrag, en sak som sossarna varit duktiga på genom åren, att skänka bort skattebetalarnas pengar,givetvis utan att ställa motkrav, bara ösa ut miljarder, då känner dom sig så duktiga så. Men dom har i alla fall en som i alla lägen försvarar deras politik. Kan någon gissa vem?

   • Jag försvarar inte deras politik i alla lägen, däremot tycker jag att deras valfilm var den bästa av det partierna visat upp.

    Oavsett vad gnällspikarna anser.

   • Det är en sak att snacka om vad han vill göra,
    hade han snackat om vad han verkligen gjort
    hade det blitt en kortkort film.

  • Men Mia varför tror du att jag menade dig?

   Eller du är kanske den ende som försvarar
   Sossarna idag?

 7. Vad vill de visa? Att det svenska språket inte är särskilt intressant, eller att det är folkligt med särskrivningar och ta sig en slang med gurka. Sossarna är patetiska, totalt i otakt med tiden. Förutom att svenska språket går under på många håll i landet.

 8. Precis så gick det till i gamla kommunistiska Jaruzelskis Polen.
  Man ville visa en riktig bonde i TV.

  Tv-folket kom dit med några feta kossor.
  Gräset målades grönt, och några friska björkar trycktes ner i marken.
  T.o.m. frun byttes ut mot en yngre kvinna.
  Och reportaget kunde sändas inför valet.

  Man känner igen det.

 9. Precis som sossarnas politik och löften, det är bara filmkulisser och statister alltihop.

Kommentera