Socialdemokraterna valde bort invandrarbarn till förmån för blonda barn i sin nya valfilm

VALET 2018. När socialdemokraterna skulle spela in en scen för sin nya valfilm på en svensk skola, fick inte skolans elever vara med. De bytte ut skolans elever mot en annan grupp barn – blonda barn. “Mångfalden” på Rågsvedsskolan blev för mycket  för socialdemokraterna. 

På Rågssvedskolan står statsminister Stefan Löfven mitt i en grupp lekfulla barn på ett skolgård. På skolan går nästan enbart elever med invandrarbarn men de syns inte i filmen.

– Det finns nästan inga svenska barn på skolan. Rågsvedsskolan är känd för att vara väldigt invandrartät. Det var en av fröknarna som blev upprörd också. Vi pratade om att de bara plockade svenska barn till filmen, säger hon.

Marko Anderot är rektor på Rågsvedsskolan. Han känner till händelsen: – Jag har hört det från en anställd på skolan, att någon hade sagt till om det. Personen hade fått som svar från Socialdemokraterna att det var förutbestämt vilka som skulle vara med i filmen, för att de hade en utbildning.

Socialdemokrater kommunikationschef Helena Salomonsson säger att valet av barn har gjorts av “praktiska skäl”. “Vår reklambyrå behövde ett tydligt samtycke i förväg från föräldrarna till de barn som deltog i filmen”, skrev hon i sms till tidningen.

Salomonsson beklagar att valet av barn har upprört föräldrarna. “Det är ledsen att de vet så. Det vi försöker göra i filmen är att ha personer med olika bakgrund, för att återspegla den mångfald som finns i hela Sverige, snarare än att spegla en specifik skolas sammansättning. Å andra sidan är det bra att höra att så många studenter kommer att gå med i våra filmer. Dina föräldrar kan känna sig välkomna att kontakta oss, så vi kan säkert hitta andra filmer i framtiden! “

Expressen

-Pettersson säger att socialdemokraternas gamla takter från det rasbiologiska institutet sitter kvar, de vill inte visa verkligheten…

Socialdemokraternas valfilm 2018, här beställer statsminister Stefan Löfven en kokt med bröd och dagdrömmer om ett land utan “blatte”-barn…

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

49 thoughts on “Socialdemokraterna valde bort invandrarbarn till förmån för blonda barn i sin nya valfilm

  • Ränderna går aldrig ur sossarna men jag undrar varför hovnarren inte viftar med sin regnbågsflagga?

 1. Kommunikationschefens hänvisning till diverse praktikaliteter och föräldrarnas godkännande, förmår inte dölja det för den vaksamme betraktaren uppenbara faktum att den etniska selektivitet som iakttagits har ett kosmetologiskt avdramatiserande syfte, då en osminkad återgivning av de faktiska förhållandena kan generera en negativ och avskräckande effekt inför väljarpotentialen.

  Det är aldrig särskilt svårt att genomskåda de konstant falskspelande
  socialekvilibristerna och deras förnumstiga och salvelsebemängda insatser i kampen för det gigantiska folkbedrägeri de utövar, och att den inbillade landsfadern omger sig av stojande lintottar är ingen tillfällighet.
  Andreas.

 2. Ungefär som när Röda Korset (och delegationer från Sverige) besökte tyska koncentrationsläger och bara möttes av glada, välmående människor.
  Allt regisserat och iscensatt för att dölja de verkliga förhållandena.
  De som deltagit i skenuppvisningen mördades efteråt.

  Löfvén försöker sig på samma trick igen…

 3. Varför har Pellejönsen inte gjort det han säger sig önska?
  Han har ju haft makten i fyra år, och det enda han gjort utöver skattehöjningar ,är att försämra samhället på dom flesta punkter??

 4. Här passar det med rasistkortet! Tänka sig att självaste hövdingen själv ryter till och som Hermansson i systerpartiet utbrister “det måste vara nån djävla ordning i ett parti”.
  Att ena dagen lovprisa de nyanlända och den andra diskvalificera deras avkomma från deltagande i reklamfilm för ett parti som säger sig vara demokratiskt, absurt. Javisst ja, han är ju statsminister i Absurdistan!

 5. Ulv Kristersson talar om “svenska muslimer” och en kloak av hat på internet, men våra egna barn har skolplikt i anti-rasist hitlerjugend kloak skolan, som liknar afrikanskt experiment

 6. Och hade det istället varit invandrarbarn som sprungit runt statsministern så hade det gnällts ändå mer.

  • Jag tycker inte att det gnälls, snare är det skadeglädje för att inte sossarna lever som de lär.

  • Mia, detta är ju bara ett konstaterande av verkligheten! Och du ska ha klart för dig att politikerna sätter INTE sina barn i kommunala skolor där det finns många invandrarbarn. Man vet lika väl som andra vilka problem dessa skolor har. Påminner om MP vars ledare är riktiga miljösvin men som tycker att ju de själva inte behöver ställa upp på sin egen politik. S och MP-politiker tror att dubbelmoral är dubbelt så bra moral….

  • Mia ! Den stora frågan är ! Hur kan man rösta på detta parti ??? Vad har dom gjort för ett bra Sverige och dess framtid ???

  • Ska vi gissa på att Mia som okritiskt Sväljer allt vad Sossarna tar sig för, är en av deras röster?

   • Just det för det råder ingen tvivel på vilka barn det är som verkligen tillhör minoriteten i världen.

 7. S bör översätta sina kampanjblad till 200 hemspråk så väljarna förstår i utsatta områden.

  • Åkte hem från vårt Resecentrum igår, med buss genom menaland, vår stadskärna. Det hängde en stor neonskylt i ett fönster, med text som varierade, vi talar.. kurdiska.. syriska.. turkiska…. Osv

   Det var en växlingstjänst, pengarna som kunde växlas. Jag mår illa på det här usla landet. Våra politiker tillåter att vi blöder pengar och kallar det u-hjälp. Ofattbara summor förs ur Sverige och det är helt okej, bara det är en invandrare som skickar pengarna. En svensk får inte flytta utomlands utan att skattas inpå benen.

  • Ifall dom översätter filmen till alla Språk tror ni han vågar tala om vad den kokta korven består av?

 8. Oj, oj, oj – tänk om det varit SD. Vilka krigsrubriker det hade blivit och hela kändissmeten med Gardell, Ernman m.m. hade twittrat upphetsat hela dagen.

 9. Det är barn som göms, som är illegalt i Sverige, har skyddad adress eller identitet. Så ta skådespelare, barn, är ju okej. Men det finns ju troligen minst en med mörkare hy, den som Åhléns hade som Lucia, och som hade en kul tröja med budskap om coolast i djungeln. Så bara vita barn, det luktar skunk från invandrarkramarna i sosseriet.

 10. Vad får sossarna betala TV 4 för att mata tittarna med denna film.

  ”Vår reklambyrå behövde ett tydligt samtycke i förväg från föräldrarna till de barn som deltog i filmen”
  Med mångfalden av barn till filmen samt inv. föräldrars godkännande är lätträknade.
  Lika många som finns på “Allsången på Skansen”
  eller när Lotta har sitt på Liseberg.

  Sossarnas reklamfilm är dessutom plagierad ifrån M:s reklamfilm som de hade vid valet -14.
  M hade sin film som utgick från en kiosk med Thaimat.

  “Socialdemokraterna anklagas för att plagiera Moderaternas gamla film”
  https://nyheteridag.se/socialdemokraterna-anklagas-for-att-plagiera-moderaternas-gamla-valfilm/

 11. Skall man tro på detta, var min första tanke. Eller är det Putin som varit framme och placerat lite fake-news? Man kanske skulle ringa MSB och be dem kolla upp om det här är att “påverka” valet? Sannolikt skulle man få en föreläsning om att vara källkritisk och rådet att inte dela något som man inte vet är sant.

  Men nu är det ju sant. Sossarna har gjort en “Putin”. Hur skall man som väljare förhålla sig till att ett svenskt fd statsbärande parti ägnar sig åt putinistiska påverkansoperationer????

 12. På alla sekvenserna i filmen ser man tydligt i mitten svetsarministerns tillplattade boxarnäsa – uppenbarligen forskningsresultatet på rasbiologiska laboratoriet.

  • Ja och det konstiga är att Lössen har blivit väldigt beresta på senare år. Enligt den alltid “Sanningsenliga Svenska Median”
   beror det på att “Svenskarna” reser mer. För det är ju inte tal om att våra nya Turister har några med sig?

  • Det där är ju en låt som hela “Regnbågsalliansen” (7-klövern) skulle kunna ställa upp och sjunga i kör !

 13. Tänker överhuvudtaget INTE titta på denna VALPROPAGANDA från S! Blir endast uttråkad men FÖRBANNAD över DE LÖGNER SOM formligen SPRUTAS ut till TITTARNA – då man VET att de under de 4 år de varit vid MAKTEN – TOTALT FÖRSTÖRT SVERIGE!!!

 14. Den där Salomonsson verkar knäpp – skriver märklig Svenska och driver mitt i SMS:et något osammanhängande resonemang om studenter, vad nu sådana har med en grundskola att göra. Hon påstår också att den d k mångfalden finns i hela Sverige, när sanningen är att landet är ytterst segregerat.

 15. Jag har aldrig förstått varför “mångfalden” ska vara med i varenda reklamfilm. En majoritet bryr sig inte, ännu, “mångfalden” ser inte på svensk TV och en växande minoritet blir upprörd och kommer att undvika produkten. Ur affärssynpunkt är det en dålig strategi. Förklaringen måste vara att reklammakarna måste vara sådana där godhetsnazister som bor på Söder.

  OnT: Avsaknaden av invällare i SAP:s film visar att det ingalunda är okänt för partistrategerna på Sveavägen hur landet lutar. Frågan är bara varför Rosenbad inte bryr sig?

 16. Så mycket, eller lite är sossarnas vurm för mångfald egentligen värd i verkligheten.
  Sossarnas nazistiska förflutna blir de inte av med genom att ljuga.

 17. En sådan film hade helt naturligt kunna ses i det forna trygga homogena kristna och icke mångkulturella Sverige som man haft turen att uppleva !
  En kokt med bröd ?
  Patetiskt.
  Blir AFS i September.

 18. Lek med tanken på att SD eller AfS gjort en valfilm där man ratade barn i slöjor och annan hudfärg än vit och skyllt på att det var enklare så.

  Hur tror ni de politiska motståndarna, media och intresseorganisationerna reagerat?

  • Då hade hela Sverige stannat och miltals av krigsrubriker hade sprutat ut från 7 klöverns knähund PK-media !
   Alla partiledare från den mångkulturälskande 7 klövern hade naturligtvis också gjort ett gemensam uttalande och fördömt SD och inte minst det nya farliga s.k högerpopulistiska partiet AFS.

  • Håller med dig! Hyckleriet visar inga gränser från sjuklövern. Landsförräderiet och hycklandet fortsätter

  • Vi är utrotningshotade och måste rösta bort de tokiga galningarna innan de helt avskaffar verkliga svenskar. Vilken “svensk” stad som helst är numera östafrikansk sunni muslimsk, helt via våra pengar. Ett större brott än kommunism om man bortser från deras massmord.

 19. Ju mer jag se och hör av den politiska huggsexan desto mera äcklas jag av den. Det finns ingen gräns i deras hycklande och falskhet. Jag tro det är lättare att hitta en Alien än att hitta en ärlig politiker. Man pratar så mycket om “Blocköverskridande “. Det ha vi inom Riksdagen genom hycklande och falskhet, som hör till dagordning bland politiker utan undantag

Kommentera