Sommarfest med vänstern i Oxelösunds kommun

VALET 2018. I går skrev vi om att Den röda kommunen Oxelösund plockade bort det rödaste från sin hemsida. Det handlade om vänsterpartiets valupptakt, men var inte det enda övertrampet mot demokratins spelregler. 

Nästa lördag, den 18 augusti, är det sommarfest i skärgårdsstaden. 

På kommunens hemsida står ordagrant: ”Vi fyller hela Läget-området med massa roliga aktiviteter, som klättervägg med Boda Borg, målskytte med OIK, prova på med Judoklubben och Femöre SK. Även sportfiskarna kommer vara på plats med aktiviteter. Underhållning på scen hela dagen sponsrat av Proplate, hoppborg sponsrad av Sörmland Sparbank. Vänsterpartiet kommer ha en monter och även SSAB som kommer svara på frågor om Hybrit.
Det kommer hända mycket denna dag så missa inte detta!”

-Pettersson antar att det är en tillfällighet att ordförande kommunens ”Kultur och Fritidsnämnd” är gruppledaren för vänsterpartiet Patrik Renfors och att avdelningen i rakt nedstigande led verkar vara arvtagare till 68-vänstern.

Undrar om det inte finns några fler partier som vill ha reklam på kommunens hemsida straxt innan valet…

Kultur-och fritidsnämnden svarar för följande verksamheter:

  • Kulturell verksamhet för barn och vuxna
  • Fritidsverksamhet för barn och vuxna
  • Stöd och bidrag till föreningar och studieförbund
  • Verksamheten i skolbibliotekscentral och skolbibliotek

Kan vi lita på att Patrik är opartisk i sin roll inom kommunen?

Vänstern stödde Hitler

Patrik Renfors, ordförande i Oxelösunds Kultur och Fritidsnämnd och gruppledare för Vänsterpartiet. Patrik har svårt att skilja på kommunen och partiet, eller också tror han att partiet är kommunen. De Oxelösundsbor som flydde från Ungern 1956 och Tjeckoslovakien 1968 minns allt för väl att kommunismen mördat över 100 miljoner människor och att de var mycket värre än nazisterna. Bilden från kommunens hemsida. 

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

3 thoughts on “Sommarfest med vänstern i Oxelösunds kommun

Kommentera