Bostadsområde i Nyköping inte säkert för alla

VALET 2018. Detta e-postmeddelande går till Sverigedemokraternas samtliga medlemmar i Nyköping och Oxelösund! Nu på söndag (12/8) har alla partier i fullmäktige bjudits in till en träff med invånarna i Brandkärr i Nyköping.

Bilden från Verdandis hemsida

Under 1 timma ska vi ha ett tält och ett informationsbord uppe på innergården i Brandkärr. Verdandi är arrangör till detta.

Vid informationsmötet mellan Verdandi och de politiska partierna framkom det att Verdandi inte kan garantera vår (SD:s) säkerhet utan beskedet löd ”ni får komma på egen risk, men vi vill givetvis att ni kommer.”.

Det känns minst sagt för jävligt på ren svenska att inte kunna besöka ett bostadsområde i Nyköping utan att gå med en klump i magen och oroa sig för sin egen och kollegornas säkerhet. Samtidigt känns det som en ännu större förlust om ”buset” ska få vinna genom att skrämma bort oss från arrangemanget och bostadsområdet.
Det är här min vädjan kommer in i bilden.

Har du möjlighet att närvara i Brandkärr mellan kl 14:30 till 16:00 så är du mycket välkommen att göra mig och övriga SD:are sällskap. Ju fler vi blir desto tryggare kommer vi att vara. Din blotta närvaro räcker. Vi kandidater tar de politiska diskussionerna.

Trevlig helg! Thom Zetterström, ordförande SD Nyköping

-Pettersson som inte är medlem i SD säger att så är läget för ett politiskt parti i Nyköpings kommun och säkert i många andra kommuner i vårt land. Verdandi som arbetar i området vet säkert hur läget och säkerheten är.

Anledningen till att säkerheten hotas sägs inte rent ut men ni som inte känner till området kan läsa om Brandkärr på bloggen…

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

10 thoughts on “Bostadsområde i Nyköping inte säkert för alla

 1. I am not your negro. Otäck svart propaganda sändes idag i vår egen TV kanal. Vi i Sverige var inte inblandade i engelsk slavhandel men rasister håller oss ansvariga för det ändå. Jag vill ge ett tips. Les Baxter och Martin Denny etc. Exotica. Exotisk musik gjord i USA av vita under vitas stora prövotid 50/60-tal. Hawaii finns som framtida hem om du missat det. Många missar det. Problem är att du ska ha kärlek i ditt hjärta. Leta om du kan hitta det. Alla sägs ha det. Alla hittar inte dit. Och det kan man hata landet och dess styre för.

 2. Att detta får pågå är en skandal. Politrukerna i 7-klövern är helt ansvariga för att vi människor som kan umgås med alla sorter inte kan beträda svensk jord. Invällarna skall ut ur vårt land eller lära sig hur man uppträder när man är gäst. För de är påtvingade gäster och vi som vill ha normala människor av alla sorter vill inte ha dem i vårt land. Adjö adjö och ta med er hela klanen

 3. Verdandi, den av Nornorna som var vackrast men hade minst makt.
  Så hur skulle en socialistisk förening kunna lita på människor från främmande länder vilket de visar med ”Ni får komma på egen risk”. Det är helt klart en erkännande att de inte litar på befolkningen i Brandkärr och att de ska låta SD närvara.

 4. Vi ska vara tacksamma för att de vill komma till oss och rädda våra pensioner!

  Men att sitta och passa bilen medan hustrun handlar på ICA vid Brandkärr känns inte helt tryggt.

  Vandrande sopsäcksr och individer med hellånga vita klänningar, frigilitburk på huvudet och långt skägg ger en mycket hög hjärtfrekvens.

  Vårt Sverige, vårt fosterland försvann när socialdemokraterna lämnade över makten till muslimerna när de skrev kontrakt 1999 att Sverige skulle bli en islamisk stat!
  Srörsta landsförräderi mot vårt land i modern tid?
  Vi måste börja försvara vårt land!

  ”Islam ska ta över världen, inte delar av den, utan hela! Och om så behövs – med våld!” (koranen)

  Gör något!

 5. Efter 40 år av totalt okontrollerad massinvandring så är det bara politikers och det övriga välgödda etablissemangets icke mångkulturella områden som är säkra !

Kommentera