Invandrare respekterar inte kvinnliga poliser

INVANDRING. Kvinnliga poliser möts inte med tillräcklig respekt. Det anser Eva Högfeldt Petterson som är polisområdeschef i Kristinehamn. Nu planerar hon en manifestation med bara kvinnliga poliser.

– Ibland måste man sätta ner foten. Jag har planer på att vi ska ha några helger framöver då vi ska ha bara kvinnliga poliser i tjänst. Vi kommer att vara tillräckligt många för att ingripa där vi behöver, säger Eva Högfeldt Pettersson till SVT.

När det gäller attityderna bland allmänheten menar hon att det finns flera förklaringar.

– Jag vet att det här bottnar i det man har med sig i bagaget, vilken värdegrund man har och hur man ser på kvinnor. Vi har ju många som kommit från andra länder, från en annan kultur. Vår uppgift, kanske, tillsammans med skolan mer blir att undervisa och tala om hur det ser ut här, säger säger Eva Högfeldt Pettersson.

-Pettersson säger att respekt är inget man får gratis. Det kräver ett konsekvent, fast och rättvist uppträdande och att chefer och politiker backar upp polisen och inte tar invandrarnas parti.

Polisen får inte respekt när de griper någon som begått brott och åklagaren släpper denne efter ett par timmar så han kan begå nya brott som inte ger något straff.

Polisen får inte respekt när de uppträder som nedan…

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

14 thoughts on “Invandrare respekterar inte kvinnliga poliser

 1. Har inte Polisen krav på ansökandens fysik längre? Det är inte ofta en kvinna slår en man i fysisk styrka och det är därför direkt olämpligt att ha kvinnor i all polisverksamhet. Finns säkert lämpliga tjänster inom Polisen för kvinnor, men yttre tjänst är nog inte en av dessa.

 2. Kvinnliga lärare i manligt dominerade yrken som teknik och naturvetenskap hade redan på 1980-talet problem med manliga studenter från mellanösternkultur vilka inte kunde acceptera en kvinnliga lärare. Så det så! De ändrar inte sin inställning så lätt, dessa män.

 3. OCH ???
  Vad hade väntats? Här släpps det in en stor procentdel invandrare i det tidigare homogena samhället Sverige. Människor med helt andra värderingar, och det är gulligt, särskilt för globalister och vänsterliberala. (Säger inte alla partier JA till mer invandring? Utom SD, mm förstås)

  Kvinnor i polis yrket är nog snart ett minne blott, i alla fall i yttre tjänst.
  Med ett stigande antal invånare som inte rent kulturellt kan acceptera kvinliga poliser så får vi nog kanske snart ett krav från miljöpartiet om färre kvinnliga poliser för att blidka våra ”nya vänner”.

  • Sedan en som stod och käftade med poliserna.
   Varvid det blev en nedbrottning och han blev bojad.

 4. Våra fantastiska poliser, våra skyddsänglar, får inte bli skändade!

  Den som skändar en polis ska straffas!
  Passar inte våra regler i Sverige så ska de UT,
  de som skändar våra hjältar, poliserna!
  //age

 5. Satt på McDonald’s i Kupolen, halvkväll härom sistens, det var ett jävla hallå med invandrarbarn som härjade fritt med personalens goda minne (och med McDonalds ledning som värdesätter stök och svineri). In kommer ett tiotal lädervästförsedda HA-killar…. och med ens blev det tyst som om någon slagit av strömmen. Det var helt stilla medan de och vi åt.

  ”Respekt” är inte något man får, det är något man förtjänar.

  • Farligt när polisen inte klarar av sitt jobb! Att han bara kan gå från platsen som om ingenting har hänt kan ställa till med blodbad!

   Vem vet vad en sån kan ta sig till, ge sig på någon annan, ta gisslan, vad som helst kan hända!

   • I och för sig är väl manliga, eller vad dom nu väljer att kalla sig, poliser utbildade i genuspedagogik på Södertörn inte mycket bättre!

    Det enda man måste beundra är deras tålamod med blattepacket!

 6. Jasså gör de inte det, vad respekterar de överhuvudtaget för någonting I dagens trygga och heligt mångkulturella Sverige ?

Kommentera