Politiker i sjukhuskläder på valaffisch – ”Olämpligt”, när det gäller vissa partier


MEDIA/VALET 2018. ”Direkt olämpligt” att politiker bär sjukhuskläder på valaffisch. Det säger Stockholms Läns Landstings personalchef angående att Carolin Nielsen från Medborgerlig samling poserar på partiets valaffischer med landstingets logotyp på bröstet, enligt SvD. Tyvärr är artikeln bakom betalvägg. 

-Pettersson hittar dock inget negativt i media om nedanstående reklam från socialdemokraterna. Media gör tydligt skillnad på parti och parti och verkar tro att dubbelmoral betyder dubbelt så bra…

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 


7 responses to “Politiker i sjukhuskläder på valaffisch – ”Olämpligt”, när det gäller vissa partier

 • Grune

  För mig existerar ingen sjukvård i Sverige.

  Gilla

 • Kenth Andersson

  Hyckleri, mörkläggning, censur, ständig förljugenhet, ryggradslöshet, naivitet, konflikträddsla, ynkedom och omoral=Sverige 2018 !

  Gilla

 • Mm

  Men det går bra att paradera med arbetskläder och uniform. Har inte landstinget fattat att det är så här man gör nu. Det är dax att ni gör det. Fråga 7-klövern, de har säkert sanktionerat detta med RFSLs scen showens små flaggviftningar.

  Gilla

 • gamgubben

  ”En trygg och jämlik sjukvård nära dig”. Men kom ihåg det tar för det mesta över 90 dygn tills det är din tur!

  Gilla

  • Grune

   Jag begriper inte vad ni talar om. Jag är svensk medborgare sedan många generationer men blir ändå nekad sjukvård när jag behöver den.
   Talar man med sjukvården får man rådet att begå självmord.

   Gilla

 • Bosse S

  Jag kan inte se något fel med. Carolins klädval. De som varit med om att förstöra sjukvården är ju däremot direkt olämpliga att klä upp i sjukhuskläder.

  Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: