Mycket regn i Frankrike hela sommaren…


MEDIA OCH VÄDER. Kraftiga översvämningar har drabbat södra Frankrike och runt 1.600 människor har evakuerats i en stor räddningsinsats. De flesta av de evakuerade var i området för att campa, däribland 119 barn som befann sig på en campingplats i Saint-Julien-de-Peyrolas, skriver AP med hänvisning till det franska inrikesdepartementet. Andra drabbade områden är Gard, Ardèche och Drôme.

En 70-årig tysk man som hjälpte till att ta hand om barnen saknas och befaras ha dragits med i strömmarna. Över 400 brandmän och poliser har skickats till de drabbade områdena för att delta i räddningsarbetet, skriver BBC, den 9 augusti 2018.

-Pettersson undrar om ni har hört något om ovanstående och nedanstående regn i svenska medier och om fransmännen håller med om att jorden håller på att brinna upp?

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 


7 responses to “Mycket regn i Frankrike hela sommaren…

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: