Nu är socialisterna skakis

Tobias Billström sticker gärna ut hakan med uttalanden som rör om i grytan.

Han läxades upp offentligt av Fredrik Reinfeldt efter sitt uttalande om “volymer” och nu får han skit av socialisterna när han kliver upp ur sandlådan och agerar som man förväntar sig att politiker ska agera.

Det är naturligtvis inte lätt att vara moderat när väljarna flytt till SD i hundratusental och när SD idag är ett större parti. Vi vet alla att SD:s intåg i riksdagen lamslagit hela den politiska agendan, att Sveriges journalister drömmer våta drömmar om “kontroversiella uttalanden” från SD-representanter och hur alla partier kryper ihop av rädsla om så bara ordet “samarbete” nämns i samma mening som ordet Sverigedemokraterna. Pinsamt och ynkligt förstås, men vänsterns reaktioner efter Billströms uttalande bör ses med ett underliggande skratt.

Följ gärna konversationerna på twitter.

Låt oss börja med utrikesminister Margot Wallström (S) som tydligen lovordade samhället för att de tagit emot alla tiotusentals ensamkommande. Är det inte raka besked väljarna vill ha? Hur många av er vet vad Centerpartiet och Liberalerna vill? För att inte tala om sossarna själva. Vilken regering är det de strävar efter och vilka vill de samarbeta med?

Partikamraten Mikael Damberg (S) vill förstås inte vara sämre. Stefan Löfven som är garanten för att både Mp och V fått makt och inflytande. Vad säger Annie och Jan om det?

Partiets ungtuppar hakar förstås på. SSU:s ordförande Philip Botström medger indirekt att en röst på S är en röst på Gustav Fridolin. Frågan är om en röst på Annie och Jan också är det?

Inte vill Jonas Sjöstedt (V) vara sämre, ni vet han med ungdomsförbundet som vill rasera demokratin som det svenska samhället bygger på. Fast jag undrar om han tagit några glas rödvin innan han twittrade. En röst på M är en röst på M, precis som en röst på V är en röst på V.

Sandlådan är fortfarande befolkade av vuxna människor som kallar sig politiker.

 

13 thoughts on “Nu är socialisterna skakis

 1. De flesta partier i sju-klövern har dålig trovärdighet. De har sålt sin sista trovärdighet till vänsterfascismens urgamla populism. Den, som lurade in Rysslands folk i kommunist-systemet en gång i tiden.Många trodde på “det moderna” systemet, som började med mord och hämnd på tsar-familjen och dess anhängare, men blev sedan ett långdraget helvete av mord och hämnd på de, som kommunismen tyckte var fel klass. Ungefär samma uppiskade stämning av hämndbegär och blodbad mot en “fel” klass, som Napoleons revolution i Frankrike.

 2. Antingen är han seriös, eller så är han en ‘vindflöjel’, eller så har han kommit till den korrekta insikten att de första som blir ‘huvudet kortare’ om vansinnet inte stoppas snart är de homosexuella…

 3. En röst på sjuklövern är en förlorad röst.
  En röst på fortsatt vanstyre av Sverige.
  En fortsatt röst på förminskning av Svenskarna/Medborgarna och till förmån för MENA-individer, som inte tillför något mer än kostnader, med Sverige All Inclusive

 4. Tyvärr har denne Billström tidigare visat sig vara en lögnare och person som vänt sig efter hur vinden blåser. Han är bara ute efter en välbetald plats bland köttgrytorna.

  • Moderaternas politik är inte bara svag utan saknar helt trovärdighet !
   M står jämte övriga 7 klövern för en fortsatt sanslös och okontrollerad massinvandring, vågen av en enorm anhöriginvandring börjar snart och den politiken är M i högsta grad ansvarig för.
   Blir definitivt en röst på AFS i September.

Kommentera