Stäng

Margaret Thatcher hoppade inte…

VALET 2018. De flesta av oss såg katastrofen med våra partiledare, där Jimmie Åkesson saknades, som uppträdde som dresserade cirkusdjur på scenen och vinkade med prideflaggan på order som en dagisklass. 

Det har dock funnits politiker som tänker självständigt och inte går i fjanteriets ledband…Margaret Thatcher var Storbritanniens premiärminister 4 maj 1979–28 november 1990 och gillade Gin & Tonic…

10 reaktioner på “Margaret Thatcher hoppade inte…

 1. I brittisk TV (tror jag det var) gick för ganska länge sedan ett program där människor skulle visa att de gjorde vad som helst för att få vara med i TV. Jag har bara sett en sak från det programmet och det var en kvinna som badade i koskit, om jag minns rätt. Verkar programmet kommit till Sverige och pride.
  Maken till töntar har jag aldrig sett. Är det här personerna som leder vårt land? Snacka om att göra vad som helst för att få vara med i klubben. Direkt pinsamt att titta på.

 2. Baroness Thatcher inkarnerar det starka och orubbliga Storbritannien som nu tronar på minnen från fornstora epoker, men som vid denna tid alltjämt präglades av ekonomisk liberalism, marknadspotential, patriotism, konservatism och dignitet.

  Inslaget visar en premiärminister som vägrade låta sig förledas att förödmjuka sig på befallning och som aldrig vek en tum från sin politiska övertygelse och den professionalism som genomsyrade hennes imponerande livsgärning.

  Den svenska programledaren framstår däremot som ett veritabelt nöt vid denna anslående jämförelse mellan vuxen värdighet och hovsamt uppträdande och den insidiösa infantilitet den nya tidens demoraliserande förnedringstelevision introducerade.
  Andreas.

 3. Regering med ”opposition” har verkligen visat sin total inkompetens med att springa efter varje sak som de tror gör dem populära.
  Fittmössor, metoo, knytblusar, kändisjippon och pride jippon samt mycket mer. Ingen kan respektera ett sådant gäng med total avsaknad av intrigitet och självförtroende.
  Dessutom gör dom ett uruselt jobb.

 4. Partiledarna tyckte nog att föreställningen var lika pinsam att delta i som för de som tittade. De hade nog inte räknat med detta programinnehåll.

  Thatcher däremot verkade litet stel och tråkig som inte ville vara med på den litet lustiga grejen som alla intevjuade ställde upp med på slutet och som blev pricken över i:et.

  1. Ja du Mia man får hoppas att du har rätt för det var i så fall någon form av självinsikt. Jag tror inte att alla begriper att det var en förnedrande tillställning.

 5. Dessa filmer måste visas upp internationellt så att dom
  förstår vilka jävla TÖNTAR som styrt landet i 25 års tid rakt ner i diket???Pinsamt, mycket pinsamt.

 6. Man kan tycka vad man vill om järnladyn, men hon satte England först iallafall. Våra politiker kan inte ens stava till Sverige, än mindre styra det, ett stort jävla skämt det är vad det är.

Kommentera

%d bloggare gillar detta: