Hur pratar man med en grå plastelefant?


I Hallands-Posten kan vi läsa en ledartext som borde höjas till skyarna.

Hallands-Posten kallar sig oberoende liberal, vilket gör texten mer intressant. Lokaltidningar brukar annars färgas av dess politiska inriktning.

Cecilia Blomberg tar upp fredagens bisarra partiledardebatt och det faktum att allt fler hbtq-personer börjar ta avstånd från Pride.

Att arrangörerna av den bisarra lekskola partiledardebatten utformades till, hade en målsättning att mobba Riksdagens näst största parti och alla dess väljare, är alla överens om. Alla verkar också vara överens om att ingen Sverigedemokrat kommer att byta parti p.g.a. denna lilla sandlåda. Däremot konstaterar Cecilia Blomgren att ännu fler kan komma att vända sig till partiet efter denna pinsamma föreställning.

Kritiken är också stor mot Pride som nekade Medborgerlig Samlings partiledare att närvara, trots att han själv är homosexuell och dessutom av judisk börd. I vardagsmun brukar sånt kallas rasism, men tillhör man hbtq-världen befinner man sig tydligen i en frizon där man kan uttrycka sig rasistisk, uppträda halvnaken i centrala stan och uppträda obscent framför utkommenderade småbarn.

Ni kunde på Petterssons ta del av Alexander Bards negativa syn på Pride. En annan homosexuell som fått nog är Maria Hölerman, liberal socionom, som insett att identitetsvänstern kidnappat hela jippot.

”Jag kommer aldrig att sluta arbeta för homosexuellas rättigheter men 2018 slutar jag närvara vid Pride.”

Med dessa ord ansluter sig Hölerman till de hbtq-personer som inte längre känner igen sig i Pride…vilket ÖB, polisen, Jan Björklund och Sveriges förbundskapten i fotboll gör.

Läs gärna Cecilia Blombergs ledare. Det är den värd.

Hallands-Posten


15 responses to “Hur pratar man med en grå plastelefant?

 • Micke

  Jag tror ytterst få svenskar har problem med homosexualitet. Vi är förmodligen mest toleranta på planeten gällande detta.

  Däremot invandrar det hundratusentals människor från länder där homosexualitet är belagt med hårda straff, till och med dödsstraff. I dessa kulturer är homosexualitet inte accepterat på något plan. Här har vi det absolut största hotet mot homosexuella i Sverige men det hotet diskuteras inte över huvud taget.

  Gilla

 • S Eriksson

  Det var en mycket bra och förståndig ledare, insiktsfull man blir riktigt glad av att läsa den. Tror knappt den är på riktigt.

  Gilla

 • S.Norman

  Är Pride skattefinansierat? Betalar jag som skattebetalare perversa skitpackare för att dem årligen vill visa upp sina perversiteter?

  Gilla

 • A.W.

  Brukar ALLTID lämna landet under Pveckan, bedrövligt, så in i helvete för deras äckliga betende.

  Gilla

 • S Eriksson

  Sätt gärna in det här mobbresonemanget i relation till Alla människors. .. Så blir det om möjligt ännu konstigare.

  Gilla

 • Lena

  Jag har skickat vidare de absurda klippen till vänner och bekanta i utlandet!

  Gilla

 • Björn

  Pridetramset har överlevt sig självt.

  Gilla

 • Tanten

  Läser ibland att det var 45,000 deltagare, ibland att det var 60,000!! Flera mindre svenska småstäder!!
  För att inte tala om publikhavet!! Vad är det med svenskar som tar sina småbarn till sådana jippon?? Hur förklarar dom vad det handlar om??

  Gilla

  • Ourgon

   Pride osv. ersätter tidigare religiösa evenemang som katolska processioner. Att närvara på pride ger ideologiska poäng eller tvärtom, att *inte* närvara hos pride ger negativa poäng.

   Gilla

  • S Eriksson

   Det är nästan obligatorisk närvaro, annars. ..

   Gilla

  • Grune

   Titta på förra valets valresultat. 87% av Svenska folket består av idioter som inte ens kan ta vara på sig själva.

   Gilla

 • Billy Boy

  Cecilia Blomberg, Hallandsposten skriver i sin ledare bl a …

  ” tycks 20 – 30 procent av befolkningen enligt opinionsmätningarna komma att rösta på missnöjespartier”

  Det beror naturligtvis på att dessa 20 – 30 procent av befolkningen inte är speciellt roade av att rösta på 7-klövern vars företrädare felaktigt inbillar sig vara ”nöjespartier”.

  Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: