Wolodarski: Därför kommer SD inte få makten i Sverige


VALET 2018. Sveriges långa tradition av öppenhet och tolerans kommer hålla Sverigedemokraterna borta från regeringsmakten. Det förutspår Dagens Nyheters chefredaktör Peter Wolodarski i The Guardian.

Wolodarski beskriver SD-politikern Björn Söders kritiserade uttalande om att judar och samer inte är svenskar.
”Söders syn speglar hans partis besatthet av ’svenskhet’ – vem som är med och vem som ska lämnas utanför”, skriver han.

Därefter berättar han om hur hans egen mamma tvingades lämna Polen 1968 på grund av att hon var jude – men att hennes svenskhet aldrig var något som ifrågasattes.

Att inget annat parti tycks redo att samarbeta med SD efter valet tolkar Wolodarski som att Sverige – precis som när hans mamma kom hit – fortfarande inte accepterar partiets sätt att klassificera personer efter ursprung, tro och läggning.

-Pettersson undrar vad Wolodarski svamlar om? Björn Söder har inte sagt att judar och samer inte är svenskar. Sedan är det många samer som inte kallar sig svenskar trots att de är svenska medborgare.

Vad bekräftar mamma Wolodarskis svenskhet så skulle jag gärna vilja höra henne själv säga att hon känner sig svensk och att hennes svenskhet aldrig ifrågasatts. Jag tror nämligen att hennes son ljuger, som så ofta förr…

 • DN, januari 2018 – Meterlånga artiklar om att Ingvar Kamprad var ett nazistiskt kapitalistsvin.
 • DN, juli 2018 – Experter kallas in för att förklara att Socialdemokraternas förflutna var rättfärdigat då det var normalt på den tiden.
Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 


23 responses to “Wolodarski: Därför kommer SD inte få makten i Sverige

 • Roland Karlsson

  Allt fler talar om en S-M regering efter valet för att ställa SD utanför all makt. Men det räcker INTE. Man får nog ta in C o Mp också för att nå över 50%. Men hur reagerar väljarna då i valet 2022. Rörigt var ORDET! Sen hur demokratiskt är detta I SÅ FALL?

  Gilla

 • Ki

  Petterson dina inlägg är fantastiska. TACK.
  Kan vi som läser bloggen enas också om att ringa /skriva och ifrågasätta t.ex Herrn Wolodarskis och berättar hur det ligger till?Ringa till Peter Jihde och prata om spaghetti, kontakta Alexandra Pascalidou Fredrik Reinfeldt och fråga hur många romer och ensamkomande bor hos de?
  Om vi ,varje gång de säger något negativ om SD , ifrågasätter ,kanske de öppnar ögonen…

  Gilla

 • pettersonaxeagentlemansgentleman

  Den publicistiske återfallsförbrytaren och globalistpredikanten Wolodarskis indoktrinära expektorationer hänvisar till ”öppenhet och tolerans” – dessa värdegrundsevangeliets kodord för en ohämmad och föregivet okränkbar invasion av illitterata och våldspräglade bidragspirater, vilka dispenserats från ordinarie lagstiftning.

  Detta forcerade multietniska kaos skall således representera det demokratiskt gränslösa samhällets optimala tillstånd – jag anar att vi kan enas om ett unisont underkännande av detta katastrofkoncept.
  Andreas.

  Gilla

  • Ki

   Ja , jag tror du har rätt ..Vi enas..
   Tack Andreas ,alltid lika roligt att läsa det du skriver..

   Liked by 1 person

   • pettersonaxeagentlemansgentleman

    Du tillhör verkligen kommentarsfältets charmigaste deltagare och jag kan bara framföra mitt varma tack för Dina vänliga omdömen.
    Andreas 🙂

    Gilla

 • Ingvar Gustavsson

  Peter Wolodarski vet tydligen inte hur demokrati fungerar
  Han är rädd för SD inget nämns om islamisternas syn på judar och vad de vill göra med dom.
  Wallström förordar ju att Palestina ska ta till vapen mot Israel,

  Gilla

 • Punto

  Det har nu gått så långt att när jag hör eller läser att någon refererar till DN så är min spontana tanke: Det där är nog inte sant!

  Det är i varje fall dubbelbottnat och jag får inte veta det dolda. Det får jag ta rätt på i alternativa media.

  Gilla

 • Lena

  De kriminella har redan tagit makten !

  ?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Eembeddedtimeline%7Ctwterm%5E925300154168639488&ref_url=https%3A%2F%2Fsamnytt.se%2Fmajoritet-unga-svenskar-foredrar-teknokrati-fore-demokrati%2F

  Gilla

 • Valter

  DN:s Pinocchio i all ära men tokan Annie tar priset, ”Oerhört viktigt, vi pratar svenska och alla som kommer hit pratar svenska”. Man vet inte om man ska skratta eller gråta, hur obota dum kan en människa vara.

  Gilla

 • Kurt

  Jag vill säga till den där fåntratten, Ett Svenska Pass gör mig inte till Svensk lika lite att jag bli chinese för att jag ha åkt tunnelbana i Peking.
  JAG ÄR TYSK MED SVENSK MEDBORGARSKAP, och känner mig hemma i Oxelösund.

  Gilla

 • white lady

  Wolodarski är en hycklare – han är fientlig mot judevänlig parti – SD. Paula Bielers (SDtoppen) judiska föräldrar kom också från Polen och hon drog andra slutsatser än Wolodarski. Han svartmålar partiet som har massor av medlemmar med utländsk härkomst och gör ingen skillnad mellan dem och infödda svenskar. Jag vet eftersom jag är medlem. Shame on you, Peter Wolodarski!

  Gilla

  • Mässkalle

   PWs familj ”flydde” under kommunismen. Kanske var någon. familjemedlem värvad? De fanns många polska tavelförsäljare på den tiden. Nu går PW i NWO agenda och genom sin judiska börd är inga dörrar stänga. Kanske t.o.m in bakom Kremls murar. Vi ska inte glömma att de judar som startade den ryska revolutionen har arvingar. Med detta sagt kan PW fortsatt ha svenskt medborgarskap och vara jude. Inget fel i det. Dock är han en skam för DN.

   Om jag inte har fel för mig är SD för ett judiskt Israel med en
   tvåstatslösning. Kent Ekeroth har judisk påbrå och Paula Bieber är judinna med partiets migrationspolitik som specialitet.

   Gilla

 • Kenth Andersson

  Man behöver inte vara Einstein för att inse att 7 klövern eller de partier från 7 klövern som blir kvar i riksdagen efter valet i September inte har eller aldrig haft någon känsla för Sveriges bästa det visar ju inte minst de senaste 40 åren av totalt vanstyre och en okontrollerad massinvandring som nu dränker Folkhemmet bit för bit, att de då skulle samarbeta med SD är naturligtvis helt uteslutet vore ju politiskt självmord och vore samma sak som att erkänna att man misslyckats med sin egen politik och det händer inte i ett förljuget och hycklande Sverige..

  Gilla

 • Wolofucksi

  Så bra at Wolodarskis meningar inte betyder en skit. Vem fan bryr sej om vad han sejer?? Du kan prata hela dagen lång Wolodarski, du kan prata tills du bliver blå i ansiktet. Du är fortfarande bara full av skit.

  Gilla

 • Björn

  ”Experten” Wolodarski, även känd som mannen som förstörde DN, har uttalat sig och då blir det givetvis som han säger.

  Gilla

 • NewsNetwork

  ett stort problem att en liten grupp eller folk om du så vill som Wolododarski tillhör äger 99%av all media i Sverige inkl TV-kabel mm tom SVT koncernen har nu kapats av denna grupp (se Hannah Stjärne vd SVT). mer problematiskt blir det när man vet att denna grupp är extremt antivita där flera av dem uttalat sig om att Europa och vita länder måste blandas upp…..
  (se Sarkozy,Macron,Merkel,Trudau,Timmermans i EU-kommissionen mfl)

  Gilla

 • Jack

  Det handlar inte om politik. Varför tror ni dom lyfte bort Mona Sahlin? Jag tror det är någon form av avknoppning till Bilderberggruppen kanske.
  Har ni märkt att Löfven byter åsikt varje månad. Ingen kan vara så jävla korkad som han framstår. Det måste vara så att någon säger till honom vad han ska säga.
  Det är säkert många maktkonstellationer vi vanliga dödliga aldrig får veta.
  Hoppetossan från Värnamo var på Bilderbergmöte på betald arbetstid. Nästa gång jag träffar henne ska jag be om dagordning, deltagarlistan och protokoll, så får vi se vad de sysslar med.
  Är det hemligt? Kan jag inte tänka mig på betald arbetstid med skattepengar. Vadå betalade Biderberg? Hur kan ett privat företag betala resa och uppehälle till en politiker? Är inte det muta? Vi ska klämma åt Annie Lööf så att hon inte får jobba med politik mer.

  Liked by 1 person

 • tikamax

  MAN NJUTER av HUR-RÄTT-MAN-HAR när det gäller journalister på DN, DE BEGRIPER FORTFARANDE INTE ETT DUGG av situationen som svenskarna upplever varje dag, dag-för-dag, utan en liten, liten chefsredaktör/journalist som Wolodarski som tror att han är STÖRRE än den JÄTTE han har emot sig som kallas SVENSKA FOLKET!

  (Kopierat från min insändare för Björklund och då jag upptäckte att de fått samma INKOMPETENS-GENER och OFÖRMÅGA ATT SE VERKLIGHETEN som den ÄR bägge två!).

  Liked by 2 people

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: