Borde Busch-Thor gå i Prideparaden?

”Busch-Thor borde gå i Prideparaden”. Den rubriken läses ovan dagens ledartext i lokaltidningen.

Underförstått är att alla borde gå med i Prideparaden.

Varför?

Att människor äger rätten till sin sexuella läggning är en självklarhet och inget vi ens ska diskutera, exklusive de som bara tänder på barn och djur. Varför tvånget att gå med i en parad som kidnappats av identitetsvänstern, med en rad extrema inslag som närvarande barn skådar på nära håll och tillsammans med offentliga personer som vet att de måste vara där?

”Pride är en fest men också en plats för politiska ställningstaganden just för allas lika rätt”

Detta med allas lika rätt kan diskuteras, för i en värld som kidnappats av vänstern är inte alla lika värda. Medborgerlig Samlings partiledare Ilan Sadé, som är både jude och homosexuell, fick inte närvara av arrangörerna. Sverigedemokraterna, Sverige nu näst största parti med närmare miljonen väljare bakom sig, representerades bara av en plastelefant under en partidardebatt som måste gå till historien som något av det mest pinsamma vi sett. Kände ni er bekväma Ulf, Ebba och Jan?

Ledarskribenten menar nu att Ebba Busch-Thor borde dansat runt i paraden bland många som kände tvånget, precis som hon gjorde 2017. Att Busch-Thor valde att lägga sitt sommartal mitt under Prideparaden anser ledarskribenten vara högst olämpligt. Det kanske också var olämpligt att människor just i den stunden slet på verkstäder, i butiker eller släckte bränder. Vardagen i Sverige bromsar inte upp för att den av identitetsvänstern kidnappade hbtq-rörelsen har en parad i centrala Stockholm.

SN

Två intressant saker saknas i lokaltidningens ledartext.

Om det nu är så viktigt att Sveriges partiledare visar sitt stöd för hbtq, varför inte bjuda in samtliga partiledare? Varför var inte Åkesson (SD), Kasselstrand (AfS), Sadé (MED), Magnus Andersson (PP) och fler därtill inbjudna? Hade de tackat ja vore det en stjärna i kanten för arrangörerna. Hade de tackat nej kunde arrangörerna utnyttjat detta.

Dessutom finns inga som helst krav i texten på att Sveriges muslimer bjuds in och deltar i paraden. Prideparaden måste vara en av ytterst få platser i dagens Sverige där muslimer i slöja och fotsida kläder lyser med sin frånvaro. I muslimska länder utfärdas hårda straff, ibland t.o.m. dödsstraff, för sexuellt avvikande. Vore det inte en riktig fjäder i hatten för hbtq om Sveriges alla imamer deltog i paraden tillsammans med tusentals kvinnor i niqab och hijab för att visa sitt stöd för homosexuella och andra med avvikande läggningar?

Inte alla homosexuella uppskattar Pride.

Hbtq-världen har självklart sin rätt, men erkänn att Pride tappat sitt egentliga syfte.

 

16 thoughts on “Borde Busch-Thor gå i Prideparaden?

 1. Ebba Busch Thor vill inte på något vis vara involverad i denna morbida och groteska perversion.

  Ett gay-jippo som bara äter sig större och större för varje år som går.

  Som Alexander Bard so, – ”burntherainbowflag” men fy satan vilket liv det skulle bli om man grillade den gaysymbolen.

  En homosexuell som jag känner, han säger att Pride blivit för groteskt och har helt glidit bort från budskapet att alla kan älska.

  Enkelt och klart som korvspad. Snart har vi Pride i alla städer med mer än 25000 innevånare.

  Och man kan nästan tro att bögarna helt tagit över samhället.

  Om vi alla blev bögar och flator då, ja då blev det ju ett långsamt men ändå ett kollektivt självmord.

  Utan dess like, så jag antar att just kvinna och man det är ganska gångbart i slutändan ändå. Eller hur?

 2. Ja Svensson , ifall ni inte ser till att ge kräk vänstern en
  rejäl käftsmäll den 9/9 kan ni nog betrakta landet som
  förlorat, och det visar med all tydlighet i så fall att ni vill ha
  pöbeln till bestämma, kanske med den dåre vi har idag som
  fortsatt samhällsförstörare?

 3. Prideidioter är inte kloka, jag högaktar och har stor respekt för Alexander Bard m.fl.
  Det vore nåt att gå på alla 4 naken i koppen till lokala affären med gumman i sitt söta raffset, varför inte promenera till moskén, är man rasist då, kan inte idioterna prova! Herregud patetiskt, man håller väl för fan till i sovrummet utan publik med sina ev. böjelser.

  • Den mannen byter ju åsikt hur han vill, tycker jag. Porr och prostitution är han förespråkare för, har jobbat som gayprostituerad i Tyskland. Varför är det viktigt att porren och prostitutionen inte får synas på gatorna, när man ändå är för den? Avskyr familjer med barn, det är det mest groteska han vet. Jag begriper mig inte på den karln, han har inte några vettiga avsikter.

 4. Ebba passade på för det är med stor sannolikhet sista gången i varje fall som partiledare. KD, L, MP, FI är också partier som är överflödiga. C får också åka ut för de bönder som vill rösta har mer än väl andra alternativ.

 5. HBTQ-eliten försöker göra Pride till religion; karriär och lukrativt levebröd har redan bockats av. Det känns skönt att veta att majoriteten i floran inte vill göra Pride till aggressiv politik och att de är lika toleranta och inkluderande som de själva önskar bli behandlade. Då blir det trevligare för alla och säkert lättare för de som vill komma ut ur garderoben i framtiden.

 6. Ebba Busch Thor gick ju där med två kvinnliga partiledare förra året.

  Det som för så många var en glad folkfest har visst bara blivit en massa problem och bekymmer för andra.
  Har man inga problem så kan man ju alltid skaffa sig sådana.

 7. Svegot har en lång bra sammanfattning om detta spektakel som skedde i Kulturhuset.
  Om helheten och med samtliga partiledare som var närvarande.

  ”En debatt, en elefant, ett haveri”

  URARTNING. Dekadensens högborg nådde sina högsta nivåer under lördagens parad där uppemot en halv miljon människor beskådar det spektakel som utspelar sig på Stockholms gator. Att just Pride havererar på detta sätt är inte oväntat och avhandlas i diverse sociala och alternativa medier under veckan. Att däremot våra partiledare ställer upp på den debatt som arrangeras på rörelsens villkor är häpnadsväckande, och jag ämnar därför sammanfatta det spektakel som utspelade sig i Kulturhuset under fredagen.”

  Sedan kan man undra vad det är för partiledare som står på scenen.
  https://svegot.se/2018/08/06/en-debatt-en-elefant-ett-haveri/

 8. Jag kommer att förstå att det där Pridetåget är något man måste observera den dag Carl Bildt går i tåget och viftar. Men då har också Moderaterna blivit bra mycket blåare så det lär inte hända. Men det skulle va fin teater, bra mycket bättre än de där stackarna som stod på den nuvarande scenen och viftade.

  • Väntar på att en Imam går framme i täten åtföljda av dennes församling viftandes med Prideflaggor..

   Det är häpnadsväckande att inte mångfalden speglas under Pride.
   Att inte de muslimska finns med och representeras under Prideveckan med en utställning.
   Även att deras Imamer borde varje dag under veckan på deras stora scen stå framme och förkunna vad som står i den
   heliga koranen.

   Under ”Allsång på Skansen” hade de fullt med Prideflaggor hissade.
   Även publiken satt viftande samt drakar i luften.
   Men vart är mångfalden bland publiken för den speglas inte.
   Samma hos Lotta med sitt på Liseberg.
   Ingen mångfald där inte heller i publikhavet.
   Det talas hela tiden om mångfalden skall präglas i landet men där är det knäppt tyst.

 9. Ebba hade chans att visa styrka och få respekt, hon gjorde inte det. Att nu senare säga på expressen att hon inte visste, inger ingen respekt för det hon påstår stå för. Liksom alla andra som påstår sig ha en värdegrund, såg vi återigen vad det innebär, hyckleri utan dess like.

 10. Lilla Ebba säljer sig hur billigt som helst för att hålla sig själv och KD kvar i riksdagen !
  Köste vad det köste vill som Emils pappa Anton sa.

 11. Att det är frågan om nykommunister som driver detta spektakel kan sägas med säkert när det blir obligatoriskt att vara med och all kritik av spektaklet brännmärks.
  Tur att Jimmy Åkesson inte fick någon inbjudan. I hans fall så borde ett nekande varit självklart av ideologiska skäl och naturligtvis vid ett deltagande blivit driftskuku som de andra töntarna på scenen.

Kommentera