Muslimskt judehat i Norrtälje – media försvarar muslimen

ISLAM/RASISM. Butiksägaren, Ihab Ibrahim, polisanmäldes efter en antisemitisk attack mot en judisk affärskvinna talar ut i Norrtelje tidning. ”Du vet säkert hur judar är. Du har svaret redan om vem som är skyldig och vem om inte är skyldig”, säger Ibrahim. 

Centerpartistiska Norrtelje Tidning (betalvägg) gör ett småmysigt ”hemma-hos-reportage” med den palestinska butiksägaren Ihab Ibrahim i Norrtälje – som polisanmälts för att ha hotat att döda en judisk kvinna och hennes vännina. Ja, enligt anmälan skrek han att ”alla judar ska dödas”. Man sätter honom till och med på förstasidan – en person som är misstänkt för ett hatbrott. Det har bara ett syfte – att han ska rentvås.

Det går dock inte så bra. Ibrahims svar på polisanmälan är: ”Du vet säkert hur judar är. Du har svaret redan om vem som är skyldig och vem som inte är skyldig”. Men han menar sedan att han respekterar alla folk. ”Jag får inte hata eller hota eller svära, då är jag inte riktig muslim…Men sionister och israelier kan jag inte respektera”. På frågan om varför han tror att kvinnorna polisanmält honom svarar han: ”Därför att de är judar”…

Mer på Samtiden.nu…

Britta Söderberg har gjort reportaget i Norrtelje Tidning, på hennes Facebook syns vänner som gillar: #ViStårInteUt #RefugeesWelcome #AmnestiÅtAlla #Vänsterpartiet #ETC #InteRasistMen #ViGillarOlika med flera.

-Pettersson antar att reporter Söderberg är lika opartisk som de flesta av sina kollegor…

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

11 thoughts on “Muslimskt judehat i Norrtälje – media försvarar muslimen

 1. Journalister borde varudeklareras så alla som läser deras vinklade artiklar vet att det är åsikter som förmedlas och inte är journalism.
  Om någon i NMR hade varit i palestiniernas ställe så hade det varit krigsrubriker i alla rikstäckande tidningar och regimmedia hade ägnat halva nyhetssändningarna åt saken.

  • Är du minsta osäker; kolla med faktagranskaren.se! 😉 Det är tyvärr de intoleranta PK-despoterna som bestämmer vad som är sant eller inte. En ”bra” källa i Sverige är DN, i USA är det New York Times.

  • Det är det som är identitetspolitik: det handlar inte om vad som gjorts utan vem som gjort det.

 2. Pinsamt, Britta, hur står det egentligen till med värdegrunden? Som journalist är du som dina kollegor är mest, en feg slöfock.

 3. Mysreportage om det stackars muslimska offret. Hänsynslöst att som jude, vara i närheten av den genomgode muslimen, så att han i sin självgodhet blir triggad skrika ”alla judar ska dödas”. Bravo, regeringen jobbar vidare med vardagstryggheten i en ny tid. Jag känner bara: Fy fan!

 4. Jag bara skrattar, det är skoj när två religiösa idioter krånglar. Muslimer, juder, kristna, ni kan alla suga kuk i helvete. Ni är årsaken till all skit som händer i världen. Utan er så var jorden ett fredeligt paradis. Och jag hatar er alla för det ni gjör.

 5. Är någon förvånad längre?
  Detta svenska vurmande för muslimer har pågått sedan Palmes dagar och ökat katastrofalt med denna vansinniga import av individer från mellan östern!

 6. Hon är nog det för att hon inte lärt sig att hålla igen truten, utan spottar ur sig vilka dumheter som helst var som helst och i vilka sammanhang som helst.

 7. Är det överhuvudtaget någon i Sverige som undrar VARFÖR SVERIGES UTRIKESMINISTER Margot Wallström är PERSONA NON GRATA i ISRAEL? Ett reportage som detta med en palestinier som vill DÖDA JUDAR på FRAMSIDAN av en tidning i SVERIGE, ”helle dodane mej och stackars stackars palestiniern”… bara visar att även reportrar i Sverige borde vara PERSONA NON GRATA i ISRAEL!

Kommentera