Stäng

De har kommit i massor till Sverige, de tillför ingenting och de kostar oss enorma summor

VALET 2018. Frågan är hur analfabeter helt utan andra färdigheter än att valla får lyckas ordna pass, köpa biljetter och klara långa resor till ett land som de inte kan stava till, undrar Julia Caesar.

 • ”Vissa har ju vallat får tidigare”
 • ”Att svara på frågan vad man heter går bra, men sen…”
 • ”Kvinnorna är analfabeter, gått i burka hela sitt liv

De har kommit i massor till Sverige, de tillför ingenting och de kostar oss enorma summor och det värsta av allt, medan våra politiker, journalister och 87:an förstör vårt land tror jag inte att de människor de tror sig hjälpa kommer att få ett bra liv i Sverige, de passar bättre bland fåren, de måste tillbaka…

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

28 reaktioner på “De har kommit i massor till Sverige, de tillför ingenting och de kostar oss enorma summor

 1. Det underliga är att politikerna som har släppt in dessa inkompetenta människor, skyller på Arbetsförmedlingen att de inte får jobb!!
  Löfven trodde dom var läkare och ingenjörer. Märkligt att 95% är arbetslösa när det är brist på arbetskraft i dessa yrken.

  1. Med tanke på vilket ljushuvud Löfven är är jag inte förvånad att de i hans ögon te sig som raketforskare/Hjärnkirurger när de kan hålla i kniv och gaffel. Se på Campus i Oxelösund en hel del walking sopsäckar och gubbar i nattskjorta som måste vara minst över 65.
   Pensionsräddare, kyss mig i röven den enda pension de räddar är sin egen på vår bekostnad

 2. De som har ställt till med detta elände och fortsätter att vurma för invandring tycker jag ska anmäla hos skattemyndigheten att de vill betala dubbelt så mycket i skatt. Eller när invandraren får ett bankkort koppla detta till dessa personers bankkonton!

 3. Debattartikel i Smålandsposten (SMP) den 24 juli 2018. Tre företrädare för den moderatledda majoriteten – Anna Tenje, Oliver Rosengren och Bo Frank – i Växjö frågar den socialdemokratiska oppositionen.

  ”Hur stort mottagande av flyktingar vill S ha i Växjö?”

  http://www.smp.se/debatt/hur-stort-mottagande-av-flyktingar-vill-s-ha-i-vaxjo/

  Svaret i (SMP) den 31 juli 2018 från de tre socialdemokratiska oppositionspolitikerna Gunnar Storbjörk, Malin Lauber och Tomas Thornell:

  ”Vi måste ha ett solidariskt mottagande”
  (+ mer socialdemokratiskt opreciserat svammel som vi har hört till leda förut. Sossarna svarar inte ens konkret på moderaternas fråga).

  http://www.smp.se/debatt/vi-maste-ha-ett-solidariskt-mottagande/

 4. Ibland känns det som att man bara skulle vilja lämna skiten och emigrera. Att känna en resignation är inte en känsla man borde ha, men ibland skulle man vilja stå på avstånd och se hur flyktingvurmarna ska lösa massutmaningarna.

  Om de får hållas kommer landet att skatta sig till döds eftersom inandrarna i många fall visar sig vara obildbara analfabeter. Långt ifrån de visioner och löften vänstern sprider.

  Men så tänker jag på dem som har det här som hemland och som jag har anor 1000 år tillbaka i landet. Ilskan tittar fram och jag tänker vilken rätt har dessa människor att förstöra landets framtid?

  När man tittar på filmen så funderar jag NÄR vi hade behov av människor som dessa. Jag kan inte minnas att jag upplevt en sådan situation under min livstid och de som utförde dessa uppgifter tidigare kunde åtminstone svenska och betalades inte genom det allmänna.

  När invandringen till stor del består av människor, som i de fall det kan bevisas, inte har asylskäl, så minskar solidariteten radikalt. Oavsett hur du ställer dig till invandringen så kan den inte fortgå i den form som sker nu.
  Ingen har kontroll över vilka som kommer och de som kommer blir helt enkelt en belastning på systemet.

  De som talar sig varma för en ökad invandring bortser från det faktum att vi redan har sociala problem och fattiga som byggt upp landet. Att pensionerna inte räcker till är helt enkelt för att invandringen tillåtits pågå i decennier, samtidigt som lögner om det positiva med den tillåtits styra debatten. Det finns också ett annat perspektiv och det är att vi minskar möjligheterna att hjälpa folk i nöd i flyktingläger.
  I stället finansierar vi överåriga far och mormödrars behov av unga sängkamrater, dessa har dessutom ingen asylrätt utan befinner sig här p.g.a. lögner och ”fake news”.

 5. Sossarna har satt ett ok på de svenska folket och där hänger man på nya utgifter fast Svensson redan knäar under bördan De går ännu så lång att Svensson kryper fram Men skit i de nu råder de ett nytt samhällsskick som Svensson har betalat så nu behövs inte Svensson längre Nu kan Svensson ruttna bort i nåt muslimsktstyrt äldreboende helst svälta ihjäl

  1. Om man skall finna några större massmördare än sossarna får man leta bland sådana som Hitler Mussolini, Stalin och grabbarna.

 6. Man behöver inte vara Einstein för att begripa att dagens migrationen världen över är en organiserad korrumperad och illegal affärsverksamhet med mutade politikers och det övriga etablissemangets goda minne där många tjänar enorma summor på att ordna pass, visum och övriga handlingar åt pensionsräddare och övriga för att de ska kunna ta sig till ett av de populäraste mångkulturella paradisen i världen, det öppenhjärtliga dårhuset Sverige som släpper allt och alla med eller utan giltiga handlingar.
  Om inte pengar låg bakom migrationen så g
  skulle den garanterat på långa vägar inte vara så enormt omfattande.

  1. Läste någonstans att Reinfeldt hade ökat sin förmögenhet åtskilligt.
   Jag undrar om det inte är så att AB Reinfeldt & Löven hör till dom som gör sina förmögenheter på just smuggling av analfabeter från MENA.

 7. Det är folk på svenska UD, som vill spela Raul Wallenberg och tror att de räddar liv om de skickar dem alla till Sverige. Det saknas tyvärr ansvariga hjärnor om konsekvenserna. Frågan J. C ställer borde verkligen utredas på allvar. Jag anser att de begår grova brott mot Sverige.

 8. Har under en längre tid funderat på etablissemangets avsikter med denna galenskap av importerade problem, i form av asyl- och bidrags-turister. Hur jag än har försökt , så har det inte gått att finna någon som helst poäng i det hela….. Nu kommer det….2015, alltså i god tid innan nästa val, så ökade strömmarna hit. 2019, alltså i god tid innan näst-nästa val, kommer nästa boom i form av anhörig-invandringen. Nu börjar det brännas… Alltså, sittande regim säkerställer fortsatt styre inför nästa val, med denna listiga kupp av importerad VALBOSKAP. De hinner då bli svenska medborgare under tiden fram till valdagen. Och som tack ska de givetvis rösta ”RÄTT”. Som grädde på moset får de politiska motståndarna betala det mesta av denna extremt kostsamma Valboskaps-import till såssarnas egennytta. Rikstönten förbrukar således vårt gemensamma kapital till att säkerställa sina Privata önskemål om framtida arbetsuppgifter. Han är ju kriminell, hel enkelt. Men det visste vi redan…

 9. Det som har hänt och som händer än, är rent vansinne. Även Hans Rosling höll med om att det är bättre att hjälpa folket på hemma plan. Detta kan bara hända när PK-folket, politiker som inte VILL styra Sverige och en hel hög idioter till journalister som inte VILL eller FÖRSTÅR vad de ska skriva om. Med andra ord när det bara är idioter som försöker ha makten då går det åt helvete, även om vi åker i första klass så går de just nu i rasande fart rätt in i väggen. Så håll i er, för detta slutar inte bra.

 10. Och som dom flesta känner till så smittar dom oss med näst intill obotliga sjukdomar, sjukdomar som våra läkare inte ens hört namnet på.
  Dom har med sig skadedjur i bagaget, loppor och löss som tidigare varit helt utrotat i Sverige.
  Dessutom så sprider dom obehag, rädsla och våld omkring sig.
  Och dom sprider också sina stenålders seder i vårt moderna land.
  Dom kommer enbart med problem och tillför absolut ingenting av nytta för oss.
  Utan denna massinvandring så skulle Sverige vara ett rikt och välmående land, med en god sjukvård, mätta, friska och glada pensionärer och hundratusentals ovåldtagna kvinnor och barn. Vi skulle kunna njuta av den välfärd som vi har arbetat och betalat för under hela vårt yrkesverksamma liv.

  1. Ta TBC som blev utrotad men har återuppståt och ökar i landet.

   ”I början på 1900-talet så var tbc ett stort problem i Sverige. Då fanns det inga bra mediciner och tuberkulospatienter behandlades på särskilda sjukhus. Så sent som år 1940 så drabbades 20 000 svenskar av tbc, och 5000 personer dog.

   Att tuberkulos har minskat så drastiskt i Sverige under resten av 1900-talet beror bland annat på det vaccin som framställdes och som började användas kraftigt under 40- och 50-talet, men också beroende på att det framställdes verksamma mediciner samt att välståndet i Sverige har ökat i mycket hög grad.

   1975 togs tog vaccinationen bort från det svenska barnvaccinationsprogrammet eftersom smittan är så ovanlig i Sverige idag.”
   https://tuberkulos.se/nyhetsinlagg/tuberkulos-okar-i-sverige/

   Från SVT 2016

   ”TBC ökar i Sverige”

   ”Tuberkulos, tbc, ökar kraftigt just nu i Sverige. På tio år har tbc-fallen fördubblats, det visar nya siffror från folkhälsomyndigheten.

   Imorgon publicerar folkhälsomyndigheten nya siffror över tbc i Sverige. SVT kan redan idag berätta att antalet fall av tbc har ökat kraftigt de senaste tio åren. Förra året upptäcktes 835 nya fall.

   Den rutinmässiga vaccineringen av tbc upphörde i Sverige under mitten av 1970-talet eftersom man ansåg att sjukdomen var utrotad. Men nu har situationen förändrats.”
   https://www.svt.se/nyheter/vetenskap/tbc-okar-i-sverige-1

   Med kackerlackor att lägenheterna kryllar av dem i Rosengård och Seved I Malmö beror inte på denna inv.
   Likaså att det kryllade av dem i flertalet flyktingförläggningar runt om i landet.
   Det är konstaterat att det är vi själva som reser för mycket utomlands och tar hit dem,. I vårat bagage på hemresan.
   Hur många av oss svenskar är det då och bor som flyktingar på en flyktingförläggning här i landet.
   Liksom i Rosengård och Seved.

  2. Kära du! Det vet du väl att sjukdomar och skadedjur tar Svenskarna med sig hem när dom varit på semester.
   Dom har ju aldrig varit utomlands på semester förr så nu när dom är det så tar dom med sig sådant hem (ironi)

 11. Vad är det som är så nytt med detta. Moderaten i inslaget är ju den som tillsammans med tokpartiet MP tagit in dem till Sverige. Att nu yrvaket gaffla om kostnar, tickande bomb, det har vi som kommer att rösta på SD vetat hela tiden. Är ni idioter eller vad är ert problem inom ”Nya Moderaterna”. Plocka upp plånboken, ni som har tagit hit dem och betala. Era barn har ni intecknat för lång tid framåt. Så sluta gnäll, ni och inga andra har tagit hit dem.

  1. Där hör ni ! Eran pappa Reinfeldt har sagt att ni skall öppna era plånböcker och då tycker jag att ni skall göra detta. Vi andra som inte vill ha skiten skall heller inte behöva betala för det.

 12. Vad sägs om detta från TV 4 Morgon med J Å.
  Peter Jidhe som förespråkar att inv. tillför landet med nya maträtter.
  Frågar J Å om han gillar spagetti.
  Jämför och hänvisat till italienarna som kom hit på -50 talet med spagetti.
  Det Peter Jidhe totalt har glömt bort var att dessa italienare kom hit för att hjälpa till, med att få fart på flygplanstillverkningen.
  Italienarna jobbade åt Saab på deras flygplansfabrik i Linköping.

  ”Peter Jihde och tv4 gör sitt yttersta för att skönmåla invandringens konsekvenser. I det här repotaget försöker man påvisa att massinvandringen genererar nya maträtter och att mångkulturella är bättre än det Svenska . Det han inte vill nämna är de negativa konsekvenserna. I Sverige blir man endast belönad om man kan hitta”

  ”Peter Jihde: Utan massinvandring missar vi nya maträtter. Vad missar vi inte?”

  1. Jihde är tydligen ovetandes om att det finns böcker där all världens maträtter finns att förkovra sig i för den som så vill samt att nätet också är en outtömlig källa att söka sig information om man känner för det. Så enkelt så!

 13. ”De har kommit i massor till Sverige, de tillför ingenting och de kostar oss enorma summor och det värsta av allt, medan våra politiker, journalister och 87:an förstör vårt land tror jag inte att de människor de tror sig hjälpa kommer att få ett bra liv i Sverige, de passar bättre bland fåren, de måste tillbaka…”

  Det är onekligen så, endast AfS har återvandring/remigration i sitt program.

 14. Tillsammans med flyktingsmugglarna, EU, den förstånds handikappade sju klövern och Advokatkåren, med benäget
  bistånd av Media går allt att ordna. Men varför följs inte
  Dublinförordningen?

 15. Nä,men oj ,har SD haft rätt under alla dessa år?
  Kan vi dessutom hjälpa många fler om de stannar i närområde?
  SD2018

 16. Det känns som att det är nån sort av organisation som hjälper dom hit och som ger riktlinjer t.ex.att säga att dom inte har ID handlingar och ljuga om åldern. Kanske att dom betalas en del av de resande själva och en del av en organisation som vill översvämma Europa med muslimer. Det börjar lukta unket om hela grejen.

Kommentera

%d bloggare gillar detta: