Polisen i Rinkeby attackerad av invandrargäng


BROTTSLIGHET. Polisstationen i Rinkeby attackerad under tisdagsnatten. Maskerade gärningsmän forcerade med bil en grind och tog sig in på det område där en ny polisstation håller på att byggas.

Gärningsmännen kastade även sten och bangers mot de väktare som fanns på platsen. Ingen av väktarna skadades fysiskt.

Det fordon som använts för att forcera grinden med sattes i brand. I fordonet fanns bangers vilket försvårade arbetet för räddningstjänst och polis då på grund av explosionsrisk.

Platsen spärrades av och en förundersökning gällande mordbrand och försök till grov misshandel är inledd. Ingen är i nuläget gripen.

Under dagen kommer polispersonal att öka sin närvaro i området för att lugna eventuellt oroliga människor samt försöka fånga upp eventuella vittnen.

Polisen

Rinkeby Polisstation

-Pettersson är lika förvånad varje gång. Ingen gripen och ingen skjuten, varför?

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 


13 responses to “Polisen i Rinkeby attackerad av invandrargäng

 • Billy Boy

  Sagt av Stockholms finansborgarråd Karin Wanngård (S) i SVT Aktuellt i aug 2017:

  Gilla

 • Torleif

  Ha, ha, ha. Kling & Klang i sitt esse.

  Gilla

 • Punto

  Det är märkligt. När man läser om motsvarande i utlandet så är alltid i varje fall några gripna. I Sverige aldrig någon. Det vore intressant att få veta varför. Vi betalar ju skatt till vår polis precis som fredliga innevånare i Danmark, Tyskland och Frankrike.

  Dessutom har nu kommunisterna laddat för att störa Jimmies torgmöten. Jonas Sjöstedt är nöjd och håller tyst och ingen ”journalist” törs fråga. Även på dessa möten blir det givetvis som vanligt – ingen gripen.

  Gilla

 • Utvandrad

  Kanske dax att mobilisera militären? Vi har väl fortfarande några dussin som spanar efter ryssen på Gotland.

  Gilla

  • maar

   Polisen skulle kunna använda vattenkanoner eller de omskrivna elpistolerna. Det går inte att prata ett sådant pack till förstånd.

   Gilla

 • Kenth Andersson

  Ja dessa stackars missförstådda och utsatta pensionsräddare, de har det verkligen inte lätt i dagens trygga och heligt mångkulturella Sverige !
  Synd att det inte finns andra länder för dem att flytta till där de kan få leva i lugn och ro till skillnad mot elaka paradiset Sverige som bara ställer till ett elände för dem, fy skäms på oss infödda äkta hederliga och arbetande svenskar som inte vurmar bättre för våra framtida Folkhemsräddare.

  Gilla

 • Macke

  Påminner åt Tom & Jerry men de två är inte på något när i den kalibern.

  På SVT står bl.a.:

  ”Kan ha koppling till insats under kvällen”

  Polisen hade tidigare under kvällen gjort ett tillslag i området där man beslagtog narkotika.

  – Det kan ha koppling till det. Det är inte helt ovanligt att det blir reaktioner på en sådan sak, säger Lars Byström presstalesperson vid Stockholmspolisen.

  En förundersökning om mordbrand och försök till grov misshandel är inledd. Ännu är ingen gripen.

  Polisen kommer att ha personal på plats i Rinkeby under dagen för att prata med eventuella oroliga medborgare och ta emot tips från personer som kan ha sett eller hört något.
  https://www.svt.se/nyheter/lokalt/stockholm/bil-brann-i-rinkeby-centrum

  Gilla

 • Fyllfinnen

  Hur menade våran styrande av detta land denna Röfven, när han uttalade sig om att Sverige har aldrig varit tryggare ?
  Är det att dom som arbetar och betalar in skatt inte börjat strejka än ?
  Inte ser jag det som trygghet att man inte ens får bygga polisstationer ifred ens, dagens poliser är bakbundna av PK-folket. Dom vet nog vad som kan göras för att få ett säkrare Sverige, men dom får inte göra detta p.g.a rasism och dylikt trams

  Liked by 1 person

 • Cinna

  Gissar att gängen vill visa att området är deras och köra bort polisen.
  Paralellsamhälle

  Gilla

 • centurion

  Det kanske inte hjälper att kasta kanelbullar och halalkorv på dom. Inte heller hade det funkat med Steffes bevingade ord : ” Det här är inte OKEJ”… Har byggjobbarna skyddsvästar eller har man anlitat de 9000 afghanska/iranska barn-byggjobbarna med minst 20 års erfarenhet, till uppdraget ? För det är ju dom och ziggarna som, enl. uppgift, bygger landet.

  Gilla

 • Nicklas

  Nä men i Sverige skjuter vi hellre mongolida än att sätta ner foten mot invandrargäng.

  Gilla

 • Ingmar Silfvast

  Vadå lugna ner upprörda människor o säkra vittnen Va fan gjorde ni då när de hände de tog ju ändå flera minuter Javisst ni satt i gömman naturligtvis Igen ett bevis på vem som bestämmer i sverige Ruttet fan så ruttet

  Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: