Stäng

Svarta afrikaner piskar vit man i Barcelona

BROTTSLIGHET. Vi skrev igår om en amerikansk turist som misshandlats av en flock afrikanska gatuförsäljare. Idag har det dykt upp en film som visar hur afrikanerna piskar mannen med bälten.

Turisten, en vit man i 45 års åldern hade enligt media sagt ifrån när pojkarna från Afrika förolämpade en kvinna med barnvagn.

-Pettersson undrar som vanligt. Varför lämnar afrikanerna det rika Afrika?

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

16 reaktioner på “Svarta afrikaner piskar vit man i Barcelona

 1. 2018 får naturligtvis en vit INTE säga till en helig icke vit, då blir det misshandel vilket naturligtvis som brukligt kommer att bortförklaras !
  VIT=ELAK
  ICKE VIT=SNÄLL
  KRISTEN=ELAK
  ICKE KRISTEN=SNÄLL
  Det är vad som gäller idag och inget annat.

 2. Alla djur jagar föda/mat och det kan gå tufft till för att få sina bananer….Afrika är en rik kontinent MEN dessa saknar GENER för IQ och GENER för samarbete, två nödvändiga egenskaper för att bygga ett land….Lejonen på savannen är smartare, de samarbetar för att ta en buffel och de väljer den svagaste, bufflarnas horn kan göra ont så de måste vara flera för att döda även en svag buffel….VI MÄNNISKOR består av en mängd olika arter där kineser sägs ha högst IQ därefter kommer vi vita, jag tror att vi haft de bästa generna, det har fallit ut på ett fåtal manliga individer som byggt vår civilisation, de flesta av oss har varit medelmåttor men arbets-samma och lojala mot familj och samhälle, hjälpsamma, hög moral och etik, Gudfruktiga…NU SLÄPPER EU IN DJUR VI HAR ”ÖPPNA GRÄNSER”…..Väljer vi vita som är en minoritet på endast 7% på jorden INTE andra ledare + att vi lämnar EU så kommer vår civilisation att gå under fort….ARABER + AFRIKANER förökar sig värre än kloakråttor och kommer snabbt att komma i majoritet….Dvs Sverige blir en ”socialistisk” våldsam ISLAM-STAT….Vi kommer INTE att komma undan, de bygger moskeer, centralt placerade och kommer att kräva att koranen/sharia blir lag och grundlag precis som i Saudi Arabia….DETTA KAN BARA STOPPAS OM VI VÄLJER NYA LEDARE!!!!! SD och AfS är en bra början!!!!

 3. Ännu mera sånt här om 7-klövern får som de önskar.

  En vinst för samhället 🤯

  VAL 2018….för FÖRSTÅND.

 4. Vi har dessa här också ,många väldig lättkränkta från Afrika och arabländerna .det räcker att man råkar titta på dom så blir dom rasande och kallar en för rasist. Fast det är ju tvärt om, det är dom är rasister .

 5. Det bästa är ju att när piskan viner på en gata nära dej så träffar den ju med ca 80% säkerhet en PK, som då får smaka på mångkulturen dom beställt, grattis!!

  1. Instämmer, ett stort grattis till Spanien !
   Vi i det trygga och heligt mångkulturella Sverige vet precis hur det är och blir.

Kommentera

%d bloggare gillar detta: