Svalt intresse

Idag inleds en ny sittstrejk i Stockholm och åter är det afghanerna och deras närmsta vänner som arrangerar den.

Nyheter Idag visar dock att intresset är svalt. Endast 14 personer kan räknas in på bilderna. Två av dessa är individen med världens längsta semester, afghanskan från Iran Fatemeh Khavari. Den andra individen är en person som borde ha världens längsta semester, vänsterpartisten Christina Höj Larsen.

 

34 thoughts on “Svalt intresse

 1. En skara utpressare som sitter på torget och sprider en otäck, frän svettlukt i solens hetta. Ta ett par vattenslangar och duscha deras lekamen. De kommer att springa runt hetsigt och planlöst som skållade råttor.

 2. Höj Larsen har mer än ett dussin skruvar lösa det har vi sett och hört många bevis på.
  Fatemeh har en årsproduktion av skruvar som saknas helt.

 3. Saknar den centerpartistiske partiledaren Annie Lööf.

  Centerpartiet kunde väl ha hittat någon representant, för att hedra sina barn. Om nu Annie letar recept, på hur man tillreder skor..

 4. Dessa kriminella som tagit sig till flathetens land utan pass eller ID har fått avslag på asylansökan, de flesta kommer från IRAN och hade pass när de lämnade Iran men på gränsen till COSTA GRATIS söker de asyl utan pass/ID som de antagligen lämnat till flyktingsmugglarna….DETTA ÄR KRIMINELLA, I MÅNGA FALL NARKOMANER!! Livsfarliga individer i många fall som vi inte vet någonting om, Usama Bin Laden sa om Afghaner att ”de är de bästa terroristerna, helt orädda!” V+S-Miljödårarana och Centern vill ha dem här! SKRÄMMANDE att göra Sverige till ett allemansland för all jordens kriminellt avskum….-afghaner räknar jag till de sämsta avskum som finns, tom värre än Afrikaner….VARJE SORT SKA VARA DÄR DE HÖR HEMMA OCH BYGGA UPP SINA EGNA LÄNDER!!! Fathema Kahvari sägs vara en man med flera identiteter och det är högst sannolikt på det sättet, vore myndigheter ska ha en spark i baken!!! De här ska UUUUT!!

  • Rättelse, det ska vara 7klövern vill ha kriminella Afghaner här, dvs S+VÄNSTERPARTIET+Miljödårarna+CENTERPARTIET+L+M…..Rösta inte på dessa partier om du inte tycker att Sverige ska ha ”öppna gränser” för all jordens skit och avskum….!

 5. Detta är ingen strejk, d.v.s. arbetsvägran från arbetstagare på arbetsplatsen, utan snarare en sittdemonstration. Dessa afghanska ungdomar önskar nog att de kunde strejka på riktigt, men då krävs både arbete och arbetsavtal så de har något att strejka emot. Märkligt att ordningsmyndigheterna upplåter en så central plast som Myntorget, 50 meter från Riksdagshuset vid ingången till Gamla Stan där Lejonbacken börjar. Jag tvivlar på att dessa utlänningar får demonstrera över huvud taget, än mindre sittdemonstrera. Det luktar politiskt mygel lång väg. Någon vill att detta skall synas och genomföras. Bästa tillfälle för en motdemonstration – vad säger AfS?

 6. Var är dom Afganska flickebarnen, som det är mest synd om eller? Kvar i Afghanistan? Dom kan tydligen leva kvar där, helt sinnessjuk o smaklös politik av 7 klövern,

  • Dom Afghanska flickorna har kanske en ryggrad, vilket
   dom Afghanska männen tydligen saknar, detta gäller även
   Fatemeh Khavari? märkligt att hon kan sitta rakt upp?

 7. Om de inte har strejkat ihjäl sig så kan de väl sitta tills de skall kvittera ut pensionen. De har ju inte så många år kvar när de kommit på att de skall revidera åldern uppåt, kanske 60 blir bra?

   • Hoppa rep eller hage brukar barn göra så här års.
    Samt leka kull och ”datten”
    Sten – sax och påse är nog för avancerat.

 8. Jag ser 2 idioter som borde åtalas för hets mot folkgrupp mot svenskar alltså och tolv som borde skickas så långt där de inte ens växer peppar

 9. ”Den andra individen är en person som borde ha världens längsta semester, vänsterpartisten Christina Höj Larsen”. 😂

 10. I Sverige måste det råda konsensus i alla frågor, vad det gäller ”afghanerna” som sittstrejkar så råder det också konsensus.Sitt där ni sitter för få bryr sig om er, ni saknas inte på några jobb, för ni arbetar inte.
  Era klanmedlemmar finns i andra länder och svenskarna har fullt upp med att få vardagen att gå ihop.
  Ja svenskar hur skall vi få vår ekonomi redan ansträngda hushållskassa att räcka, nu höjdes bensinskatten och gissa vad matpriserna kommer att höjas, bönderna har ett helvete och många kommer att göra konkurs.
  .

 11. Den här gången borde väl polisen ha personal nog att sätta dem på plats på planet. De kan sitt strejka i Afghanistan i stället. Inte sitta här och bygga landet.

 12. sympatierna minskar för dessa MENA-individer! 😀Förhoppningsvis får Svenska Folket upp ögonen för välfärdsbedrägeriet!
  Allt åt ALLA MENA-individer med Sverige All Inclusive och inget åt Svenska Folket!
  Landsförräderiet kommer mer och mer upp till ytan.

Kommentera