Varför lämnar afrikanerna det rika Afrika?

INVANDRING. Färre än tre procent av de människor som kommer från Afrika till Europa är riktiga flyktingar, den stora majoriteten är ekonomiska migranter. Frågan är varför de som vill skaffa sig ett bättre liv inte flyttar inom Afrika? 

Afrika är inte överbefolkat, tvärtom, där finns plats för många fler än de är nu. – Minns ni Fredrik Reinfeldts ord: ”Jag flyger ofta över den svenska landsbygden och det skulle jag vilja råda fler att göra. Där finns oändliga fält och skogar. Där finns mer plats än man kan föreställa sig. De som hävdar att landet är fullt, de bör visa var det är fullt”

Reinfeldt borde flyga över Afrika så skulle han få se på platser som inte är fulla.  

Afrika är oerhört rikt, där finns allt, bördiga jordar, betesmarker, råvaror av alla de slag.

Afrikas ekonomi växer enormt snabbt och moderniseras i rekordfart, där finns möjligheter för alla som vill arbeta.

-Pettersson misstänker dock att många av afrikanerna som tar sig till Europa inte flyr för sina liv. De flyttar för de tror att vårt välstånd är gratis och obegränsat, många afrikaner som kommer är lat och kriminella, annars skulle de stanna i Afrika där framtiden finns för afrikanerna. Vi måste få dem att inse att de ska stanna kvar och att de som är här ska flytta hem…

Undrar när SVT och de andra ska börja visa det framgångsrika och välmående Afrika samt alla arbetsamma och kloka afrikaner som finns i Afrika?

I Afrika bor c:a 1 miljard människor. I EU 500 miljoner, I USA 330 miljoner, i Kina 1,4 miljarder, i Indien 1,3 miljarder så det finns hur mycket plats som helst. Reinfeldt borde ta en flygtur för att upptäcka det…

Stöd bloggen

15 thoughts on “Varför lämnar afrikanerna det rika Afrika?

 1. I en hönsgård är ju alla individerna höns.
  Släpper man in tuppen så ser han till att hönsen förökar sig.
  Tuppen har ingen annan funktion eller kunskap.

 2. Från mina resor i Östafrika, blev jag väldigt förvånad över hur rasistisk befolkningen var. Vår tanzaniske guide tyckte bantu var sämst, en sådan siktade han på med sin Landrover så denne fick kasta sig i diket. Därav kan man ana folkkriget mellan hutu och tutsi i Rwanda 1994 då 800 000 människor slaktades.

  Trots att Afrika är stort, är nog nästan alla attraktiva områden redan besatta av stammar som inte frivilligt släpper in några främmande på sina domäner. Därför söker sig överflödet till Europa, där de tas emot med öppna armar av skrupellösa politiker och aningslösa godhetsnarkomaner.

  Den svarta armén borde stoppas redan i hemlanden, men hur gör man det?

 3. Mosambigue en av de bördigaste och välmående länderna i Afrika ända till de mördade och kastade ut de vita bönderna. Nu är landet i kaos, förfall råder, de måste importera mat istället för att exportera mat.
  Exakt det som nu sker i Sydafrika, det land som svenska golfspelare tycker så mycket om att turista i. Kanske samma människor som inte åkte dit då apartheid rådde. Nu är det omvänt och då går det bra att turista och gynna regimen med svarta förtecken

 4. I hemländerna borde man arbeta eller åtminstone göra.någonting men i europa i synnerhet sverige kan man njuta av full service bostad kläder hobbyn fri mat pengar så att man.kan ha bil och åka hem på semester några gånger i året Tänk så fint Svensson sliter o släpar ofta med flera jobb för att kunna betala kalaset o Svenssons mamma svälter på äldreboendet för nån afgansk snorunge skall få ny smart telefon mm mm mm

 5. Afrika har fördubblat sin befolkning sedan 1991. http://www.worldometers.info/world-population/africa-population/
  Nigeria har t.ex. ökat sin befolkning med 74 miljoner bara sedan år 2000. Det är mer än dagens befolkning i UK eller Frankrike. (Nigeria 2018 – 196 miljoner, år 1900 16 miljoner).
  Etiopien 4 miljoner år 1900, 90 miljoner idag, (= x 22.5).
  Somalia 1900 – 750 000. Idag 15 miljoner. (= x 20)

  Afrika år 1900 – 120 milj. – 2018 – 1,3 miljarder = x 11
  Europa år 1900 – 291 milj. – 2018 – 600 milj = x 2
  Europas yta = 6 180 000 km²
  Afrikas yta = 30 370 000 km² (= x 5 )
  (Ryssland ej medräknat)

  I Europa är befolkningstätheten 97 per km², I Afrika 43 per km².
  Alltså mer än dubbelt så stor yta att föda sin befolkning på.
  Finner ingen som helst logik bakom EU;s eller vår egen regims stora folkförflyttningsprojekt. Kommer bara att leda till kaos och misär i slutändan. Bättre att hjälpa till med att begränsa denna vansinnigt accelererande befolkningstillväxt… – Preventivmedel, upplysning, steriliseringar, 1-barns program som i Kina (eller 2).

  Bonusfakta; (för plusmedlemmar)
  Befolkningen i Sverige var år 1900 – 5 miljoner. Idag ca. 8 miljoner (inhemsk). = Lagom https://en.wikipedia.org/wiki/List_of_countries_by_population_in_1900

 6. De kan inte ta hand om landet, och här behöver de inte jobba. Win-win, som Anders Borg sa. Vi behöver de ju bättre, av något dunkelt skäl som politiker har klurat ut.

 7. I fängelset bodde jag flera år med många narkotika handlande afrikaner både blåsvarta västafrikaner, marockaner samt östafrikaner.
  Gemensamt är att tänker mest på sig själva, egoister, och när svenne slutar försöka vara generös mot alla så kommer de hellre bo kvar i Afrika.
  Lösningen är att avskaffa den så kallade välfärden (betyder att främmande får dina pengar, dina bostäder, din vård, och att du får AIDS tillbaka)

 8. …alltid lättare parasitera på någon annan än att själv anstränga sig.
  de svarta har svårt att bygga funktionella samhällen tycks det…..
  ett exempel är när de vita farmarna i Sydafrika minskade så fick plötsligt landet livsmedelskris från att tidigare varit en stor export av just livsmedel

 9. Reinfeldt kanske kan bli plantageägare i något land i Afrika och bräcka alla sina nyrika politikerkolleger.

 10. Nämn en stor afrikansk tänkare.
  Nämn en uppfinning glord av en afrikan.
  Nämn ett multiinternationellt afrikanskt företag.
  Nämn signalimentet på senaste våltäkten i ditt område.

  • Kolla ut genom ditt fönster om du bor i en stad i Dalarna, bara n…r på stan

   • Jodå sov på hotel i dala-järna för ett par år sen,, vaknade upp på natten av ett jävla liv och tittade ut.
    Vad fick jag se, två ficklampor och ett piano lös i natten.
    Till och med där av alla ställen.

   • Jaja, mensan. Det går fort nu. Snart, mycket snart, svenskar, så är vi utkörda från vårt land. Kanske vi inte skulle ha röstat så tokigt, de senaste 20 åren…

    Det finns ett nytt parti, som tänker skicka tillbaka dem – Alternativ-för-Sverige. Inget annat parti tänker göra det.

    Rösta på AfS – eller sluta upp att klaga!

Kommentera