Afrikanska migranter skadade amerikansk turist i Barcelona

INVANDRING. Afrikanska invandrare, från söder om Sahara, ställer till en hel del oreda i Spanien. Den senaste tiden har det kommit fler migranter till Spanien än till Italien och Grekland.

Migranterna sysslar ofta med gatuförsäljning och det uppstår då ock då bråk mellan manteros (gatuförsäljare) och Mossos (Kataloniens poliskår).

Turister har också angripits.

El Pais    Alerta Digital

-Pettersson säger stäng Europa, afrikaner ska vara i Afrika, där finns massor att göra…

10 thoughts on “Afrikanska migranter skadade amerikansk turist i Barcelona

  1. Sverige har stor skuld i detta eftersom nyadelsmännen vill alla egentligen genom Spanien till egen gratis lägenhet i Stockholm t.ex Tensta.

  2. Kataloniens politiker påminner om Sveriges eftersom båda har rövslickat många araber med uppsåt att få röster (i Katalonien röster för självständighet mot Kastilien)

  3. Skillnad mot Sverige här behöver ju ingen nyadelsman jobba… Har du sett 1 gatuförsäljare här förutom knarklangare?

  4. Bara gratulera Spanien och önska lycka till med öppenhjärtligheten, i Sverige vet vi precis hur är och känns !

  5. Ett av fartygen ägt av hjälporganisationen ”Läkare utan gränser” fick för drygt en månad sen tillstånd av de spanska myndigheterna att sätta iland ett stort antal afrikaner som de plockat upp ute på Medelhavet nära Libyens kust. Afrikanerna landsattes i Valencias hamn.

    Det vore ju bra om ”Läkare utan gränser” varje gång de avlämnar sina afrikaner samtidigt kunde landsätta ett lagom stort antal av sina egna läkare, som kunde ge god vård till alla offer som drabbas av migranternas våldsamma framfart i det nya landet.

    • Dessa situationer uppkommer tack vare den nya socialistiska regering som vurmar för svartingar från alla hål i Afrika.

Kommentera