”Dansk” terrorist dömd i Spanien


ISLAM. En dansk medborgare som greps förra året i Estepona har dömts till åtta års fängelse för tillhörighet till terroristorganisationen Daesh.

Den spanska federala domstolen Audiencia Nacional har fastställt det straff som statsåklagaren yrkade på för Ahmed Samsam. Han var känd av den danska polisen för bland annat narkotikabrott och befinns ha stridit för Daesh (IS) i Syrien i tre omgångar, mellan 2012 och 2014.

Samsam radikaliserade sig och reste till fronten första gången när han var 22 år gammal. Förutom att strida för Daesh (IS) befinns han även ha värvat nya terrorister och ha ägnat sig åt vapenhandel.

Sydkusten.es

Herr Ahmed Samsam var med på bloggen redan år 2013, då stod det så här: Liksom Sverige har Danmark unga män med muslimsk invandrarbakgrund som reser till Syrien för att slåss tillsammans med islamistiska milisgrupper. Dansk Folkeparti har flera gånger krävt att regeringen utreder huruvida dessa ”danska” jihadister uppbär danskt socialbidrag medan de är i Syrien. Regeringen har nekat, och hänvisat till att den danska säkerhetspolisen vill hemlighålla jihadisternas namn av utredningsskäl.

Nu har emellertid minst en hemkommen jihad-krigare öppet gått ut i media och berättat att han stridit i Syrien. Därför menar Dansk Folkepartis Peter Skaarup att argumentet om hemlighållande av namn inte längre är relevant, och att det nu är dags att utreda om jihadister kunnat utnyttja de danska välfärdssystemen samtidigt som de är i Syrien och krigar för Allah och ett muslimskt kalifat.

Den hemkomne jihadisten heter Ahmed Samsam. Han är en tungt kriminellt belastad 23-åring från det ökända invandrarghettot Vollsmose utanför Odense. På sin Facebook-sida uttrycker Ahmed Samsam sin uppskattning för det land som gett honom och hans familj en fristad. Bl.a. skriver han att danskar är ”smutsiga djur som ska utrotas”.

-Pettersson har länge undrat hur pojkarna finansierar sina terrorresor runt världen – vet du Myten?

Ahmed Samsam tycker danskar är smutsiga djur som ska utrotas

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 


6 responses to “”Dansk” terrorist dömd i Spanien

 • Kenth Andersson

  Han får garanterat amnesti i dagens kramgoa
  Spanien som med öppna armar tar emot hela Afrika om så behövs !

  Gilla

 • SverigeEuropaVärlden

  Denna jagsvaga, helt imbecilla och säkerligen också lättmanipulerade idioten har nu 8 långa år framför sig i fängelse.

  Och det slutar inte där tror jag, utan han kommer säkerligen få sitt danska medborgarskap indraget.

  Allt annat vore högst märkligt, och han uttalade sig ju klart om danskarna på ett sätt som väl visar denne trodgolyts inställning!

  Han kan ruttna i ett av Europas tuffaste fängelser! Förhopningsvis tar karma ut sin rätt.

  Gillad av 1 person

  • Ståfräs

   Han är hjärtligt välkommen till Sverige, för vi är minsann inte rasister jublar 7-klövern i kör, här väntar bostad, bidrag, jobb på förskola i Örebro, (ej krav, om du inte vill förstås,) naturligtvis ingår fria hemresor till landet du flytt ifrån.

   Gilla

   • SverigeEuropaVärlden

    Sinnessjukt och så typiskt Sverige 2018 Alla är välkomna och Allah ska som bekant med. Fy f*n.

    Gilla

 • ruben

  En smutsig individ. Hoppas den typen försvinner ur EU fortare än kvickt. Jag tror tom. han är den typen, som påverkar torka i klimatet.

  Gilla

  • jr

   Även om just han försvinner så kommer det hela tiden fler. Många fler. Det är Reinfeldts och Löfvens arv till kommande generationer. Det, och våld,våldtäkter och mord de för med sig utöver en kraschad ekonomi för landet. Men det har ju svensken med tydlighet visat sig vilja ha vid föregående valen.
   Ernman,Betner,Schyffert med flera som godhetsapostlarnas språkrör, med välvillig exponering av gammelmedia.
   Hopplöst?Nej. Extremt hårdbearbetat samt tidskrävande. Ja. Och framförallt, elfte stunden är nu.

   Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: