SwebbTV – Pågår ett lågintensivt krig i Sverige?


INVANDRING. Eva och Thomas får sin pick-nick på bryggan i idylliska Falsterbo förstörd av ett stort gäng araber från Rosengård i Malmö som krossar deras vinflaska och skrämmer Eva med hot om grova sexuella övergrepp.

Vi frågar oss om det pågår ett lågintensivt krig i Sverige och får en kommentar från Katerina Janouch som kandiderar till riksdagen för medborgerlig samling. Hon håller med om att det pågår ett krig och menar att otryggheten begränsar kvinnors frihet. 

Katerina berättar också om angrepp på blonda och blåögda svenskar där det inte handlar om att ta pengar eller värdesaker utan om att skada. Hon efterlyser att svenska män sätter ner foten och agerar.

Vi får även tala med reporter Pearson Sharp från OAN som är en amerikansk kabeltvkanal som når 30 milioner tittare.

Han är i Sverige för att uppdatera sig om läget avseende migrationen och säger att Sverige verkar vara ett kluvet land.

Många har starka känslor inför migrationskrisen men de vill inte tala om den. Eller så vill de tala om den men måste se sig omkring för att kontrollera att ingen hör, innan de talar om den.

Hans intryck är att läget är sämre än det var 2005 när han senast var här men att det ännu inte är i nivå med de värsta platserna i amerikanska storstäder.

Efter intervjuerna kommer en person fram och tackar oss för att vi tar upp denna fråga och säger att det kanske inte dröjer så länge innan det krävs vakter på stranden. Och det är ju faktiskt den utveckling vi har på sjukhus, vårdcentraler och badhus så frågan är berättigad.


13 responses to “SwebbTV – Pågår ett lågintensivt krig i Sverige?

 • Nizze

  Finns det inte några kraftiga karlar i Sverige som kan sätta hårt mot hårt när invandrare antastar folk. Eller är det som vanligt vi knyter näven i byxfickan och tänker nästa gång då jävlar?

  Gilla

 • Danne

  När invandringsextremisterna inte lyckas få dem de importerar till att vara de högutbildade pensionsräddare som utlovats, då är det tur att massmedia är med på samma tåg. Skulle allt som invandrarna ställer till med redovisas i massmedia så skulle det mest vara batikhäxor som vill ha dem här.

  En de redovisar endast de grövre brotten och då i anonymiserade artiklar. Msm går sakta en svältdöd till mötes eftersom de är i varje stavelse lika och inte redovisar de problem som läsarna själva erfar.

  Lite mer av medborgargarden verkar behövas. Eftersom polisen inte lyckas hålla brottsligheten nere och myndigheterna inte verkar bry sig om de medborgare som utsätts för invandrares brottslighet, väl redovisad i statistik. Då återstår bara att med samma medel bekämpa brottslingarna och helst se till att de utför brotten i de enklaver där vänsterextremister och borgerliga invandringsextremister bor.

  Men först se till att få ett systemskifte.
  Rösta på SD!!!!

  Gilla

 • Ove

  Jag känner med Eva och Thomas, särskilt för Eva var detta en extremt SKRÄMMANDE upplevelse….Gissar att Eva och Thomas är välbeställda människor som röstade på Nya Moderaterna och Fredrik Reinfeldt, för EU och ”öppna gränser”…..Fredrik ingick den s.k. ”migrationsöverenskommelsen” med Miljödårarna….Kan vi kalla oss svenskar för DUNUNGAR….? Jag tycker det är ett rätt passande namn både för oss som en gång röstade på Socialdemokraterna och de mer välbeställda ”miljonärerna” som röstat på Nya Moderaterna….Vi kan ännu äta oss mätta i Sverige men det kan ju komma en dag då vi även får slåss för mat på bordet, för vårt dagliga bröd…..NÄR HELA SVERIGE SER UT SOM MALMÖ, DÅ ÄR VI DÄR!! Största skammen har Socialdemokraterna som i 50 år utsett U-länder till asylländer så Sverige fått hit hela folkgrupper från dessa länder, MUSLIMSKA kravmaskiner som inte bidrar med ett skit utan att belasta polis och domstolar, socialvård och den s.k. välfärdssektorn….Jo, Evas berättelse är skrämmande men hon har klarat detta bra, det har nog inte alla Stefan Lövens våldtäktsoffer eller polismannen Ted Eriksson som fick en kniv i nacken av en Afghan vid Medborgarplatsen hur mår han ? På ytan kan ett brottsoffer se ut att klarat sig bra MEN på insidan sitter djupa sår….VI TAR HIT ARABER/NEGRER DÅ TAR VI OCKSÅ HIT VÅLD, KAOS, TERRORISM!!!

  Gilla

  • Ove

   Tillägg: Självklar var detta en oerhört skrämmande och plågsam händelse även för Thomas…..Jag är inte ”rasist”, det finns bra negrer och araber, FELET är våra politiker som sänder ut BIDRAGSSIGNALER till hela världen och vi får hit fel negrer/araber som belastar oss medborgare med höga skatter som går till deras bidrag….! ASYLINVANDRINGEN MÅSTE STOPPAS HELT!!!!

   Gilla

 • Kenth Andersson

  Låter som Lövets trygga Sverige !

  Gilla

 • Ingmar Silfvast

  Som de inte skulle räcka med allt tvåbena slödder som kommer från afrika Nu har många bönder i finland drabbats av fjärilen gammafly vars larver kan förstöra ett rypsfält på två dagar Till skillnad från de tvåbenta slöddret kan gammafly inte övervintra

  Gilla

 • Björn

  Reportaget säger det mest! Det är sådana här problem Löfvén skulle ägna sig åt istället för att stå på RFSL:s scen och försöka vinna billiga politiska poäng. Stefan Löfvén är en skam som landets statsminister.

  Gilla

 • Nosferatu

  Katerina. Skulle mina döttrar drabbas skulle jag inte nöja mig med att skriva kommentarer på Petterssons. Det har du mitt ord på.

  Om tio år kan vi ha 1 miljon nya utomeuropéer här. Merparten hatar vita.

  Tänk på det!

  Gilla

 • Lena

  Tack för att ni på Swebbtv tar upp det här oroande problemet.
  Jag blev idag uppringd av en god vän i ett annat EU-land i ett ärende, efter bara några minuter så ställde han frågan, ”vad är det som händer i Sverige, vi undrar ”?

  -Vad svarar man jo givetvis sanningsenligt……….det är fullkomligt kaos, vi har en regering som leker de fånigaste lekar under prideflaggor, polis och militär som deltager i pridetåget. Alla våra grannar har installerat de mest effektiva larm och lås som finns på marknaden.

  Väldigt många stannar inne i sina hus och trädgårdar för det är inte bara rädslan att vistas i det offentliga rummet, det är också otrivsamt.

  En del badplatser är totalt ockuperade av gaphalsar på arabiska, hänsyn existerar inte, skräp slängs där de går och står och de är ALLTID i stora klungor !
  Att bara försöka åka kollektivt har många av oss slutat med,det känns hotfullt och osäkert.
  Då hör det till saken att det skriver sker i en före detta liten idyll.
  Så här illa har det inte varit tidigare somrar även om det under senare år varit långt ifrån bra.

  Våra liv har blivit i allra högsta grad begränsade !

  Gilla

 • Lena

  Bra ledare som beskriver bland annat hur tilliten i Sverige är krossad och varför , vilka som står för det skedda.
  http://www.gp.se/debatt/samhälleliga-tilliten-skadad-i-migrationens-kölvatten-1.7482148

  Gillad av 1 person

 • ruben

  Väldigt talande reportage. Så är det nog på alltför många platser kan jag tänka mej. Varför har vi en massa mena-människor i Sverige, som bedriver ett lågintensivt krig mot Sveriges egna folk? Ett rasistiskt krig verkar pågå mot svenskar. Något har havererat till olaglighet i myndigheternas handläggning av invandring har jag en stark känsla av.

  Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: