Tunisien backar och låter 7-årig israelisk tjej tävla i schackturnering

ISLAM. World Chess Federation pressade det tunisiska förbundet och landets myndigheter att tillåta den israeliska flickan att delta genom att hota med att återkalla Tunisiens möjligheter att vara värd för turneringen. 

De tunisiska myndigheterna återkallade sin vägran att bevilja visering för Liel Levitan för VM i världsklass nästa år i Sousse, sade presidiet för schackmästerskapet och meddelade de inte tolererar någon antisemitism.

Haaretz

-Pettersson säger bra så, men det är märkligt att den svenska Twitter-vänstern som skrek i högan sky för att USA:s president Donald Trump ville ha ett tillfälligt inreseförbud från sju muslimska länder när vänster är helt tysta om att 16 muslimska länder har ett permanent inreseförbud för israeliska medborgare.

Kan det vara så enkelt så att araberna är rädda för att få stryk av en 7-åring som dessutom är flicka!!!

TIDIGARE 2018-07-30. Israelisk liten flicka ej välkommen i Muslimska landet Tunisien

Liel Levitan är bara sju år gammal och redan en europeisk schackmästarinna. Men hon tillåts inta att spela i World Chess Championship eftersom den islamiska värdnationen, Tunisien, inte tillåter israeler att komma in i landet.

The World Chess Federation, är dock inte glada över det muhammedanska landets beslut, läs mer om det : HÄR

Den lilla duktiga flickan skall nog vara glad för att slippa besöka ett muhammedanskt land. Den muhammedanska religionen, den ”fredliga och humana” uppmanar i den ”heliga boken” koranen,  på flera ställen till våldsdåd mot ickemuslimer, främst judar och kristna.

Från den Svenska koranöversättningen, (som är en av de mesigare översättningarna) hämtar vi koraverserna 8.12 och 8.13

[8:12]Och din Herre lät änglarna framföra [detta budskap till de troende]: ”Se, Jag är med er” [och befallde dem att] inge de troende mod och tillförsikt [och låta dem veta:] ”Jag skall injaga skräck i förnekarnas hjärtan. – [Troende!] Låt nu [svärden] vina över [deras] huvuden och händer!” 
[8:13]Detta [drabbade förnekarna] därför att de trotsade Gud och Hans Sändebud. Den som trotsar Gud och Hans Sändebud [skall erfara att] Gud straffar med stränghet; 

2 thoughts on “Tunisien backar och låter 7-årig israelisk tjej tävla i schackturnering

KommenteraAvbryt svar