Löfvens stängda gränser innebär ett nytt Malmö på fyra år

INVANDRING. Migrationsverket ökar återigen sin prognos för antalet nyanlända som kommer att komma till Sverige under de kommande åren från 2018-2021.

Beräkningarna säger att det blir 122.000 nya asylanter + 181.000 anhöriginvandrare. Alltså drygt 300.000 nyanlända kommer till Sverige den kommande perioden enligt Migrationsverket, och detta trots statsminister Stefan Löfvens löfte om stängda gränser och EU:s miniminivå.

Dessutom räknar Migrationsverket med att 411.000 medborgarskap kommer att delas ut under samma period. Den största andelen medborgarskap i Sverige just nu delas ut till personer från Mellanöstern och Afrikas Horn.

Migrationsverket

-Pettersson har svårt att tänka sig bättre valargument för SD än Stefan Löfven, andra politiker och journalister som exempelvis Anders Lindberg på Aftonbladet. Dom borde ställa sig framför en spegel och titta på SD:s bästa valarbetare.

Det kan faktiskt gå så bra för Sverigedemokraterna att de får över 30 procent. Då blir det blir visserligen problem för SD att fylla dessa platser med duktigt folk men de andra partierna styr inte direkt med de skarpaste knivarna, så det ska nog funka…

Var beredd att vad som helst kan hända i Sverige

Stöd bloggen…

Steget efter

33 thoughts on “Löfvens stängda gränser innebär ett nytt Malmö på fyra år

 1. Experten skulle återkomma med bevis på att Röven o kompani har stängt dörrarna till Sverige ! Nu är det på EU, s mini nivå ? Och denna expert med många andra tror fortfarande på detta !!! Hur som helst så år 2050 är vi minoritet i vårt eget land ! Då återstår : får vi rösta ??? får vi leva i vårt eget land utan att konvertera till islam ??? vad säger vi till våra barn när dom frågar hur vi kunde låta detta ske ???

  • Vi säger sanningen…vi är ynkryggar, naiva, och lite korkade…och vi är i händerna på en regering som agerar landsförädare mot sitt land och eget folk.
   En del av oss försökte få andra att tänka själva, men de ville inte vakna upp, utan de valde att styras till denna sjuka underkastelse och sönderfall av Sverige.

   Vi hoppades på VAL 2018…. men..,,, valet var korrumperat och ett lurendrejeri, så därför var det totala sönderfallet en självklarhet.

   Så….därför lever ni i ett U-land, där era kvinnor och barn går i gardiner och bordsdukar runt huvudet och kroppen, och ni sitter helt apatiska och böjer huvudena för att möta eran skapare.

   SISTA CHANSEN…VAL 2018

 2. Varenda en av dessa asylanter och anhöriginvandrare kommer som vanligt från KAOZ-länder utanför Europa. Huvuddelen av dessa kommer inte ens kunna göra sig anställningsbara och som vanligt är det bara svennebanan, invandrare från europeiska länder (mkt öststatare exempelvis) samt invandrare från vissa asiatiska länder som ligger i Asien som jobbar i stora antal på riktiga jobb.

  Tack än en gång 7-klövern, era jävla landsförrädare!

  Den grova brottsligheten är det inte ens lönt att man går in på, då man blir ännu mer deprimerad än vad man redan är över utvecklingen i landet. Det är bara att konstatera: skillnaden mellan olika invandrargrupper är diametralt stort.

 3. Därtill kommer ett digert barnafödande, lycka till med infrastrukturen och rättsväsendet. Plats till ett gäng nya moskéer lär finnas, det blir inga problem.

  • J o sen kan man ju också börja riva kyrkor om dom är i vägen Biskopen har ju redan välslgnat böneutropen så han borde ju inte ha nåt problem med att konvertera till islam

 4. DELA INTE UT MEDBORGARSKAP TILL FLYKTINGAR SOM INTE HAR ETT RIKTIGT ARBETE. Då får vi försörja dem hela livet.

 5. Ni som efter förra valet alltid svarade när någon sa att
  SD fördubblat antalet väljare till 13 %, ja men vi andra
  87 % tycker inte som SD, och då undrar jag, tycker ni
  87 % att ni gjorde ett rätt val som röstade på dem ni gjorde?
  Tycker ni det blev bra, tycker ni att Sverige utvecklats positivt,
  tycker ni om att Sverige mer och mer utses till Europas
  Dummerjönsar?? Att många andra länder anser att Sverige
  som innan stått högt i kurs i utveckling nu anses lida av en
  svår Hjärnblödning på grund av sina ageranden?

 6. Det är allt färre som tror på vad pratmakaren Stefan Löfvén säger. Mannen som ena veckan går ut och säger sig vilja ha en skärpt migrationspolitik och veckan efter driver igenom en lag som ger 9000 fullvuxna afghaner utan skäl till det skall få stanna i Sverige. En affär som kostar vårt land minst tre miljarder. Alltför att ge idiotpartiet MP ett fläskben inför valet.

 7. Nyheter Idag har en omröstning om den svenska migrationspolitiken. Gå gärna in och rösta på denna länk.

  https://nyheteridag.se/lofvens-skarpta-migrationspolitik-ett-nytt-malmo-pa-fyra-ar/

  ”Under det första halvåret fick 66 661 personer uppehållstillstånd. Den största delen, 23 981 personer, fick det via anknytning, medan 11 419 individer fick asyl.

  Över de kommande åren väntas asylinvandringen öka. Migrationsverkets planeringsantagande för 2020 och 2021 är 35 000 sökande per år.

  Sammanlagt innebär det att 122 000 kommer att söka asyl i Sverige under 2018–2021. Under den tiden väntas också 181 000 personer söka uppehållstillstånd som anhöriga.

  Drygt 300 000 personer kommer alltså att söka uppehållstillstånd i Sverige som asylsökande eller anhöriga under de kommande fyra åren.”

  Här migrationsverkets prognos för framtiden, som enligt vissa är ”bara”.

  https://www.migrationsverket.se/Om-Migrationsverket/Nyhetsarkiv/Nyhetsarkiv-2018/2018-07-29-Oforandrad-prognos-over-asylsokande-och-minsta-balanserna-pa-fem-ar-siktas-i-prognosen.html

 8. Så då kan man väl även räkna med att kommunernas budget blir typ Malmös minus-resultat gånger två då, ca: 5,5 miljarder ytterligare minus per år. Då räcker väl inte plus kommunerna till att utjämna längre? Men politikerna har hittills inte tvekat att höja redan skyhöga skatter för sina laglydiga invånare. Vem har bestämt att våra skatter skall försörja vissa människor, som bara är här för att bli försörjda. Jag är inte beredd att lägga skattepengar på det. Jag tror att någon i regeringen är trollkarlen från Oz. Det är en orealistisk sagovärld, som migrationsverket försöker genomföra på laglydiga människors bekostnad. Jag är säker på att det är olaglig konfiskering av skattemedel för att särbehandla vissa folkgrupper. Det urblåsta vansinnet måste brytas efter valet. Någon måste någon gång på ett eller annat sätt ställas till svars för eländet.

  • De skall ju vara så lönande med invandrare har man hört av politikerna i flera år och i Malmö bor de ju nästan bara invandrare så Malmö borde ju med vinst flera miljarder i året

 9. Sverige har en vek statsminister som inte vågar fatta obekväma beslut. Det måste balla ur helt innan vi får en förändring, fast då är det för sent.

 10. Jag bor på nedre botten, men det är ganska högt upp ändå. Men jag är för rädd att ha fönster och balkongdörren öppen. Det blir jobbigt i värmen, har inte någon fläkt och gamla lägenheter är dåligt ventilerade. Jag svettas hellre än att bli våldtagen och kanske mördad i mitt hem. Det är fler i kvarteret som känner samma sak, så jag är inte ensam. Men det är obehagligt att man inte kan vara trygg och ha en behaglig nattsömn.

  Fläktarna är visst slutsålda i hela Europa, har två oberoende av varandra, personer i min närhet berättat. Så att ge sig ut på jakt efter en sådan lär vara lönlöst.

 11. Det är skillnad på de stackars Baaarnen och lantbrukarna.
  Regeringen storsatsade till de afganska Baaarnen 3! miljarder kr.
  Regeringen i krisstöd till bönderna satsar bara 1,2 ! miljarder .

  ”Drygt en miljard till torkdrabbade bönder”

  Regeringen avsätter 1,2 miljarder kronor i stöd till Sveriges lantbrukare, berättar finansminister Magdalena Andersson (S) vid en presskonferens.

  – Vi presenterar ett nationellt krispaket till Sveriges bönder. Den långvariga torkans effekt på betet orsakar brist på grovfoder till djuren. Och det gör att vi känner en stor oro för den svenska livsmedelsförsörjningen, säger hon.

  Landsbygdsminister Sven-Erik Bucht (S) säger att svenska bönder kommer att få importera grovfoder till djuren. Därför kommer regeringens krispaket ge stöd för lantbrukarna att köpa in grovfoder till djuren, för att förhindra nödslakt.

  – Vi har räknat med 375 kronor per vuxet djur i stöd. Vi har satt ett takbelopp per gård på 150 000 kronor. En normal mjölkgård kommer få ungefär 60 000 kronor i stöd. Förstärkningen i likvida medel ska göra att lantbrukarna kan förhindra utslaktning av djur, säger han

  http://tt.omni.se/3f927f3bb8a50a2bc37f56a07ca27dd960bf46fa

 12. oroas ändå över kommande valresultat…de har
  krupit ut ur Malpåsarna nu, patrasket som så väl
  vet hur en slipsten skall dras…man behöver inte
  vara speciellt lyhörd för att uppfatta deras listigt
  utstuderade lögnaktiga intentioner…allt för att
  ännu en gång locka sina slumrande anhängare
  mot alla vårs ättestupa i förtid…faktiskt riktigt
  läskigt, om mina värsta farhågor besannas å
  ytterligare en 4-års periods förfall väntar?
  …får kväljningar inför tanken!

 13. Mia ! Du hjärntvättade ! Vad tycker du jag ska säga till min 18-åriga dotter som höll på att bli ett av dina offer ??? Det var ytterst nära i ett stations hus mitt i Småland ! Numera är hon livrädd för allt o alla !!! Ändå ifrågarsätter du hur mycket nya som anländer eller som kommer inom snar framtid ??? Måste fråga rakt av ? Om det stämmer att vi är minoritet 2050 är det en dröm för dig ? Framför allt , vilken rätt ger det sådana som du hjärntvättade personer att ge bort ett land för våra nästa generationer ???

  • Är man hjärntvättad bara för att man inte håller med majoriteten tyckare här på Pettersson, i så fall tillhör man nog själv de hjärntvättades skara när man på debattsidan Pettersson säger att det blir en röst på AFS i September

   • Kent ! Jag menar alla i vårt avlånga land som inte begriper vad som händer !!! Alla som tror på politikerna och massmedias ljugande hela tiden ! Detta är hjärntvättade personer !

 14. Vad säger och tycker Sveriges räddare J.Å och hans SD om detta inte kommer väl dessa oroväckande siffror att stämma när SD tar över makten efter valet i September för det kommer väl SD att göra, eller hur ?

 15. Stefan Lövén vill inte stoppa olagliga invandrare som kommer till SVERIGE och alla undrar varför???
  RÖSTA BORT DESSA SOM FÖRSTÖR VÅRT SAMHÄLLE !!!!!!!!!!!

 16. Ett faktum är ju de att ända möjligheten skulla vara att stänga gränserna Kalla in hemvärnet samt proklamera undantagstillstånd Kasta ut dom som inte har rätt att vistas i landet omedelbart Flytta på valet ett år och bilda en ny regering som skulle stöda sej på vilket understöd partiet har i dag En som har ens lite vett i skallen förstår ju att dehär går inte att på två år ta emot över en halv miljon skurkar blotta tanken är hemsk

  • Så står folk i TV och undrar varför antalet vapen ökar i Sverige .
   Det är på intet sätt konstigt. Om det är något som är konstigt så är de , varför ökar inte antalet vapen mer????
   den grova brottsligheten ökar ju i samma takt som importen av mördare.

 17. Tack för att ni valde Sverige!!

  Undrar hur länge man kan använda ett svenskt pass att resa runt i världen?

  • Och hur länge tar det innan vi blir tvungna att lära oss vårt nya modersmål??????

 18. Det Sverige vi hade är redan förlorat, det Sverige vi har idag är på väg att förloras, det Sverige vi får imorgon kommer att få Armageddon att likna en söndagsutflykt.

Kommentera