Minst sju döda i ”allahu akbar” bomb


Minst sju personer dödades i explosionen på tisdag morgon vid en säkerhetskontroll  vid infarten till staden Lamitan, på ön Basilan. södra delen av Filipinerna.  En kvinna och ett barn är bland de döda.  Fem soldater är allvarligt skadade. 

Området har blivit ett  tillhåll för mordlystna muhammedaner i gruppen Abu Sayyaf som lovade trohet mot islamiska staten.

”En chaufför av en 10-sits van som såg ut som en utlänning och inte kunde tala den lokal dialekten, eller något annat språk som vakterna förstod stoppades vid en kontroll.  När man tillkallade ett befäl förstod föraren att han var avslöjad och utlöste sprängladdningen.  Alla som stod i närheten spränges i bitar, även några husdjur i närheten,

LÄNK

FjärranÖsternRedaktören säger, som vanligt; Islam, en sprängande religion!

 


Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: