Kan SD dementera bojkott av alternativmedia?


VALET 2018. Med totalt över 4.000 externa länkar på Twitter har de aldrig ens retweetat något som innehåller en länk till Petterssons blogg. 

Sverigedemokraternas har totalt 28 Twitterkonton som har med ledningsgruppen och riksdagen att göra. Det verkar råda ett totalförbud.

SD har heller aldrig trots 700 reportage länkat till Gransknings Sverige. Nya Tider med flera saknas också i Twitterflödet.

Vi har tidigare skrivit om detta, som det verkar totalförbud:

 1. Otillåtna sidor att länka till, för en Sverigedemokrat
 2. Otillåtna sidor att länka till, för en Sverigedemokrat

-Pettersson undrar vad SD:s ledning håller på med? Vi visste sedan tidigare att SD är enormt toppstyrda och att många dugliga personer har kastats ut i kylan och jag erkänner att jag kallat en del i SD:s ledning för skitstövlar men det är inte utan anledning. Vi arbetar med opinionsbildning för att få till en ny regering och utan alternativmedia hade SD aldrig varit där de är idag.

SD länkar naturligtvis till vilka de vill, det som väcker frågetecken är om de aktivt bojkottar vissa fria medier.

Det verkar som SD:s ledning gillar det vi skriver om men inte oss, jag ser gärna en förklaring på detta? Eller vill Åkesson i själva verket gå på Nobelfesten bland det fina folket i stället för att förändra Sverige?

Nåväl, vi har lite tid att fundera till den 9 september 2018, ska vi få förändring på riktigt eller en åttaklöver…

Stöd bloggen…


35 responses to “Kan SD dementera bojkott av alternativmedia?

 • #Jag är varken här eller där

  Det gäller att hålla i de extraprocenten som SD lyckats förskansa sig. Varför länka till alternativmedia för att glädja kärnväljarna och halka ner på 15% igen. Var sak har sin tid, var så lugn Pettersson kommer att få sin kredd. ”more haste, less speed”.

  Gilla

 • Gammaldags Svensk

  :/ Pettersson.
  Kan inte du bjuda in SD till debatt på din blogg tillsammans med alla dina följare? Du kan även ställa frågan till AFS och andra partier. De skulle vara bra att innan valet få ställa frågor. Bli först med en debatt på en blogg där yttrandefriheten och demokratin gäller.

  Gilla

 • SvenskMan77

  Pettersons blogg har för högt till tak för sd.
  Så är det bara.

  Gilla

 • Janne

  Det handlar bara om att våra politiska företrädare inte vill ägna dyrbar intervjutid i MSM till att svara på luddiga anklagelser mot sajter som man inte har någon som helst kontroll över. (En länk till vissa sajter hade definitivt lett till just det, och politikerna gör rätt som väljer bort den typen av tänkbara intervjusituationer.)

  Gilla

 • Peter Skoglund

  Politik är som fotboll. Det behövs en hel del av taktiskt upplägg.

  Det grundläggande spelet man har, måste hela tiden anpassas och justeras lite. Beroende på vilka motståndare man möter.

  Som supporter av ett lag/parti, är man inte alltid nöjd med detaljerna, hur ”coachingen” sköts, till och från. Men vägen fram till en seger, innebär att ha tålamod och överseende med sådant.

  För i ett lagspel så är det lagets gemensamma framgång, som ska hyllas.

  Gilla

 • Emil

  Så här skrev jag angående detta för några dagar sedan: ”Man tycks inte förstå hos Sverigedemokraterna varför man fått och får så mycket och stort stöd på så kort tid. Helt kortfattat beror det till 99% på att vi i Sverige har en fantastiskt kompetent ”alternativmedia” som berättar om sådant som massmedierna förtiger. Hade det inte varit för den alternativa median med dess ocensurerade nyheter hade SD knappast ens varit ett riksdagsparti.” Vill du läsa hela texten? https://blottettlitetstra.wordpress.com/2018/07/24/hosten-val/
  Jag vill inte orsaka splittring i ”våra led”, men, har vi råd med att riskera att SD helt och hållet blir tandlösa genom att ”PK-iseras”? Jag tycker/tror att ett parti som AfS är totalt nödvändigt om detta skall undvikas….SD går våra fienders ärenden om de inte vågar och vill kämpa för det deras väljare vill. De får skylla sig själva till 100% att de nu fått en stark konkurrent. Det hade inte behövt hända…om de hade spelat sina kort rätt! Sverigedemokraterna är INTE Sveriges räddning som många tycks tro, en BRA POLITIK är räddningen OAVSETT vilket parti som för den.

  Gilla

 • bajen666

  Peterson på krigsstigen. först AfS och nu SD…vad är det det som sker.?

  Gilla

 • thundernest500hotmailcom

  Läser din utmärkta blogg flera gånger dagligen. Bidrar även ekonomist med att stödja din eminenta verksamhet!

  Gilla

 • Carina-Fina

  Morrn. Jag kan förstå att det upplevs som fisförnämt och otacksamt att dom som vi i nymedia lyfter och bär, med hjälp av vår passion för det gamla Sverige och svenskens fri- och rättigheter, inte tycks vilja beblanda sig med oss.
  Jag plitar och brinner gratis på min lilla blogg och vet att den läses av SDtoppen. Men jag bryr mig faktiskt inte om att de inte länkar eller utåt tar ställning för mig och min blogg. Jag vet hur en liten tuss kan bli en hel bomullsplantage, jag vet hur brunsmetarna står beredda. Speciellt nu inför Hata-Sd-valet.
  Jag tycker det är klokt, en strategi för att inte ge extremvänstermonopolet något gratis. Om SD får inflytande efter valet hoppas jag att de lyckas förändra tillbaka till den tid då yttrandefrihet rådde, och man fick umgås och synas med vem man vill. Därför har jag tålamod.

  Gilla

  • Stenbock

   Carina:
   Vi är många som läser din blogg,om inte dagligen,så flera gånger i veckan.Beundrar det stora arbete du lägger ner,med dina olika inlägg.Ögnar även över vad dina ”kommentatorer” har att säga. Finns redan nedtecknat i stort min egen syn,finns ju inget att tillägga.
   Grattis för att du har ju också lyckats knyta till dig en del,mycket balanserade läsare !!

   Gilla

   • Carina-Fina

    Tack Stenbock för att du läser, tack också för att du förstod andemeningen med min kommentar! Hur skulle Jimmie Åkesson kunna försöka rädda Sverige med sin politik om han hade tid att sitta och kommenterade nybloggar?

    Gilla

  • mobelmanen

   Carina, du har förmodligen rätt. SD vill maximera sitt väljarstöd och har santidigt mycket negativa erfarenheter från tidigare val där brunsmetning var favorit taktiken. Att vara försiktig nu är nog det smartaste dem kan göra nu. Expo mdf vill nog hitta ett sätt att sänka SD och kommer förmodligen försöka med det!

   Gilla

  • Sisu

   Bra och vettigt inlägg. Skynda långsamt är förnuftigt.

   Gilla

  • Gus

   Hur bra som helst Carina Fina ! 😊

   Gilla

  • noseferatu

   Bra skrivet.
   Vi vet att etablerad media och deras kompisar i intresseorganisationerna bara väntar på att få sätta klorna i något smaskigt och en Sverigedemokrat som länkar till ett inlägg där kommentarerna inte är rumsrena är hett villebråd.

   Visst är det så att Sverigedemokratiska representanter besöker både Petterssons, Samhällsnytt och andra alternativa medier. Var finns tvånget att man måste länka till det man läser?

   Inser man inte vad som finns att förlora?

   Gilla

 • Grune

  Jag håller med om att man saknar inlägg från Åkesson och Co här på bloggen.

  Gilla

 • Nosferatu

  Tror jag vet svaret. Kolla kommentarerna. Alla är inte rumsrena och detta skulle etablissemanget nappa på direkt.

  Gilla

  • Anders Johansson

   Men det måste väl ändå vara den som kommentar som är ansvarig för sin kommentar, det kan väl inte en person som håller i en blogg vara?

   Gilla

 • Mr Jordan

  Kanske är det dags för SD-toppen att lämna Sölvesborg, Lund och Stockholm, och bege sig ut på en resa i Sverige. Lätt fånget, lätt förgånget! Positionering är en sak men hänger man av väljarna så kommer det att kosta. Det kan mycket väl bli ett strålande valresultat men sedan då?

  Gilla

 • gammal gubbe

  När går bögparaden i Mecka?!

  En stor raggningsfest pågår här i Stockholm i en hel vecka sk pridevecka och staden invaderas av straponflator och läderbögar från alla håll och kanter. Som gammal gubbe tycker man det i alla fall är till hälften kul.
  Gammal gubbe undrar dock vad det utbredda hatet i böglägret mot SD kommer sig ifrån. Det tycks som att de flesta på något vis fått om bakfoten att det är Sveriges vänner som är hotet mot bögeriet. SD-hatade bögar och flator skulle behöva skickas på studieresa till Mecka så att de kanske kan få lära något om världen, när eller om de dvs återvänder med skinnet i behåll.

  Gilla

 • Torleif

  SD är töntar. Som svensk under yttrandefrihet och demokrati så får man länka vart man vill. SD är annars ett kommunistiskt parti.

  Gilla

 • ossie

  Utan alternativmedia hade inte SD varit där dom är idag. Minns Mathias Kalssons fegande när han intevjuades av suggan Lena Melin och fick frågan vad han helst läser Avpixlat eller aftonbladet. Han ville inte svara på denna enkla fråga. Som att svara på vad man läser lögn eller sanning.

  Gillad av 1 person

 • Pettersson

  Argus har fel, det går inte att vara rädd för vad som skrivs bland kommentarerna och dessa är inte bättre på SD:s sidor än på alternativmedia.

  Naturligtvis ska ta allra värsta raderas men den som skriver har ansvaret och det går inte att hålla total kontroll.

  Gillad av 1 person

 • Hanna

  Håller med Argus nedan, som media och privatpersoner agerar numera har man inte råd med klantkommentarer som ibland dyker upp. Media tar alla chanser att smutskasta SD men glädjande nog har inte stödet gått ner i opinionsmätningarna och de kliar sig i huvudet och undrar hur det kommer sig..? Antagligen är invandringen för viktig fråga för väljarna och då har man överseende. Men nya väljare vill man inte skrämma bort och räkna med att media och hela pk-Sverige kommer försöka!

  Gilla

  • Grune

   Det är nog så att fler och fler har kommit fram till att invandrarfrågan inte handlar om människor utan om pengar.
   De går alldeles för mycket av våra skattepengar till invandringen så det blir ingenting över till annat. Det är det som är kruxet.

   Gilla

  • Stenbock

   Samt om våldtäkter,mord,rån,inbrott,fönsterfall,bedrägerier,m.m. m.m. !
   Sedan vad gäller SD och deras frånvaro från bloggen,är väl detta inte enbart av ondo. Fundera om alla partier skulle sitta och kommentera hos Pettersson.
   Många har en felaktig bild av dessa folkvalda. Dessa stafflifigurer är som du och jag,med inslag av misslyckade.På andra sidan,finns skitstövlar som trippar fram med högburet huvud,och ser dessa poster som ett adelstecken.
   Finns t.o.m. de som gärna skulle sätta ”von”,före sina namn Olsson, Jacobsson och Karlsson !!
   Nu är detta ju inget specifikt för SD. Sådana finns ju en hel drös av (20-tal) i Absurdska regeringen !

   Gilla

 • Gammaldags Svensk

  Vad har hänt i politiken på 20 år? Tänk om Vivian Franzén hade fått igenom sin politik 1994 då hade inte Sverige blivit ett U- land.
  Jag hoppas att SD visar sin tacksamhet mot sina väljare och de alternativa medierna genom att stå upp för dom. Jag vill inte rösta på ett parti som vill vara alla till lags.

  Gilla

  • Lena

   Ny Demokrati, ja tänk om deras politik då för 24 år sedan hade fallit svensken i sinnet, vi hade nu haft ett normalt och trivsamt land !

   Gilla

 • Peter Kostin

  Efter att ha läst boken om folkhemmet av Åkesson, så förstår jag vad Angry Foreigner menar när han säger att det som tycker att SD är för mycket vänster ska rösta på Medborgerlig Samling.
  Om SD börjar tiga för att inte stöta sig med de etablerade media och politiker så kommer dom att liksom NyD dö sotdöden. Det är ju uppkäftigheten som drar till sig nya missnöjda väljare. För det är ju bara döda fiskar som följer med strömmen.

  Gillad av 1 person

 • fullsula

  De har väl edan svarat på det?
  I ett av inläggen hade någon skrivit och frågat, och publicerade svaret i en av kommentarerna.

  Gilla

 • Argus

  Det kallas för att sitta still i båten och inte dra på sig onödig fientlig eld. Om det finns en endaste idiot som kommenterar även om kommentaren raderas nästan omgående kan man ge sig den på att MSM snokar upp den. Jag vet att det kokar oceaner av vrede i stugorna men det finns sätt att fullständigt förgöra fienden utan att den kan svars utan att tappa ansiktet. Vi har alla mästare i Nigel Farage och Jordan B. Peterson.

  Gillad av 2 personer

  • Lena

   Argus :
   ”Tappa ansiktet”som japaner aldrig kan göra…….det kräver framförhållning och det vet de.
   I Sverige gömmer vi huvudet istället , gör alla fel och fegar ur !

   Gilla

  • Carina-Fina

   10 tummar ner, betyder det att dessa tio personer tänker rumla runt i båten och dra på sig onödig och fientlig eld?

   Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: