Centerpartiets nya linje

Centerpartiet övergav landsbygden när man 2006 ville nå ut till Stureplans överklass. Nu verkar överklassen överges till förmån för vår nya adel.

Johanna Jönsson är Centerpartiets migrationstalesperson. Så sent som i somras satt hon i TV och förklarade att regeringens nya gymnasieamnesti egentligen är en dålig lag, trots att Centerpartiet röstade för den. Nu tänker samma Johanna Jönsson begära möte med Migrationsverkets insynsråd och migrationsminister Heléne Fritzon för att be dem ta upp prövningarna av de 9 000 afghanerna efter det att Migrationsdomstolarna i Malmö och Stockholm tidigare reagerat över lagens alla brister.

Vänsternätverket Vistårinteut har funnit en ny kelgris i Centerpartiets Johanna Jönsson. Hon som egentligen tycker att lagen är en dålig lag, men som nu vill se att den dåliga lagen prövas igen så att 9 000 afghanska unga män får rätt att stanna i Sverige.

Fler som tycker att Centerpartiet tappat all vett och sans?

Fast jag måste erkänna en sak. Första gången jag fick chansen att rösta, gick min röst till C. På den tiden var partiet det som stod upp för landsbygdens och böndernas villkor, men det var då det? Jag ligger inte sömnlös p.g.a. det valet, men visst önskar jag idag att partiet ramlat ur riksdagen för ett antal mandatperioder sedan.

12 thoughts on “Centerpartiets nya linje

 1. Centerpatiet styrs av unga kvinnor idag dom tänker emetionellt inte rationellt.
  Dom har inget konsekvent tänk, att låta 9000 lycksökare stanna är inte bra för samhället vi kan säker räkna med ett hundra tal fler våldtäkter ,våldsbrott.
  Men det bryr sig inte dom här korkade småflickorn sig om det är inte dom som blir drabbade. Bara dom får visa sig duktiga och goda och få många likes så gror deras extrema egocentriska sida.

 2. Centerpartiet måste vara ett unikt parti. Man är så in i helvete korkade så man röstar på ett lagförslag som man tycker är riktigt dåligt.
  Det säger precis allt om detta opålitliga skitparti.
  Ursäkta språket!

 3. Stefan,

  du behöver inte känna ånger eller liknande, för att ha röstat på några som senare aktivt valt den definitiva vägen mot mentalt haveri. Det är omöjligt att veta i förväg, om samhällsdestruktiva krafter (vänstern) kommer att kapa ett parti. Dock finns det några, som redan har det inbyggt från början … Lösningen är att rösta bort dem alla från politiken.

 4. Tror vänsternätverket Vistårinteut på tomten? Som i detta fallet är Johanna Jönsson – centerpartiets migrationstalesperson … (Videon nedan är från 22 dec. 2015)

  [youtube https://www.youtube.com/watch?v=N-RgfXErlNI&w=560&h=315%5D

  Det har ju hittills inte gått så bra med julklappsutdelningen till c:a 9000 ljugande afghanska männen utan asylskäl som sedan länge befinner sig olagligt i Sverige.

  Regeringen med stöd av (V) och (C) har i riksdagen röstat igenom en lag som två migrationsdomstolar hittills hävdat att lagen har så allvarliga brister att den inte går att följa, ffa går det inte att infria villkoret att individernas identiteter med säkerhet skall kunna fastställas.

  Julklappssäcken verkar hittills vara tom och man får väl innerligt hoppas att det förblir så. Att fixa julklappar till illegala asylanter med olagliga metoder borde väl juristen och centerledaren Annie Lööf kunna avstyra i stället för att stödja …

  https://i.imgur.com/ExxsbtH.jpg

  … eller?

 5. Jordbruket i Sverige likt jordbruket i många andra EU- länder lider under torkan, vi kommer att få en höst, vinter och vår som är pinsamt tom på tex vete.
  Bara i Egypten så är de 100 miljoner som vill äta, var från vilket land skall skall de få mat ifrån ?
  Barnbegränsning i fattiga länder först sedan får vi se.
  Jag blir illa berörd av alla barn som föds som ingen kan föda upp, Sverige kan inte heller, fatta det !
  https://www.svt.se/nyheter/lokalt/vasterbotten/integrerar-nyanlanda-med-fika-och-dans
  Integreras vilket skitsnack !

 6. Det är dags att lägga jordbruket under staten, om det ska låta som det gör hos Centerpartiet. Stureplans – centern utan koll på hur mat produceras. Det är inte en lyxbransch som ska bära sig själv. Jag har djup avsmak för dagens politiker.

Kommentera