Afghanen som Elin Ersson försökte få kvar i Sverige intervjuad i Kabul

INVANDRING. Ismail Khawari, 26 år, var den man vars utvisning rättshaveristen Elin Ersson försökte stoppa och fick stöd för det av Svenska Advokatsamfundets generalsekreterare Anne Ramberg med flera. 

Ismail Khawari, numera i Kabul
 • Vi kan kalla Elins auktion för ett totalt misslyckande ur hennes och rättshaveristernas synpunkt. Khawari var inte ens med på planet, det var en 52-årig afghan dömd för misshandel som suttit av sitt fängelse straff och nu skulle hem.
 • Ismail Khawari är också i Kabul, något försenad.
 • Elin Ersson undersöks av Åklagarmyndigheten för brott mot luftfartsförordningen.

Ismail har fått avslag på sin asylansökan tre gånger, trots att hans mor och två systrar bor i Sverige. Ismail är född i Afghanistan men uppvuxen i Iran.

Han har bott i Sverige rätt länge men inte lärt sig svenska och inte arbetat på grund av psykiska problem enligt honom själv.

Efter att ha fått avslag tre gånger i Sverige åkte han till Tyskland där han eller inte fick asyl och återvände då till Sverige där han greps.

I Sverige har han hållits i förvar i åtta månader och behandlats dåligt av ”rasister” enligt honom själv.

Tidningen Deutsche Welle har pratat med herr Khawari i Kabul, detta trots att han enligt fröken Ersson skulle dö om han utvisades till Afghanistan.

-Pettersson funderar lite över Elin och andra rättshaveristers auktioner, det är inte första gången protestauktioner sker. De köper biljetter till de plan som utvisningarna sker med och protesterar ombord.

Vem talar om när och med vilka bolag utvisningarna sker? Vem informerar Batixhäxorna? Har aktivisterna en medarbetare på Migrationsverket?

Stöd bloggen…

Om Elin Ersson på bloggen…

29 thoughts on “Afghanen som Elin Ersson försökte få kvar i Sverige intervjuad i Kabul

 1. Jag tycker Sverige skall börja använda El Al från Israel. De har beväpnade vakter på alla flyg som kan ta hand om terrorister som Elin.

 2. Hej !
  Ni som säger att hon gjorde fel och det är ingen fara i Afghanistan ! Jag ställer några frågor till er !
  Då när ni hade sådan liknande rörligt och kass situation som mitt hemland när alla er var under kyrkornas press och alla var under faran och hunger och fattigdom vad gjorde ni för något ?
  Yes ! Många av er rymde från Sverige rymde från ert hemland och släppte allting bakåt och emigrerade till Amerika och andra länder .
  Nuförtiden har vi samma situationen som ni har haft för förut , vi springer ifrån vårt egna land och släppte allting i hemlandet och reste genom 11 länder olagligt och vi alla har upplevt faran hunger och fattigdom så som ni svenskar har gjort för ett tag sen !
  Ingen av dom som kommit vill utvisas till Afghanistan det ville ni inte heller ni som resterades i Amerika !
  Vi kan vara stort hjälp här till Sverige så som de från Yugoslavia har varit nu i 28 år !

  • Ingen svensk som immigrerade ljög om sitt ålder, eller förväntade det sig leva på bidrag eller kräva något..De jobbade hårt fick kämpa mot infödingar om de mark och begick inte brott..

  • Varför kommer så många fghaner från Iran? Varför uppför ni inte er här. Respektlöst jagar ni folk i klungor och gör vad ni behagar.

 3. Sagan om Elin:

  Synd om Elin tyckte världen, fick ej vara med på färden
  Hon stod upp för sin afghan, han var dock på annat plan

  Vilka olyckliga öden, bägge skulle gå i döden
  Tänk att filma deras slut, Elin fick dock bäras ut

  Lilla Elin lydde släkten, sket i lagen och i fläkten
  Tårar rann och dårar vann, tro det gärna den som kan

 4. Vänsterextrema mångkulturälskande och etablissemangets gullegris Elin kommer att helgonförklaras klara sig från åtal och Afghanen blir garanterat kvar i paradiset Sverige !
  Allt annat vore en sensation.

 5. Lennart Matikainen snackar om ämnet i ”sommarplågan” och operasångerskor.

  Från den 27 juli 2018

 6. Dessa afghanska män är värnpliktiga fega desertörer som gömmer sig under kjolarna på svenska kärleksfulla fruntimmer. Låt kriminella äka tillbaka till sitt land och strida där med vapen i hand för egna faderlandet. Varför ska andra nationer strida mot talibaner och offra livet ? Det är varken deras land eller deras krig.

 7. Att de måste komma hit till det rasistiska landet då? Men får man allt gratis kanske man vågar klaga, makten ligger ju hos invandrarna numera. Dessutom är de räddningen på alla problem i Sverige.

 8. Lilla fröken Ersson skall naturligtvis lagföras och dömas till minst 6 månader och skadestånd till flygbolag, till oss staten. Detta för att varna andra virrhjärnor att ta efter hennes tilltag.

  • Eftersom hon uppenbarligen brinner för afghanhanars välmående, så borde hon förslagsvis åka till Afghanistan och hjälpa till med att arbeta för ett säkrare Afghanistan… Fast det är kanske svårt att dela gråtfulla selfies och få ryggdunkar av godhetsknarkare då, samt att det på riktigt skulle krävas äkta mod och kurage för detta..

  • Hon blir inte åtalad och dömd, hon kommer att bli helgonförklarad i dagens vänsterextrema dårhus Sverige !

 9. Varför åker inte Ismail till Portugal där det är väldigt tryggt och säkert ?? 🙂
  kan det vara att Portugal ges inga bidrag 🙂

  Ismail är en bidragsurfare och en lyckosökare som vet vilka länder som ger högsta bidragen,om inte Sverige så sökte han asyl i Tyskland där bidragen troligen är saftiga med ………….Ismail är troligen Iransk medborgare och ska vara där,inte i Europa.
  Varken iran eller i Afghanistan råder några krig vilket bla visas på att mängder av dessa folk åker hem på semester till sina hemländer ifrån Europa…………….

 10. Efter valet, när SD har erövrat det inflytande vi verkligen förtjänar, borde Inga-Britt Ahlenius få uppdraget att utreda Migränverket. För då händer det grejer ! Garanterat.

  • Då gäller det att alla ni som anser att SD kommer att göra vad som krävs för att börja prata öppet om verkligheten ,för att finna riktiga lösningar sätta det i praktik och rädda Sverige, vågar pratar med grannar, vänner, folk ni möter på jobbet,gym,gatan ,buss osv om SD Politik…
   Det gör jag ,varje dag…..

   • Samma här. Bara att nöta på. Varje dag. T.ex. peka på ständiga faktafel i ljugmedia. Presentera kalla siffror och statistik. Undvika allmänt svammel i svepande ordalag. Påminna om historiens största svek med den ”humanistiska stormakten”. Då vi kunnat gjort skillnad i stora delar av världen, om vi inte satsat på ljugande, bidragstörstande desertörer. Påminner ofta om oskicket i ordvalet : FLYKTINGAR. Max. 3% av de som invaderar oss är just det. Övriga urvattnar hela begreppet, de riktiga flyktingarna och oss skatteslavar. Etc…Etc. Kämpa på, alla Sverigevänner !

   • Precis Centurion ,det är allt som krävs …bemöta med fakta, vissa verkligheten och tala om sanningen .
    Vi måste exponera ”deras” planer som stöds av flera dokument …
    👏👏👏👏

   • Även jag.Varje dag delar jag kopierade blad, sätter på anslagstavlor och talar med folket. Var kan man beställa klistermärken?

  • Vilket valår syfta du på ? Men det är väl ok att drömma. De andra kommer att gadda ihop sig och blockera SD ska du få se

  • Blir spännande att 2022 utvärdera SD:s kraftfulla politiska insatser för Sveriges bästa och överlevnad !
   Hoppas att J.Å inte gör sin 100% övertygande väljarkår besviken.

 11. Säkert, sådana har funnits där förr, men ifall myndigheterna hade velat utvisa dom som ska hem, så går det ju att lura informatören också, sen går det säkert att ta reda på vem informatören är och avskeda personen.

Kommentera