Våldtäkt med bra signalement som allmänheten inte får veta

BROTTSLIGHET. En polispatrull som befinner sig i Limhamn blir kontaktad av allmänhet att det skett en våldtäkt i närområdet. Det visar sig vara en kvinna i 35-årsåldern som blivit överfallen av en ensam man som försökt att våldta henne. Mannen avbryts av att kvinnan slår sig loss och springer från platsen.

Kvinnan förs till sjukhus för undersökning. Den förmodade brottsplatsen spärras av. Polisens tekniker har gjort en brottsplatsundersökning. Kvinnan inte fysiskt skadad. Det finns bra signalementsuppgifter på gärningsmannen.

Polisen

-Pettersson undrar lite över det bra signalementet. Vill polisen inte peka ut skåningen?

Stöd bloggen…

25 thoughts on “Våldtäkt med bra signalement som allmänheten inte får veta

  1. Det är helt klarlagt att polisen inte får lämna ut signalement om det gäller en invandrare. Så lågt hat pk Sverige sjunkigt.

  2. Hade det varit en vit man hade det nog inte tagit lång tid för polisen att gå ut med ”de bra signalementsuppgifterna”.
    Polisen denna märkliga instans i vårt samhälle. Då talar jag inte om de patrullerande poliserna utan den högsta ledningen. Eliasson har ju tilldelats ett nytt förtroendeuppdrag (det är bra att ha partibok i S) så det kan väl bara bli bättre nu får vi hoppas.
    Undrar f.ö. hur det kändes för de anställda på MSB när de fick höra att lille Morgan och Löfvén tänkte dumpa mannen som lyckats förstöra Försäkringskassan och Polisen (Eliasson) hos dem?
    Inte så kul att gå till jobbet dagen efter ett sådant mardrömsbesked kan jag tänka mig.

  3. Byt ut den Polisledning som inte vill att gärningsmän för våldtäkter ska tas in. genom att mörka signalement. Ynkryggar och politiskt styrda som borde göra annat. De skydar inte brottsoffret utan den/de kriminella. Sjukt gjort.

  4. Trygghet i en ny tid? Gärningsmännen tackar och är trygga. Det måste bli ett slut med den rättsvidriga omsorgen om gärningsmännens säkerhet före brottsoffren. Det slår i flesta fall på samma orättvisa sätt när gärningsmannen är invandrad asylsökare t.ex. och offret är svensk vit. Vänd nu blad och börja bry er om den allmänhet ni är anställda för att skydda. Sagt till alla myndigheter i stat och kommuner inom rättssäkerhet. Skydda inte brottslingar och förminska inte deras illgärningar oavsett vilka de är. Det är viktigt för brottsoffren och deras anhöriga.

  5. Skall allmänheten börja göra polisens jobb. Sätta upp lappar överallt med varning för våldtäktsmän, signalement enligt den kvinna som klarat sig ur situationen och den som orkar medverka trots våldtäkt, beskriva våldtäktsmannen eller be om kopia på anmälan, kopiera och sätta upp överallt, eftersom vi inte kan använda nätet fullt ut, utan att riskera att bli avstängda. Vi som inte gillar FB har snart bara plakatmetoden och papperskopior att dela ut.

  6. Står det inte uttryckligen ”blond ljushyad man” som jag läste någon gång räknar man automatiskt med motsatsen! Det brukar stämma om man läser domar i dessa brottmål.

  7. Har Peter Springare försetts med munlås? Det är oroande
    tyst om honom nu, han som uttalade vad han såg o tyckte?

    • Har inte hört något om Olle Ljungbeck (Gävle) på sistone heller. Har alla hederliga, modiga svenskar isolerats och tystnats ned ? Var är de, bor de fortfarande i Sverige ?

      • Olle Ljungbeck skrev här. Jag publicerade allt men han blev sur om det dröjde en dag eller två.

        Sedan nekade jag en (1) insändare på grund av hotfullt och ovårdat språk. Då sa Olle upp bekantskapen.

        Olle är 86 år.

    • Han lägger väl merparten av sin fritid på nybildade Örebropartiet tillsammans med Markus Allard. Tror att PS twittrade senast runt 10 juli, men deras parti har nog goda chanser i lokalvalet i höst.

    • Springare tystades och vek ner sig efter sina verklighetsförankrade uttalanden, han är numera politiker i Örebro partiet och då ligger han naturligtvis lågt med ärliga åsikter !
      Det var mycket snack i början men sedan planerade det ut till just ingenting.

  8. Polisen har garanterat order uppifrån att inte ange signallament,
    för då framkommer det med all tydlighet att det går att koppla
    till vissa grupper, därför kör man med löjliga ord som att
    Polisen är förtegen , misstänkt 35 årig osv osv.

    Visst är det märkligt, förr i tiden var tips från allmänheten bästa sättet att klara upp o få fast gärningsmannen, men idag verkar man mest vilja skydda brottslingen.

    • Polisen har uppifrån en uppsjö med förhållningsorder.
      En polis sade redan på -90 talet med att de får inte och kan jobba, med att ta tag i buset som de själva vill.
      En bärgare talade om att han hade åkt för att bärga en polisbil med sönderstuckna däck.
      Fast poliserna stod en bit ifrån och såg förövarna göra dådet så ingrep de inte.
      Vilka signaler visar inte det utåt.

    • Klart att dagens politisk korrekta och totalt styrda ynkliga svenska dialogpolis får order från regeringen om vad de får göra och säga och naturligtvis vågar inte poliskåren på typiskt svenskt vis annat än att lyda !
      Undrar vad makthavarna skulle göra om hela poliskåren vägrade toppridas och ställde sig på de hederliga svenskarnas sida, skulle Molgan avskeda alla poliser ?

  9. Regeringen/socialdemokraterna har kontrakt med ”sekten” att de ska bidra till att de finns på alla viktiga poster i vårt fosterland!

    Vårt fosterland är snart inte VÅRT fosterland!

      • Eva,vilket onödigt kommentar,
        Alla andra förstår….
        Vad fantastiskt skulle det vara om rättstavelse var problemet i Sverige..

      • Inget sånt är onödigt. Rättstavningen samt rigurösa punktuationstecken ska man behärska 100%, ut av respekt för eget språk, om inte annat. En utbildad svensk har inte råd att slarva bort modersmålet, särskilt nuförtiden när svenska språket håller på att massakreras av otillåtna grammatikaliska misstag och invandrarpikanterier i uttal !

      • Svenska språket sköter numera Google översätt om.
        Ungdomarna behöver inte lära sig vare sig skriva, läsa eller stava vårt modersmäl.
        Det är väl rasistiskt att uppvisa ett kunnande i svenska spräket?

      • En eller än ?
        Oj vilket välfärdsproblem, kan bli ett stavfel ibland men vi svensktalande riktigt infödda förstår ju ändå.

Kommentera