SD – ett parti som är helt utan värderingar


VALET 2018. Sverigedemokraterna är oförmögna att hantera migrationsfrågan och andra problem som vi står inför, påstår moderaternas gruppledare Tobias Billström i en debattartikel i Aftonbladet. 

Invandring och migration kommer fortsatt vara stora frågor både i valrörelsen och under de kommande åren. En stram och långsiktigt hållbar migrationspolitik måste bygga på att Sverige både tar sitt delansvar för en värld där många är på flykt och att vi samtidigt klarar av våra välfärdsåtaganden.

Moderaterna har gång på gång under mandatperioden varit tydliga med att vi behöver en stram och långsiktigt hållbar migration, fortsätter Billström vidare och avslutar med ”Vi kommer att göra allt vi kan för att våra idéer ska få maximalt genomslag och för att vi genomför de reformer som Sverige behöver…Vill man byta regering gör man alltså bäst i att rösta på Moderaterna”

-Pettersson konstaterar att när moderaterna lovar att göra allt de kan så ingår det inte att förhandla med SD enligt moderatledningen, dock är många lokala politiker villiga att göra upp med SD.

Billström påstår även att SD är oförmögna att hantera migrationsfrågan och andra problem som vi står inför, hur han nu kan veta det när SD aldrig har fått något inflytande.

Däremot vet jag att Moderaterna har ett stort ansvar för dagens situation, dels åren 2006 till 2014 då regeringen styrdes av M och dels de fyra senaste åren då S+MP styrt med hjälp av moderaterna…

Ynkligt Billström! Men ni som litar på att Billström och Moderaterna tänker genomföra det de har kunnat gjort de senaste tolv åren den kommande mandatperioden röstar naturligtvis på Billström och M, ni andra får fundera på ett alternativ.

Kommer du ihåg era vallöften inför valet 2010, hur många av dem genomförde ni 2010-2014?

Moderaterna och Tobias Billström krävde inför valet 2010 väsentligt hårdare invandringspolitik med självklara förslag som: Sverige som invandrarland måste se sanningen i vitögat.

 • I Sverige gäller svensk lag.
 • Medborgarskap som getts på felaktiga grunder, exempelvis genom falsk identitet, hot eller mutor ska återkallas.
 • Den som får avslag på sin asylansökan ska inte kunna stanna kvar i landet.
 • Utländska medborgare som dömts för grova brott ska utvisas.
 • Invandrare ska inte ha rätt att fritt välja bostadsort.
 • Tillräckliga kunskaper i svenska måste bli obligatoriskt.
 • Vägen till Sverige kan inte enbart bygga på asylsökande och deras anhöriga.

Svensk migrations- och integrationspolitik har misslyckats, sa Billström och Reinfeldt innan valet, efter gjorde de upp med Miljöpartiet.

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 


27 responses to “SD – ett parti som är helt utan värderingar

 • Johan

  Gäsp. Till sjuklövern: vi vet vad ni vill. Farsen inför valet har startat men er gemensamma agenda är alltför genomskinlig.

  Gilla

 • Jörgen

  Om man ser till övriga kräkmedelpartiers värderingar så är det en fördel att inga värderingar ha.
  V= öppna gränser
  S= allt till alla
  L= tillåt nekrofili
  M=öppna era hjärtan
  C= dra ner era byxor och sära

  Gilla

 • per22

  Det är otroligt att detta uttalande kommer från en representant för ett part som under Reinfeldts ledning, gjort allt för att förstöra Sverige med massinvandring.

  Gillad av 1 person

 • Peter Skoglund

  Tobias Billström???

  Själv lyssnar hellre tio gånger av tio på Jens Ganman.

  Kommer betydligt närmare verkligheten då. Precis som jag själv vet hur den ser ut, och har utvecklats under så många år av sosse och moderat styre i Sverige.

  .

  Gilla

  • Peter Skoglund

   ”Själv lyssnar jag hellre tio gånger av tio, på Jens Ganman”.

   Liten rättelse av mig själv…ursäkta min ordblindhet.

   Gilla

 • Hans Nilsson

  Billström är en lögnhals med ett minne som en lus och skall förpassas till avdankade politikers dynghög. Bara åsynen av politikerskället får en att må jävligt illa.

  Gilla

 • ladulaas

  Moderaterna har, efter 8 års vanstyre av Fredrik ”svenskt är bara barbariet” Reinfeldt och Anders Borg, förlorat allt existensberättigande. Det partiet skulle raderas från den politiska kartan.

  Under sken att tala för frihet och demokrati, försöker nu denne Billström återigen pracka på oss sin ultraliberalism. Det är just denna ultraliberalism – fri rörlighet för människor och kapital, fri rörlighet för allehanda lycksökare och europé-hatare – som nu håller på att krossa Europa och kasta det in i kaos och inbördeskrig.

  Det är ultraliberalismens genustrams som har förstört högskoleforskningen i Sverige. Det är ultraliberalismens sjuka idéer som har förstört den svenska skolan. Det är ultraliberalismen som gjort att media – även statliga – vräker sexuella perversiteter över oss. Det är ultraliberalismen som har låtit gangsterväldet breda ut sig. Det är ultraliberalismen som har släppt in hundratusentals anhängare av muslimska kafir*-hatare i vårt land och vräkt svenska skattemedel över dem.

  Det är oerhört avslöjande att både Reinfeldt och Borg numera – helt öppet – inkasserar betalningen från de amerikanska storbanker, för vilka de fått Moder Svea att ligga med särade ben, för allsköns internationella oligarker, andra gangsters och övriga lycksökare att förlusta sig på.

  Först har dessa ultraliberaler perverterat oss med den ”sexuella revolutionen” under hela efterkrigstiden. När ultraliberalerna väl har fått svenska flickor att klä sig i utmanande trasor, som nedknarkade gatluder, lockar man hit muslimerna, väl medvetna om att dessa kommer att förakta dem och våldta dem – helt enligt islamisk sed.

  Det är Moderaterna, och det andra ultraliberala packet i 7-klövern (inklusive Kristdemokraterna!) som dragit på oss det anarkistiska elände, som nu bryter ned Sverige och de andra staterna i Västeuropa, så att vi blir lätta byten för globalisterna och deras New World Order.

  */Kafir: Alla som inte är muslimer.

  Gilla

 • Kenth Andersson

  Vad är problemet ?
  SD behöver ju bara börja leverera verklig verkstad efter valet 2018 och visa M och övriga partier att man står för det man lovat sin väljarkår när det gäller att rädda Folkhemmet.

  Gilla

 • SasjaL

  [klirr] Gick sista glasrutan där …?

  Gilla

 • Argus

  De analyser av SD:s väljarstöd visar att det är jämn fördelning av väljarsympatier från vänster till höger, extremlägena undantagna. Det är partiet ensam om, de andra lutar åt ena eller andra hållet. Det som istället förenar SD:s väljare är motståndet mot massinvandring. SD:s väljare har alltså dragit slutsatsen av de andra partiernas motvilja att åtgärda problemen att det finns bara ett parti om de önskar få ett slut på det.

  Gilla

 • Bosse S

  Tobias Billström, en vindflöjel politiskt och enl. egen beskrivning bisexuell, antagligen för att skapa sig fördelar som lyfter in honom före i kön till gotteborden. Lita aldrig på en politiker med en massa märkliga preferenser. Han är som många andra politikerbroilers väldigt villig att gå över lik för att få toppjobbet. Han har en hel del kopplat till förstörelsen av vårt samhälle på sitt samvete. Förr i tiden hade han fått välja mellan avrättning och landsflykt.

  Gilla

 • ruben

  Hela sju-klövern har fått sina chanser och förtjänar inget nytt förtroende den här gången. Inga fel på moderaternas punkter på förslag, men det skall genomföras också. Det kan inte bli så mycket sämre än vad regeringsallianser och myndigheter åstadkommit med ständigt höjda skatter och sjunkande välfärd för redan fattiga svenskar. Motviljan av migration har orsakat alla dessa ”utsatta bostadsområden” med dominerande utländska kriminella gäng och regelbundna upplopp, bilbränder och stenkastning på utryckningspersonal. Skolorna har tappat kvalité t.ex. Sverige känns trasigt och lockar inte mej längre till några längre semesterutflykter i bil på det sätt jag tidigare gjort med glädje. På tal om trygghet i en ny tid, så larmar privata människor sina hem i en aldrig tidigare takt. Vad händer egentligen i landet?

  Gilla

 • Gus

  Moderaterna förlorade sina väljare i och med DÖ 2014. Nu återstår för dessa politiker att söka nya riktiga jobb och arbeten . Vård och byggbranchen behöver förstärkas ….

  Gilla

  • anne b rat

   Städbranschen också, den där pajasen och hans kompisar i alliansen skulle tvingas städa upp landet Sverige, efter allt jävelskap de ställde till med under sina åtta år.

   Gilla

 • Kurt Edvardsson

  DÖ, vilka stöder den om inte hela L,C,M,KD oxh mws M som initiativtagare.

  Gilla

 • Jag

  OjOj! SverigeFrånVända s k ”politiker” inom sjuklövern. De förnekar bestämt till vad dessa inom politikeradeln ställt till med. De är – enligt mig – landsförrädare! De har sålt landet Sverige billigt till förmån för MENA-individer!
  En röst på sjuklövern är en förlorad röst!
  En röst på fortsatt vanstyre av Sverige!
  Vi behöver ge SD chansen att få styra, under flera mandatperioder, för att ställa landet Sverige i någorlunda ordning igen.

  Gilla

  • Kenth Andersson

   Utgår ifrån att om SD får politiskt inflytande efter valet i September inte kommer att göra sin förväntansfulla väljarkår besviken utan omvandlar sina teoretiska vallöften till verklighet och därmed får ordning på det som finns kvar av det forna fina svenska Folkhemmet men om SD nu mot förmodan inte räddar Sverige framöver så har J.Å säkert en mycket bra förklaring till varför en förklaring som SD:s väljare antagligen skulle acceptera.

   Gilla

 • Danne

  Moderaterna, som resten av sjuklövern, styrs av inkompetenta broilers.
  De tror att väljarna är dumma i huvudet och inte har sett hur problemen uppstått.

  Gilla

 • Jan

  Billström skall inte tala om att sakna värderingar.
  Han har visat att han säga vad som helst bara det gillas uppåt.

  Gilla

 • etnisksvensk

  Tja, i opinionsundersökning efter opinionsundersökning så blir det sämre och sämre för både M och S. Det börjar faktiskt bli ”Yngve Holmberg – varning” för M!
  Har Billström blivit dement? Han tycks inte komma ihåg att han satt i regeringen ”Reinfeldt” från 2006 till 2014 och var med i ”DÖ” 2014 tillsammans med ”Abrakadabra & Co.”
  Såå Billström, dags att vara en aning ”skitnödig” nu när valet närmar sig och ”köttgrytorna” tycks vara avlägsna?
  Tobias Billström, alias ”Kalles klätterträd; Det svenska folket går numera inte på den ”lätta”!

  Gillad av 2 personer

 • ossie

  Rent skrattretande ordbajseri.

  Gillad av 1 person

 • Grune

  Moderaterna och övriga 7-klövern skall absolut inte uttala sig om att sköta Sverige.
  De senast 50 åren har dom fått chansen och misslyckats totalt.
  Det finns bara ett parti i riksdagen som aldrig har haft chansen att prova på den saken och det är SD.
  7-klövern är väldigt snabba nu i valtider att göra om alla sanningar om SD till lögner och påstå saker om dom som det absolut inte finns någon som helst grund i eller sanning i.

  Gillad av 1 person

 • Benke

  Vart tog ” öppna våra hjärtanas vägen”. Det blåser vinbyar åt olika håll på partikansliet hos moderaterna. Och det verkar som de vänder kappan varje gång det blåser.
  Man kan sammanfatta att det är lätt att vara politiker och prata om vad som ska göras, men när det ska göras blir det inte ens in liten tummetott.

  Gillad av 1 person

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: