Stäng

Höga skatter ger inget civilförsvar, inget försvar, långa vårdköer och hög brottslighet

SKATTER. Socialdemokraten och Aftonbladets politiske chefredaktör Anders Lindberg konstaterar att över 40 år med världens högsta skatter, de flesta av dem med socialdemokratiskt styre har gett oss en beredskap som inte kan sänka bränder, gjort oss utan försvar, en skola i kaos, rekordlånga köer i vården, dagliga skottlossningar på gatorna, men herr Lindberg vill försöka med mer av samma…

 Twitter

15 reaktioner på “Höga skatter ger inget civilförsvar, inget försvar, långa vårdköer och hög brottslighet

 1. Trots höga skatter och invandringen så kan vi inte släcka våra egna bränder, inte kan få tyst på lindberg, måste lägga ner sjukvård, inte kan få fungerade skolor, inte får pensioner, inte får bostäder, får högre brottslighet, måste föda analfabeter och arbetsskygga, måste se kvinnor våldtas.
  Men bort med Lindberg och anhang. De påminner om dem som var anställda på pravda, papegojor utan egen hjärna.

  Vi kommer aldrig att låta vårt land bli en filial till mena. Efter valet måste vi börja med de illegala och sedan de som inte hör hemma här, islamister och brottslingar.

  1. Jo, nog är naiva så det räcker och blir över! Ordet naiv räcker heller inte till för att beskriva vad ovanstående typer sysslar med.

  2. A.L behöver ju i alla fall inte känna sig ensam bland Sveriges naiva och konflikträdda befolkning som har åsikter hemma runt köksbordet och sedan alltid förväntar sig att någon annan ska fixa biffen !
   Sådana väljare sådana makthavare och därmed sådan politik, mycket enkelt att begripa.

 2. Jag skulle kunna fortsätta med den hatade myndigheten Arbetsförmedlingen.
  Öppna era hjärtatan sa Reinfeldt, vi bygger inga murar sa Löfven och släppte in en miljon människor som inte kan, förmår eller vill jobba.
  Politikerna skäller på Arbetsförmedlingen för att de inte kan matcha dessa till arbete.
  Tänk om de värdelösa journalisterna i gammelmedia kunde fråga politikerna,
  – till vilket arbete ska Arbetsförmedlingen match dessa människor som är analfabeter eller jordbrukare från medeltiden.
  – Latrintömmare, något annat duger de inte till. Dessvärre finns det inga latriner kvar i Sverige.
  Löfven trodde dom var läkare och civilingenjörer. Det ska jag säga dig Löfven, om flyktingarna ljuger om var dom kommer ifrån, vad dom flytt ifrån och vad dom heter, varför skulle dom tala sanning om sin utbildning?
  Så varsågod svenska folket en miljon människor som inte vill eller kan jobba utan föredrar att leva på bidrag, och det är Arbetsförmedlingens fel.
  Det är som att säga att det är Svensk bilprovnings fel att bilar går sönder.

 3. Denna fullkomliga idiot har fabricerat rätt många citat. Men varför ska man göra sig besväret att presentera Anders Lindbergs puerila idéer i en samlling just på en seriös blogg ? Hans ord är värdelösa, skrattretande, oförskämda, absurda – fantasmagorier av en tonåring som smygröker på.

 4. Världens högsta skatt ger världens högsta invandring per capita och världens högsta bistånd per capita tillsammans med norrmännen.
  Med andra ord vi får bara skit för pengarna
  Tack, tack så ini helvete mycket mia och 87%an.

 5. Det vore trevligt att få veta om du, Anders, tycker att beredskapen är god? Inte en tillstymmelse av kritik, riktad mot S, endast cirkelbevisning och snömos. Ynkligt, Anders!

 6. Vad ger höga skatter ja inte är det ett fungerande samhälle , däremot ett samhälle fullt med intelligensbefriade politiker , byråkrater och pappersvändare .

Kommentera

%d bloggare gillar detta: