Stäng

Om ni ännu inte fattat hur illa det är ställt…

CIVILFÖRSVAR. Myndigheten för Samhällsskydd och Beredskap, MSB, är en statlig myndighet med uppgift att utveckla samhällets förmåga att förebygga och hantera olyckor och kriser. 

Steget Efter

Arbetet sker tillsammans med många andra – kommuner, landsting, myndigheter och organisationer. När en allvarlig olycka eller kris inträffar ger vi stöd till de som ansvarar för att hantera krisen. Vi ska också se till att samhället lär sig av det som inträffat. MSB har också viktiga uppgifter inom civilt försvar.

-Pettersson inser att det är mycket, mycket värre än jag trodde, vi saknar folk, utrustning, planering, övning, vi saknar i princip allt men myndigheterna håller på med genusskit, finns det inga män som kan säga ifrån och slå näven i bordet. Det är nog nu!!!

Vi kan inte ha kärringar, oavsett kön som styr landet.

Länk till MSB.

9 reaktioner på “Om ni ännu inte fattat hur illa det är ställt…

 1. Med tanke på Sveriges framträdande plats inom genusforskningen, borde rimligtvis bränderna beakta landets exceptionella framsteg och varje enskild eldslåga därvid fråga sig huruvida den blir diskriminerad av en brandsoldat av manligt eller kvinnligt kön. Alla bränder som bekämpas av vita medelålders män kommer därför inte att låta sig begränsas enligt gällande feministiska doktrin, varför vår älskade feministiske GD Dan Eliasson i all sin politiska korrekthet förklarat att Sveriges bränder inte kan släckas varpå Statsministern låter dem brinna ut. Ingen av dessa herrar lär överhuvudtaget inte ha någon kontakt uppåt med regnguden Tor, eller andra gudar i andra riktningar för den sakens skull.

  Således, torde våra bränder nu enbart kunna släckas av kvinnliga brandsoldater oberoende av utseende, ålder och kompetens. Då lär det nog ta tid – åtminstone över valet – vilket nog är meningen enligt vanlig pervers socialdemokratisk politik.

  Rösta på ett levande Sverige i gult och blått – inte ett svart och utbränt.

 2. Ja, det är nog sju resor värre än någon kan tro. T.ex. borde brandförsvar öva vattenbombning regelbundet i torra skogar innan de tagit eld. Man vinner då två-tre syften, övning av personal, uppdatering av material och förebyggande mot bränder. När torka råder, så bör de alltså öka övningsinsatserna för att hindra bränder. Jag tror inte torka eller eld har något genus? Håll till godo MSB.

 3. Man borde väl gratulera brandmännen som bekämpar skogsbränderna i Sverige.
  2018-07-22 härjade 74 bränder i Sverige. 2018-07-23 härjar 27 st. dom har alltså släkt 47 st. bränder natten mellan Söndag och Måndag.
  I alla fall om man får tro rapporteringen i TV.

 4. Hela landet ligger i misär. och det gäller allt,vård,äldrevård,tandvård.polis.militär. Och detta är enbart för att där sitter ministrar som heter fridolin. Som enart tänker på att förstöra detta land och gör det till ett muslimskt land styrt av sharia lagar. Akta er kvinnor inom en snar framtid får ni stanna vi spisen.

  1. Jo, hbtq – feminismen bryr sig inte mycket om vanliga kvinnor. Jag pratade med en gammal feminist om F! :s påståenden om gammelfeminister, att vi aldrig hade brytt oss om lesbiska kvinnor. Men det var inte som de sa och jag känner samma sak då jag varit med sedan 1994 och stöttar våldsutsatta kvinnor och barn. Vi tog oss an utsatta, oavsett sexualitet. Varnade för att den lesbiska kvinnans förövare kunde ta sig in på jourerna, bara för att de var kvinnor. Med mycket mera engagemang. Men eftersom inte homosexuella är i majoriteten, kunde inte allt anpassas till lesbiska krav.

   Feminismen idag är en märklig kult som vill störta det svenska samhället, och de välkomnar då alla invandrare. Men de är totalt blinda i sitt hat mot heterosexuella och saknar urskiljning. Bara de krav de har på tillgång till sexpartners är obehaglig. De måste alltså fightas med heterosexuella män om tillgången på kvinnor och det retar ihjäl dem! Men en äcklig och osund strategi har de och jag vägrar att delta i deras fantasier och krav.

   Alla har sina skäl att välkomna massinvandringen och det gör inget att samhället brakar, det kommer ett nytt. T o m alliansen ser ju med glädje på samhällsraset, det kommer att bli som de vill efter att röran är uppstädad.

   Jag mår illa av alla revolutionsromantiker till både höger och vänster.

 5. Man kan undra varför det ser ut som det gör med bränderna i skog och mark.
  Vår feministiska regering med MP i spetsen lägger miljon efter miljon på genus och till att få svenska män och pojkar att bli feminister. Indoktrineringen börjar redan på dagisnivå. Men det är tur att inte alla blivit fjollor och hellre fjantar med i statsfinansierade pridetåg.
  Vilket media man än lyssnar eller tittar på så är majoriteten av reportrar och programledare yngre till medelålders kvinnor.
  Men så gott som alla intervjuobjekt och släckningsarbetare är män som får göra skitgörat i hettan.

 6. Det är nog inga större fel på myndigheten som sådan. Felet är att den saknar totalt ledning
  Inge i regeringen har hjärna nog att leda varese den eller någon annan myndighet.

Kommentera

%d bloggare gillar detta: