Zafar: Svenskar gillar mångfald på lagom avstånd

INVANDRING. Hamid Zafar, kolumnist och rektor, skriver i GP.se om att svenskarna gillar mångfald på lagom avstånd. Herr Zafar har tidigare skrivit debattartiklar om svenskarnas ängslighet inför kvinnlig könsstympning, hedersvåld och barnäktenskap.

Hamid är även haft åsikter om att det är ett ”Ödesdigert misstag att klumpa ihop muslimer” och att vi ställer för låga krav på invandrare.

– Pettersson säger att i den senaste krönikan har Zafar rejält fel. Jag vill inte ha dagens mångfald på lagom avstånd, jag vill inte ha den alls och jag vill absolut inte ha islam i vårt land.

En mångfald som inte tillför Sverige som land något, en mångfald som kostar liv, våra pensioner, vår trygghet och äter våra skattepengar har passerat fel gräns och ska sändas tillbaks dit den hör hemma.

Däremot har jag inget emot mångfald som tillför och gör vårt land bättre. Kan du erbjuda det Hamid?

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

14 thoughts on “Zafar: Svenskar gillar mångfald på lagom avstånd

 1. ”Rökare” och stora helskägg är tecken på underutvecklade
  individer.
  Det bekräftar psykologibokens första kapitel;
  – Att allt en människa gör är kompensation……….
  ”Svaga människor bildar stark grupp”.
  => Muslimer har stora skägg, som symbol!

  Jag ser inte individer som röker eller har stora skägg!
  ”Du omger dig med människor i din egen nivå”.
  (några citat)
  Du kan själv tolka vilken nivå jag placerar stora skägg
  och rökare.

  (jag anställde aldrig en rökare eller en, med stort skägg)

 2. Vad är det för mångfald med islam?
  Det är ju ren och skär enfald!
  Alla icke-muslimer ska dödas, straffbeskattas eller vara sexslavar enligt koranen.

 3. Jo det tillför astronomiska kostnader, kostnader som vi inte blivit
  tillfrågade om vi ville ha, det ställer även till det när stora horder av respektlöst folk gör som dom alltid gjort, krigar och förstör för andra
  och i förlängningen för sig själva.
  Sen har han kanske rätt i att alla Muslimer inte är Islamister, men
  dom är väldigt duktiga på att dölja det? När såg och hörde vi
  dom icke våldsamma ta kraftigt avstånd från dom våldsamma?
  Varför, av rädsla för dom våldsamma?

  Mångfald på avstånd, ja tack! reser gärna till andra och träffar
  andra kulturer, men jag blir inte kvar där och vill pracka på
  dem våra seder o bruk.

 4. Sossarna, tokpartiet MP och resten av 7klövern vill säkert ha mångfald. De har bjudit in dem. De flesta av etniska svenskar vill inte ha gruppvåldtäkter av flickor och kvinnor, vill heller inte ha stölder, uppeldade bilar, hot och allmän kriminalitet. Invällare som inte förstår att
  de skall vara ödmjuka och tacksamma att jag delar mina skattepengar med som vi nu upptäckt ljugande parasiter. Åk tillbaka där ni hör hemma och där ni kan uppträda på ert svinaktiga sätt och ta med er imamerna så ni har några som kan tuta i er mer sagor från koranen.

 5. Hitlermustasch och vattenkammad snedbena lugg, eller IS-skägg och stirra tokigt och prata om könsstympning på kvinnor, hur kan dessa ytterligheter ges så mycket plats i Europas offentliga rum?

  • Jag skulle vilja ha den mannen på mils avstånd, helst i ett annat land, med det skägget och den stirrande blicken.

 6. “Jag vill inte ha dagens mångfald på lagom avstånd, jag vill inte ha den alls och jag vill absolut inte ha islam i vårt land.”

  Pling, helt korrekt, tänkte skriva samma sak själv.

 7. Att blanda alla raser med olika seder och religioner på ett ställe som redan etablerat sina egna normer,vanor, lagar och moral är inte bara galet tänkt utan t o m enfaldigt!!!

 8. Jo jag älskar negrer araber och dylikt trash så länge de håller sig i sina hemländer.

 9. Rosengård, Hammarkullen, Rinkeby, Husby, Skärholmen, Ronna, Skäggetorp, Vivalla, etc. etc………………………………………….. Inte mycket till mångfald där. Men är det mångfald som mussarna vill ha så börja återvandringen och blanda in lite vettigt folk istället. Om dom nu är intresserade av att bo i ghettot. Annars kan vi ju alltid göra om era moskéer till hund-dagis.

 10. Dom tjatar om sin mångfald , hur har dom det själva tycker dom om mångfald i sina hemländer . Deras tolkning av mångfald betyder att alla ska rätta sig efter deras lagar om inte huvudet kortare . Det är bättre att han åker hem och predikar sitt mantra om han törs .

Kommentera