Syrier gripen misstänkt för våldtäkt av 13-årig flicka

BROTTSLIGHET. En 16-årig pojke har gripits misstänkt för våldtäkt mot en 13-årig flicka vid en badplats i Örkelljunga, skriver polisen på sin hemsida.

Badgäster ska ha hållit kvar pojken i väntan på polis. Calle Persson, presstalesman i region Syd, säger att polisen vill tacka ett fotbollslag från Perstorp och deras föräldrar för rådigt ingripande och för att de lämnat vittnesuppgifter.

Nyheter idag skriver mer…

20 thoughts on “Syrier gripen misstänkt för våldtäkt av 13-årig flicka

  1. Ni svenner kan inte gripa en syrer för våldtäkt. I Syrien så är det normalt, det är så man möter tjejer. Det syriska ordet för våldtäkt betyder ”trolovning” på svenska. Så den där killen forsökte bara hitta sin fru nummer fyra. Det är inte hans fel om hun gjör sej svår, skriker lite och strittar imot. Det var så hans pappa träffade hans morsa, mycket romatiskt.

  2. Varför gripa honom? Påföljden blir noll och ingenting vilket bara stärker hans självförtroende och ökar risken att han begår fler brott.

    • Visst får han straff skyddstillsyn va de nu e för geni som har hittat på den straffskalan De liknar Molgan De betyder att en kompis ser till honom så kan dom fast idka gruppvåldtäckt så om dom igen blir fast så får dom igen skyddstillsyn så att dom kan begå nya brott och sådär fortsätter de o fortsätter Man förstår ju nog de svenska rättsväsendet för skulle dom få fängelse så skulle dom inte kunna begå brott under fängeldetiden Dokumemtet där man samlar straffstatistik är 15 sidig så.de rymms många års skyddstillsyn i de häftet

  3. Det är väldigt många i detta land som har skuld till alla dessa våldtäkts offer !!! Arma unga kvinnor i detta land som har fått sina liv förstörda !!!

  4. De rådiga och hedersamma men lite osvenska personerna som ingrepp var väl inte för hårdhänta med den stackars missförstådda våldtäkaren, om blåmärken sveda och värk uppstår på pensionsräddaren så är ju risken stor att de som ingrep blir anmälda för misshandel, finns garanterat välgödda advokater som står till tjänst och hjälper denne kriminelle parasit och Sveriges framtid med att väcka åtal för att få skadestånd !
    Ännu en flicka som fått sitt liv förstört tack vare Reinfeldts öppenhjärtlighet och svensk kramgo solidaritet med hela omvärlden.
    Vad säger riksdsgen ledarmöter Lövet, Molgan, Lövin, Fridde, skoAnnie, Sjöstedt, Björklund, Ebba, nymoderaten Uffe K, J.Å om detta och inte minst, vad säger och tycker etablissemangets hysteriska och vidrigt hycklande Metoo-kampanj ?
    Antagligen ingenting kan man förmoda !!!!

  5. Börja med fysisk kastrering av dessa människor så att dom inte kan fortsätta att förstöra andras liv. Samt konsekvent utvisning på livstid vid brott med påföljden fängelse oavsett strafftid

  6. Ringde naiva svenne till polisen för att nyadelsmannen snabbare skulle få nytt svenskt pass? I de flesta länder hade den bruna snoppen blivit mink- och kräftmat i sjön.

KommenteraAvbryt svar