Stäng

Mångfald och hatade vita män

MÅNGFALD. Ni vet hur det är. Slå på Teven och titta på reklam i 4:an så är mångfalden väl representerad, det är familjer som är blandade, vita föräldrar har färgade barn, blandade par osv. Det känns ofta allt annat än naturligt utan är kvoterat. 

I SVT:s nyheter är intervjupersonerna ofta från fjärran land, ibland knappt svensktalande, likadant i debattprogrammen, på midsommar afton står en dam i huckle och lagar något libanesisk, säkert gott, men passar inte på midsommar. Den kvoterade mångfalden trycks ned i halsen oss i allt utom när det gäller åsikter.

Statliga organisationer som Räddningsverket lades ned och vi fick Myndigheten mot Samhällsskydd och Beredskap i stället. Vi har fått nya myndigheter som Nationella samordnaren mot våldsbejakande extremism och Delegation mot segregation, oklart varför. Chefen för Nationella samordnaren är bra på julmust, nykterhet och Röda Korset min inte på terrorism.

Steget Efter

Nåväl, Sverige brinner och trots att pojkarna och flickorna som bor i Sveriges mest segregerade område, Södermalm, pratar om mångfald och solidaritet så ser jag väldigt lite av den solidariteten i nyhetsreportagen från de brinnande skogarna.

-Pettersson undrar var är afghanerna, somalierna, syrierna och alla de andra när det brinner?

Vita män från hela Europa kämpar med lågorna, för övrigt tror jag det är samma sorts gubbar som slåss med snödrivorna på vinter…

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

16 reaktioner på “Mångfald och hatade vita män

 1. Jamen det va ju stor rubrik i dagspressen att 2 st, totalt två alltså, nyanlända var med och kämpade mot bränderna. Det är kämparglöd!

 2. Varför skulle man vilja ha deras hjälp oavsett egentligen?
  De kan åka hem och göra något för sitt eget land istället.
  Rätt folk på rätt plats.

 3. Jag håller med, och den lille tomte som är vår statsminister har än en gång visat att han inte klarar av att sköta Sverige och ge svenskarna vad vi behöver.
  Avgå Löfven och se även till att din kräks- kompis avgår. Ni har förstört Sverige tillräckligt nu.

  1. Håller med fullständigt,den lille svetsaren är total katastrof för Sverige. Världshistoriens sämsta ledare.Föstår inte varför kan inte sossarnas hitta bra ledare inom det egna ledet.En malaj göran persson,svenskhatare och myglaren mona sahlin,osv.Fast dom andra riksdags partierna har inte heller normalbegåvade ledare.Jimmy Åkesson är den enda som har inteligensen att hantera den totalhavererade landet Sverige.Ahmed

 4. Jag anser att man får göra som man vill så länge det inte bryter mot lagen. Däremot tycker mycket illa om att man försöker utrota nationerna för att minska sammanhållning och därigenom kunna styra och kontrollera människor bättre.

  Jag fattar heller inte de affärsmässiga beslut som vissa företag tar då man ställer sig på en marginaliserad minoritets sida och därigenom alienerar sig med majoritetsbefolkningen. Bästa exemplet är de två Brandos-mupparna som inte ville att SD-väljare skulle handla hos dem. Vad beträffar Fredrik Juto och Karl-Johan Pantzar så verkar det åkt ut ur det konkursade/rekonstruerade företaget. Nu är inte SD i majoritet (ännu) men hut går uppenbarligen hem hos svenska folket.

  Bästa sättet att lära dessa företag med deras agendasättande medarbetare eller konsulter är att sluta handla deras produkter. Produkt B är kanske lite dyrare än produkt A men det är en droppe i havet vad du betalar och kommer att få betala för multikulturella.

  1. Ger mig möjlighet att gå på toaletten, plundra kylskåpet eller göra något mer intressant. Reklamtiden/timme har sakta men säkert ökat, så man hinner med mer …

   1. Reklamen gör att man inte blir en soffpotatis. Det är nästan jobbigt att se något utan reklam, man blir liksom fast vid programmet. Ser bara på Playkanaler, om någon undrar, tvn är skrotad.

   2. Det mesta som jag ser på, spelar jag in nattetid och kan därmed spola förbi distraktionen, när jag väl har tid att se det (mycket spolar jag ändå förbi, då det är antingen repriser eller repris på repriserna, som jag redan sett …).

    Det jag ser som värst, är den reklam som är kopplat till någon form av beroende.

 5. Afghanerna, somalierna, syrierna och alla de andra FÅR INTE delta i räddningsaktionerna, det går väl inte att släcka de mördande bränderna utan personnummer ! Stackars små och späda varelsena är inte försäkrade. En del väntas få svenskt medborgarskap innan de kan göra vad en självoffrande etnisk svensk gör …… och man vet inte då heller, för de har inte hunnit gå en eldsläckningskurs p g a språkförbistring.

  1. Många av afghanerna, somalierna, syrierna och alla de andra FÅR VISST delta i räddningsauktionerna.

   Alla som är folkbokförda i Sverige tilldelas ett personnummer och
   innan man blir folkbokförd får man ett samordningsnummer för kontakt med svenska myndigheter.

   Så att de inte skulle kunna hjälpa till är en skröna, däremot är språkförbistring kanske ett skäl till att hålla dem borta.

   Men bevakning och eftersläckning borde de klara.

   Konstigt nog deltar de heller inte i snöröjningen, där de i varje fall syns…

   1. Just nu pågår en hatstorm mot ungdomar som vill hjälpa till att bekämpa skogsbränderna i Norrbotten. Anledningen till den pågående hatstormen är för att ungdomarna inte är tillräckligt svenska.
    Finns på Twitter och Facebook.
    Har försökt skicka en länk men något blev fel.

   2. Jag skiter fullkomligt i Sveriges afghaner, somalier, syrier och alla de andra, de får göra allt som faller dem i, de har ju endast privilegier, rättigheter och inga förpliktelser. De får räkna sig lyckliga att de inte bor här. Hos oss, skulle deras liv vara vilken färg som helst förutom rosa. De som redan befinner sig här får bara det de förtjänar för presterat arbete, varken mer eller mindre.

   3. Som sagt, varför skulle vi vilja ha deras hjälp?
    De kan ta och åka hem med sig bara, det är den enda gärning, prestation jag vill se av dem.

    Mia rövslickare är tillbaka och drar sin lans för sina älsklingar ser jag, som vanligt.

Kommentera

%d bloggare gillar detta: