Stäng

Nader El Ashkar är missnöjd med Sverige rättssystem, vi borde gå på Jimmie Åkessons linje, obligatorisk utvisning

BROTTSLIGHET. Det har varit rättegång efter det brutala väpnade rånet Nader utsattes för den 29 maj. Nader har för övrigt blivit rånad sex gånger på åtta år, tidigare har han sagt 13 år men har kommit på att han räknat fel. 

 • Enligt rätten var det rån i normal grad INTE Grovt rån
 • Enligt rätten var det misshandel mot min kompis ”skulle ha dött om jag inte angripit” INTE mordförsök. (se filmen nedan, blodet rinner, rätten menar att rånaren bara viftade med kniven)
 • Fängelse 2 år o 6 månader betyder i praktiken 1 år o 8 månader, 2 månader häktad, då är han ute efter 1.5 år.
  Tack rättssystemet!

 • Kriminaliteten förgiftar företagsklimatet i förorten.
 • Politikerna tror att drabbade områden är långt ifrån dem, var inte säkra.Snart är de överallt.
 • Politikerna vill övertyga svenskarna att oroligheter är individuella händelser. Sanningen är att det är vardagen numera tyvärr.

Från Naders Twitter, flera inlägg…

Nader menar att Sverige borde gå på Jimmie Åkessons linje om att utvisa alla grovt kriminella utlänningar, utan undantag. — Normal logik säger att det borde vara så, säger Nader el Ashkar till Nya Tider.

-Pettersson menar att straffet är löjligt, upprepad grov brottslighet, viftar med kniv och rånar, utvisning och långt fängelsestraff i Tanzania vore rimligare.

Dock har åklagaren överklagat, syltryggarnas dom.

Ni som är nöjda med domen fortsätter att rösta på sjuklövern, ni andra får tänka till…

TIDIGARE 2018-07-08. Nader El Ashkar undrar vad man måste göra för att bli utvisad?

BROTTSLIGHET. Rättegången för det brutala väpnat rån i min butik den 29/5 är nu på tisdag den 10/7.
Rånaren är 20 år och 6 månader och är inte medborgare i Sverige. Det är inte hans första rån och förmodligen inte hans sista men han kan inte utvisas ändå! Vad måste man göra för bli utvisad?, skriver Nader El Ashkar på Twitter.

Rånaren är drygt 20 år och medborgare: Tanzania
Solna tingsrätt målnr. B4645-18

– Nader, som kommer från Alexandria i Egypten har drivit sin butik sedan 2005 och blivit rånad 6 (SEX!) gånger och Pettersson undrar detsamma som Nader. Varför utvisas inte grova brottslingar?

TIDIGARE 2018-05-31. Detta händer medan statsministern vill sluta snacka om migration

VALET 2018. Statsminister Stefan Löfven vill inte prata om migration i valrörelsen. Han vill prata välfärd och trygghet utan att förstå att det hänger ihop med invandringen.  

Nader El Ashkar driver Driver Naders Spel sedan 2005. Han råkade för sjätte gången på 13 år ut för ett väpnat rån i tisdags. Tog fast rånaren, väntade på polisen och hoppas nu på rättvisa.

Så här skriver polisen, utan att nämna något om gärningsmannen: Butiksinnehavaren är knivskuren och blöder kraftigt. Men eftersom butiksinnehavaren har hållit fast rånaren är gärningsmannen kvar i butiken när när polispatrullen anländer .

Butiksinnehavaren förs med ambulans till sjukhus för vård. Den misstänkte rånaren grips och förs till polisstationen.

Polis inleder förundersökning gällande försök till grovt rån samt grov misshandel.

-Pettersson skulle inte bli förvånad om rånaren redan är ute i socialdemokratins trygga Sverige…

Twitter

Bagdad-Bobs bror…

19 reaktioner på “Nader El Ashkar är missnöjd med Sverige rättssystem, vi borde gå på Jimmie Åkessons linje, obligatorisk utvisning

 1. Vi etniska svenskar som försökte berätta vad som händer i landet……vi tystnade …….varför vet vi .

  Det fanns röster som fick tala detta från 2014
  https://www.youtube.com/watch?v=uSJkpJyxB6U
  norrmännen gjorde det som svenskar skulle göra.
  Samme man i en artikel från 2004
  https://www.aftonbladet.se/debatt/a/ddwApO/rosengards-problem-ar-hela-sveriges
  Politiken har effektivt splittrat familjer och vänner för alltid ………med FREDLIGA medel återstår bara att lägga sin röst på ett annat parti än svikarna nu i september !

 2. Enligt Jimmies öppna svenskhet är väl tanzaniern svensk bara han inte har slöja på dagis. Dvs kulturnazism= så länge man rör sig i grupp framför midsommarstången är man ”svensk” även om är multisjuk apfattig nyanländ analfabet narkotikasmugglare tiggare nonEU-migrant med Sabuni-gener

 3. Man kan ju inte heller svära sig fri från att alla dom bränder som
  sker i Sverige idag kan ha sin upprinnelse i det lågintensiva
  krig som råder,
  Visserligen är det kruttorrt i markerna, men dom har haft lika torrt
  i grannländerna utan några större bränder, sen oviljan från
  dom styrande att ta något grepp om händelserna verkar skumt.

  Det har brunnit tiotusentals bilar i Sverige dom senaste åren utan
  att någon kunnat lagföras, detta trots att bilarna är betydligt säkrare på alla områden idag?

  1. Fast vita skogsgubbar svennar gör väl sällan f-bedrägerier ”mordbränder”. Jämför superkriminella blattar i öppen anstalt filosoferar högt om att bränna även närliggande bilar till sin för att få ut ersättning när hans brunnit upp.

 4. Återigen har det Svenska (O) rättssystemet visat sin inkompetens,
  dom är tydligen till enbart för att minimera dom allt grövre brott
  som dom importerade genomför, fullt medvetna om att det händer
  inte så mycket ifall dom åker fast. Utvisning av rena gangstrar
  finns väl inte på kartan.
  Grova rån,grov misshandel, mord borde automatiskt
  generera utvisning. Men som det är idag kan vilka löjliga förklaringar
  som helst från brottslingen accepteras.
  Undrar om han blev åtalad för att ha haft kniv på sig?? Eller
  gäller den lagen enbart Svenskfödda?

  1. Den nya adeln bedöms med andra måttstockar, precis som förr i tiden hade adeln privilegier. Sossarna vill ha deras röster nu när väljarna röstar på Jimmie.

 5. Afro”svensken” borde inte fått komma in över EU:s yttre gräns, och besättningen på Poseidon som smugglade hit dem över Medelhavet utan att göra HIV-test borde rättspsykundersökas.

 6. Sådana borde inte få komma in över EU:s yttre gräns, och besättningen på Poseidon som smugglade hit dem över Medelhavet borde rättspsykundersökas.

 7. Afrosvensk borde förbjudas, jfr SVT kallar de som flyttar in i Palestina bosättare, men gör skillnad på folk och folk (nyadelsmän)… om en vit hade rånat i Tanzania hade UD och SIDA fått ösa mer pengar över afrikanerna för att vit skulle komma levande hem igen närmsta 35 åren.

 8. Vad krävs för att bli utvisad? Ja, enligt media behövs det bara att du är arbetskraftsinvandrare, har ett arbete men arbetsgivaren betalar några kronor för lite i lön eller lämnar in ett papper en timme försent. Om du själv har skött dig, varit i god tro, litat på vad som sagts osv. betyder intet. Men om du kommer utan papper men med mobil, drar en svängig historia om hur du vandrat över land och hav, frusit ihjäl i bergen och burits på ryggen av en fåraherde över bergen i Kurdistan och sedan gått/simmat från syriska kusten till Italien, därefter hängt under lastbil eller järnvägståg från Italien till Danmark och sedan mirakulöst kommit över bron – då blir du trodd.
  Du säger dig vara ensamkommande och en 15-16 år ca, men sedan ringer du hem till frugan och barnen i Långtbortistan och säger att du lyckligen kommit fram till Sverige.

 9. Nader El Ashkar är missnöjd med Sverige rättssystem.

  Det är han definitivt inte ensam om. Inte bara i hur straff sätts och delas ut. Utan allt för många gånger, genom hur illa man hanterar brottsoffren. Där människor drabbas av många hemskheter utan att omsorgen av dessa individer, ges upprättelse och bra hjälp på ett humant sätt.

  Alice Teodorescu skriver om 11-åriga Ebba, som blev terror-mördad på Drottninggatan. Vad hennes pappa Stefan anser om denna tragiska händelses efterspel och hur illa myndigheterna hanterar saken.

  Mycket bra ledare från Alice.

  http://www.gp.se/ledare/teodorescu-tystnaden-ett-hån-mot-terrorns-offer-1.7242076

 10. Ett rån ”av normalgraden”. Alltså är det helt normalt att utföra rån i vårt nya trygga land. Det är också fullt normalt att bli utsatt för en dylik kränkning. Men att påstå att terrorister är elaka är onormalt och renderar i hårda straff. Förmodligen kommer Nader att åka på ett saftigt skadestånd för att han kränkte den NORMALA busen under hans yrkesutövning…

 11. Om mannen som ligger gripen på golvet är den som tillfogad skadan hos mannen med blödningen som syns på filmen är det helt självklart att han skall ut ur landet för all framtid eftersom han inte är medborgare. Vad finns det för rimliga motiv att INTE utvisa honom?

  I framtiden kan man också hoppas på att en ny praxis, i de fall förövaren är svensk medborgare men invandrad, att alltid utreda under vilka förhållanden denne fått uppehållstillstånd. Det vore en bra startpunkt för att komma igång att gå igenom allt fusk och alla halvfabricerade skäl till uppehållstillstånd som förärats Sverige sedan i vart fall två decennier. Då kan man utvisa även dessa. Vi har inget behov av livsstilskriminella i Sverige.

  1. Jag ser fram emot den dan då Inga-Britt Dalenius följer Bert Karlsson´s råd, och utreder Migränverket.

Kommentera

%d bloggare gillar detta: