Stäng

Noah Ntuve döms till nio års fängelse för mordförsök

BROTTSLIGHET. Den 11 april 2018 besköts Adrian Kastrati och hans far i närheten av sin bostad i Kvillestaden, Göteborg. De jagade efter skytten och körde på honom vid Hjalmar Brantingsplatsen varefter alla tre greps av polisen. Adrian Kastrati och hans far frigavs snart men är fortsatt misstänkta för försök till dråp.

Noah Ntuve

Skytten, den 32-årige Noah Ntuve, fick dock stanna hos polisen. Ntuve förekommer i rad brottsutredningar och är bland annat dömd för misshandel, olaga hot och narkotikabrott. 2009 befann han sig England varvid han grep för att ha sålt heroin till poliser som arbetade ”undercover”. För detta dömdes han till 5 års fängelse, enligt Daily Mail. 

Ntuve har också dömts i England för vapenbrott efter att han tillsammans med en grupp andra personer gjorde en video där de poserade med vapen och som de lade ut på Youtube.

Ntuve anse ha kopplingar till Eddie Jobe och hans släktingar som ligger i konflikt med familjen Kastrati.

Idag dömdes Noah Ntuve till fängelse för att ha avlossat 14 skott mot en bil i Göteborg som två män befann sig i. Skottlossningen inträffade i april i år och de två män som blev beskjutna tog upp jakten på gärningsmannen och körde på honom. Han hölls sedan fast till polisen kom till platsen, skriver de så kallade ”seriösa ” medierna. Nåja, de nämner nte vem skytten heller de beskjutna är, så seriösa är de inte.

Ntuve dömdes till nio års fängelse för mordförsök och grovt vapenbrott. Han ska även betala drygt 200 000 kronor i skadestånd.

Göteborgs Tingsrätt Pressmeddelande

Målnummer: B 5084-18

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

4 reaktioner på “Noah Ntuve döms till nio års fängelse för mordförsök

  1. Dom finns överallt!
    Dom bits när de kommer åt.
    Alla för inte smitta med sig.
    Vissa bett gör bara ont.
    Endast vissa fästingar gör dig sjuk.

Kommentera

%d bloggare gillar detta: