Invandrad gängledare dömd till fem års fängelse

INVANDRARVÅLD. Mannen som pekas ut som gängledare höll i sin egen polisutredning efter dubbelmordet på restaurangen vid Vårväderstorget. Då sköts en av hans bästa vänner och enligt kammaråklagare Ulrika Åberg har de velat hitta mördarna. – Sedan hade han sina egna metoder som inte är förenliga med polisens metoder för att komma fram till vad som hände, säger hon.

Under fredagen kom domen mot de två manliga släktingarna, 17 och 23 år gamla, tillhörande gänget i södra Biskopsgården. 23-åringen döms till fängelse i fem år och 17-åringen till ett års sluten ungdomsvård.

Enligt åklagaren ville männen mörda en man som tillhör gänget i norra Biskopsgården. Han sitter just nu häktad misstänkt för medhjälp till mord – då en man i 50-årsåldern mördades och en släkting till de två män som nu döms misshandlades.

-Pettersson noterar att GT/Expressen som vanligt undviker att nämna vilka våldsmännen är men vi tror att ett visst intresse finns bland allmänheten så…

  • 23-åringen heter Berat Kastrati, född 1992
  • 17-åringen heter Adrian Kastrati, född 1997

Ni minns väl att Expressens chefredaktör Thomas Mattsson åtskilliga gånger sagt att de inte gör skillnad på folk och folk. Nedanstående två bilder är från dagens tidning. Den ena får var med med namn och bild medan den andre får vara anonym…

2015-07-31_1343

2015-07-31_1342

6 thoughts on “Invandrad gängledare dömd till fem års fängelse

  1. Den där Berat känner jag igen från Facebook. Han dela en video från biskopsgården då de kasta smällare mot folk/poliser. Polisen har då mer koll på folk än vad man tror. Bra att de åkt fast!

  2. På sätt och vis är det bra att namn visas, då vet man vilken som är skyldig och behöver inte anklaga en hel grupp.
    Om en invandrare i Pajala (med namn) stjäl så då vet du ju att ”din” pizza bagare är oskyldig.

  3. Samhällsmedborgare har ett otroligt stort intresse att få veta vilka det är som begår brott.

    Så att hela tiden hävda att det inte finns något allmänintresse av invandrares brottslighet håller inte längre som pressen gör sken av.

    Vi allihopa samhällsmedborgare kräver att få veta – och får vi inte det så bör våra pengar som finansierar press,radio,TV i Sverige återbetalas och inga mer pengar tillfalla.

  4. Då kan vi vara övertygade om att de två mördarna inte var några SD-medlemmar…eftersom bilder saknas !

Kommentera