Stäng

Polisen: ”Stanna inte för att hjälpa medtrafikanter”

BROTTSLIGHET. Nyligen publicerade Expressens ”Allt om Bilar” en undersökning som visar att 6 av 10 inte skulle stanna för att hjälpa en medtrafikant som fått motorstopp. En orsak är rädsla för vägpirater. Och polisens rekommendation är att inte stanna.

– Fortsätt kör, ring i stället till polisen, säger Christer Fuxborg, presstalesperson för polisen i region väst.

– Stanna inte utan ring polisen på 114 14 i stället. Även om det är någon som har goda avsikter så är det ändå ofta bäst att polisen kommer dit och avhjälpa felet, säger Christer Fuxborg.

-Pettersson undrar vad vi fått för samhälle, när man ska vara rädd för att hjälpa sina medmänniskor? Och att ringa 114 14 är knappast någon idé om man inte har väldigt gått om tid. Det tar evighet innan någon svarar och sedan har polisen kanske inga resurser att skicka…Stäng gränsen i stället!

Bagdad-Bob…

11 reaktioner på “Polisen: ”Stanna inte för att hjälpa medtrafikanter”

 1. Bättre om snuten förklarat för våra odugliga politiker att vara på sin vakt när ”flyktingar” ber om hjälp…

 2. Bara att gratulera regeringen, de har fått det svenska samhället dit dom vill, sossarna är säkert jättenöjda med sin Bagdad-Bob och hans sätt att sköta vårt samhälle. Själv upplever jag bara panik att allt är på väg att gå åt helvete eller det har kanske redan har gått åt helvete.

 3. Vore det inte enklare att vi får bära vapen ? Pirater skall med vapen tvingas att gå plankan

 4. I mitt europa bygger vi inga murar sa pajasen,
  I radio hör man fanskapet- ursäkta att ja stör rösta inte på sd för då får vi inte ett öppet och generöst samhälle.
  Nej med SD får vi inte ett generöst bidragssmhälle med öppna gränser för bidragsturister.
  Den mannen måste vara det odugligaste det partiet visat upp och då har dom haft jugholt, sahlin.

 5. Eftersom inte regeringen vill göra något åt kriminaliteten i Sverige utan bara ser till att den blir värre och värre så får medborgarna kräva beväpnade livvakter som regeringsmedlemmarna betalar ur egen ficka

 6. Vägpirater borde vara lätta att känna igen med deras dödskalle flaggor o träben… eller är en vägpirat ett PK hittepå ord som skall få oss att inte tänka på z från Balkan. Ringa polisen, ja det kan man säkert göra om de har tid att svara och att de skulle köra ut tvivlar jag på då det skulle uppfattas rasistiskt.

Kommentera

%d bloggare gillar detta: