Stäng

SVT sviker Miljöpartiet

I SVTs så kallade ”faktakoll” så upplyser man nu om att isbjörnarna är feta o fina och vid god hälsa. Inte alls svältande och utdöende, som Miljöpartiet och PK-media påstått i årtionden och SVT och andra PK-media okritiskt hjälp till att sprida.

De organisationer som kört mest och hårdast med isbjörnsljuget är väl förutom Miljöpartiet, dock troligtvis Världsnaturfonden.

Då det är mycket få andra djur som ger sig på o försöker att få isbjörn som middagsmål, så är det så att isbjörnarna som liksom människan inte har evigt liv, så småningom dör av det som förr kallades ”ålderdomssvaghet”! Vilket WWF, MP med fler använt för att lura av godtrogna människor pengar!

I SVTs faktagranskning om medias isbjörnsljug, finns dock ett ljug till. Okritiskt så är ”minskade isar” ett stort o alvarligt hot.

Faktagranskar man påståendet om minskade isar runt nordpolen, tex genom att titta på bilderna och läsa artikeln HÄR 

Så inser man att också påståendena om minskade isar i Arktis är mycket mycket tveksamma.

7 reaktioner på “SVT sviker Miljöpartiet

 1. Antingen svälter isbjörnarna ihjäl av någon nu och i framtiden av någon anledning eller så mår de må bra nu och i även i framtiden, vem eller vilka kommer att göra något åt saken i verkligheten ?
  INGEN, varken miljökämparna eller deras motståndare, tjaffset i miljösandlådan kommer bara att fortsätta på den teoretiska nivån vi människor är egoistiska varelser som lever här och nu och vill bara ha det så bra och bekvämt som möjligt, vad är viktigast för dagens människa tonvis med plast i havet, svältande isbjörnar, utrotad noshörning en Thailandsresa en ny bil, Melodifestivalen en ny mobil osv osv? Gissa.
  Att vara duktig och tycka en massa är en sak men riktig verkstad är något helt annat och i Sverige är det ju enkelt för här överlåter vi ju alltid åt någon annan att fixa biffen !!!!!

 2. MILJÖDÅRARNA har kopplingar till insamlingsorganisationerna som säger sig vilja ”rädda” isbjörnarna – ETT JÄTTEBEDRÄGERI!! MILJÖPARTIET!!!

 3. Gäller inte arbetsmiljölagen inom EU ? Medarbetare med alkoholproblem tas ur tjänst med omedelbar verkan och sätts därefter i avgiftningsprogram.

 4. Hur står det till på SVT:
  ”SVT:s nyheter ska stå för saklighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant.”

  SVT känner väl till och är medvetna om att EU:s Junker har alkoholproblem.
  Men se det går de inte ut med.
  Nämnde istället om att han har ischias och hade fått medicin mot det.
  SVT vet inte om detta ska informeras till allmänheten ännu.

  Vara så pass på jobbet se det går tydligen för sig.

  ”SVT bekräftar EU:s presidents alkoholproblem”

  1. Å varför syssla med Junkers alkoholproblem , när man
   kan använda merparten av nyhetssändningen till
   att prata skit om Donald Trump, har ni lagt märke till
   att deras reportrar till och med skakar på huvudet när
   dom gnäller över Trump ?

   1. Skulle misstänka att junkers framträdande i helgen är hans sista.

    Sedan blir det torken.

Kommentera

%d bloggare gillar detta: