Stäng

Stekta djupfrysta köttbullar, svarta som grillkol, fy fan för idioter

ÅLDRINGSVÅRD. Som vi rapporterat tidigare så fotograferar Lennart Ericson, 68, dagligen maten som serveras på Fyrväpplingens äldreboende på Hisingen i Göteborg. Bilderna hamnar sedan på Twitter  där vi kan ”njuta” av välfärden för våra äldre. 

”Dagens middag kvällsmat på Fyrväpplingens äldreboende. Köttbullar med gräddsås. P serverar brända köttbullar.
Steker djupfrysta köttbullar i stekpannan, måste ju för helvete se att dom är svarta som grillkol. Fy fan för idioter.
Bättre att värma i micron till 4 Pers. 3 åt gröt,” skrev Lennart igår.

Fem brända köttbullar…

Samtidigt kan man på det privata alternativet Ikea, som verkar rädda om sina kunder, välja nedanstående plus mer på menyn…

21 reaktioner på “Stekta djupfrysta köttbullar, svarta som grillkol, fy fan för idioter

 1. Det finns INGEN infödd i detta land som kan eller vågar göra någonting åt politikerna vilket de är fullt medvetna om och därför kan uppföra sig hur de vill behandla och förnedra det naiva och konflikträdda svenska hur mycket som helst !

 2. Tvinga politikerna att äta det de anser våra pensionärer är värda efter ett långt liv.

  1. Det finns någon i detta land som kan tvinga politikerna till någonting vilken de är fullt medvetna om och därför kan uppträda hur de vill och behandla och förnedra det naiva och konflikträdda svenska folket hur mycket som helst !

 3. Ändå röstar de som serveras denna skit på SOCIALDEMOKRATERNA….-det kan man kalla hjärntvätt men så står SVT och hatmedia på dessa kallhamrade lögnares sida och hejar på när Stefan Lövens regering lägger alla pengar och resurser på massinvandringen!!!

 4. Någon som kan förklara varför det i dag finns problem med Petterssons sida ? Flera gånger kommer upp att den inte finns ! Vidare är hela min sida fylld med små fyrkanter med ett X i. Trycker jag på dem kommer upp ”sidan kan ej nås”… Ser gärna någon kunnig kan hjälpa mig.

 5. Därför vi har invällare som är skräckslagna för att ta sederna där de verkar vilja vara i Europa. Och här äter vi mat som är fläsk o slaktat efter våra normer.
  Därför skall vi anpassa oss till deras mat. Men fortsätt gärna o ät på Ikea, låt maten smaka och man kan ju riskera att bli halshuggen av invällare som älskar knivar.

  1. Det är modernt med kycklingbullar och kycklingkorv. Jag personligen köper det gärna, godare och mindre fett.

   1. Smaken är ju som baken, delad. Föredrar själv köttbullar på fläskkött. Kycklingkorv och kycklingköttbullar tycker jag har en tendens till dålig hållbarhet i förhållande till annat kött.

   2. Det gör Islamisterna också….Därför söker nu de större kedjorna inbilla oss,att dessa är och smakar bättre !
    Själv skulle jag a l d r i g gå på deras halal…

Kommentera

%d bloggare gillar detta: